Zsaklin 22 A jó ég mentsen tőle benneteket! Messziről kerülendő! Sokadik neven futó "hölgy"(Petra, Bea).
Zsaklin 22 A jó ég mentsen tőle benneteket! Messziről kerülendő! Sokadik neven futó "hölgy"(Petra, Bea).
Az elmúlt időszakból:
Barbie 18:Tiszta lakás,normális körülmények.Átlag panel.
Egy igazai kedves,mosolygós ,cuki tini csajszi.
Kétszer voltam nála,mindkettő hibátlanul sikerült más és más okból.
Erősen ajánlott.10/9
Pemcsi 21:A lakás az érdekes,de tiszta,rendes.
Sokkal jobban néz ki,mint a képein.
Telt ,dögös,igazi nő.
Vagy velem akart hamar végazni,vagy a gyors erőteljes szexet szereti.
Ezt nem tudom eldönteni,de amúgy minden oké vele.
Ajánlott.10/8
Fütyülős · Őstag · Ki a tököm az a Pemcsi?
Nándi · Őstag · Levette a hirdetést de ha jól láttam kb a régi Ativia.
haban · Tag · Valószínű nem az a lány fogadott mint aki a fotókon van, előfordul azon a részen hogy az fogad aki éppen szabad. Ivett22 azonos ma regisztrált Lola23-al aki előzőleg már hirdette magát Lola23 és Lolita23 ként. Én megvoltam elégedve vele, részemről ajánlott. Számomra új információ hogy átette székhelyét máshová. De abból a fészekaljból távozott piac strasszéra Daniella20-is.
haban · Tag · Egyet értek Jázmin(33) ról alkotott véleményeddel, én is kedvelem a nagy cicit. Választásom a fotói alapján az arca tetszett meg és kerestem föl több mint másfél éve. Nekem nagyon bejött derékig, de derék alatt az a nagy popsi és karosszéria már nem, így nem lettem visszajáró. Ha jól emlékszem eredetileg szőke a hölgy, de kár lenne visszaváltoznia.
Helló Mindenkinek!
Egy kis info. Andi masszage, a Füredin r*nd*l, aranyos kis közvetlen lány, csak kézimunka van,de nagyon profi benne.(Közben bárhol simizhető)
Üdv.
Üdv mindenkinek.
Ujra meg szetetném osztani tapasztalataimat.
Kitty 18 :Mivel nem találtam róla semmit megkockáztattama látogatást.Fiatal fekete lányra vágytam.Lakás lepukkant fürdöszoba igénytelen de ez a fiatal roma kislány mindenért kárpotolt.Kedves érzéki ,francia nyelvtudás nagyon mélyre ható.Végig mosolygos és a csok kivétévelével nagyon kézséges.Nem ilyen környezetbe valo.
Részemröl a lány 10/9 a lakás 10/2
Dora 24 : Öt vszont azért kerestem fel mert sok pozitiv komment volt.Sajnos itt csalodnom kellet.Nem volt rossz ,de sajnos jó sem.Valoszinü fáradt volt már délután vagy csak nem tetszettem neki de ez részemröl kevés volt ,már már fadarab! 10/5
Inez masszázs :Bomba test profi masszázs, de nála tényleg vannak határok.Csuszkát kértem végére.Eszméletlen volt,de sajnos alig engedi hogy hozzá érj ,és ez nekem fontos lenne.Ezt leszánitva is 10/9
Dia 40 :Aproban hirdet.Igazi milf, kedves érzik, hadja hogy kölcsönös legyen az élvezet.Isteni csuszka és befejezés.Sajnos két honapja nem tudok ujra bejutni hozzá!
Teste alkata számomra izgato volt ,összegezve 10/9 De más az öszhatás mint az elözö hölgynél.
Remélem segitettem.
Bocsi nem Inez hanem Inka masszázs!
30-40+ -os kategórában van mostanában valami ajánlott hobbista versenyző?
Anna35 = Adél35, azt inkább hagyjuk mennyire 35.
Én sajna ráfutottam, rá is ment a lopott órám, mert nem volt B tervem.
Remélem másnak segítettem ezzel.
A megfellebezhetetlen nagyvezér megint maradandó véleményt alkotott!Tapsoljuk meg!
Nándi · Őstag · Azé ha ne veszed rossznéven letett már vamit az asztalra! Irígyled?
humm · Kvázi-tag · Eddig is tudtuk hogy nem az ő csapatában játszik a kiscsaj.
Miről beszélsz?Mit tett le?Izomból fikáz mindenkit,aki nem az általa futtatott csajokról ír pozitív kritikát.Olvass már vissza.Nyiregyházán ugyanezt csinálja.Véletlen lenne?
Hogy terel a kis népművészeti agyagedény!
humm · Kvázi-tag · A jó s@les & m@rketinges keni vágja az ilyet! :)
bubó123 · Újonc · Sziasztok !
Kit érdemes felkeresni Debrecenben?
Fütyülős · Őstag · Engem. Iszunk valamit. ;)
Sziasztok
Egy kis infó a legutóbbi néhány látogatásomról.
Niki30: Valóban vérprofi minden nála. A hely, a nő, a hozzáállás nálam minden ötös. Nem a legkönnyebb bejutni hozzá, de megéri.
Egyszer sztem mindenkinek ki kell próbálni. :) 10/9
Heni22: Igazából Dóri24-hez indultam, de ő nem volt elérhető. Viszont nagyon jól jártam így is. Igazán formás a csajszni, nagyon figyelmes és
kedves volt végig. Ajánlott kategória. 10/7
Nemrég Bogi30-at szerettem volna végre meglátogatni. Le is beszéltük az időpontot és a helyszínt egy órával korábban. 20 perccel az érkezés előtt is hívnom kellett, hogy minden okés-es? Persze, persze, oké! Megérkezésemkor hívom a kapuból akkor közlik velem, hogy
Bogi nem érzi jól magát, ezért, ha már itt vagyok magát tudja ajánlani. Menjek fel és nézzem meg. Ő Lili 18 volt. Nem tudtam ki ő, de mondom megnézem, viszont
elég savanyú szájízzel vettem tudomásul a dolgokat főleg, amikor közölték velem, hogy keressek meg egy másik lépcsőházat is még ráadásúl!
Bejutás a szokásos egy emelettel fentebb szálljak ki stb...
Az ajtóban viszont elállt a lélegzetem!
Lili18 szépségéből és kisúgárzásából semmit, de valóban semmit sem adnak vissza a fotók!
Egyszerűen csak pislogtam. Fantasztikus szépsépségű leányzó. A vörös haj, fekete szemek, buja domborulatok láttán csak makogni tudtam.
Pedig csak fél órát terveztem, de pár pillanat alatt rábeszéltem magam az 1 órás együttlétre. :)
A hozzállása is példaértékű. Igazi csók, végig simogat, folyamatos a szemkontaktus (áhhh, azok a vadító fekete szemek! :D )
Nagyon jól reagál az izgatásra és valóban élvezi is.
Aki szereti a teltkarcsú lányokat annak kötelező darab! :) 10/9 (de csak az előzmények miatt)