Flóra(18):
Na most lehet az embert hülyének nézni, és ez is moderálásra kerül, de azért nem mindenki hülye, ugye? 60 kg ? Most nem kérem azt, hogy a szerkesztőség mérje meg a lányokat, de azért maradjunk már a talajon!
Fütyülős · Őstag · Flóra(18):
Na most lehet az embert hülyének nézni, és ez is moderálásra kerül, de azért nem mindenki hülye, ugye? 60 kg ? Most nem kérem azt, hogy a szerkesztőség mérje meg a lányokat, de azért maradjunk már a talajon!
haban · Tag · Bíborka(24) a mai napon újra regisztrált Bíborka(26) néven. Hirtelen két évet öregedett. Akkor valójában hány éves???
Hát nemtudom. Én voltam nála párszor, de egyszer sem a közeli városban....
Nekem teljesen jót villantott...Teljesen meg voltam elágedve. A hely is első osztályú, tiszta hangulatos volt.
Biztos a kisugárzásoddal volt baj :D :D
Sziasztok. En is voltam nala ugy kb egy honapja es nalam is minden ok volt, es jo musorban volt reszem. Lehet tetszettem neki. Csak ennyit akartam. kellemes vadaszast tovabbra.
Laránál tényleg senki nem járt még?
kéne egy kis infó, akár privátban is, köszi!
Nándi · Őstag · Kb ez a dolog lényege! Nekem azé emlékezeteset alakított:) és ha jön bizony újra meglátogatom. Jártam már mások által sztárolt csajnál is aki meg Nekem nem nagyon ütötte meg az ingerküszöböt. Elcsépelt a szlogen de igaz "izlések és pofonok......"
Patrik7 · Tag · Még valamikor az év elején voltam nála.
A vasútállomás mellett a nagyon nagy ház.
A fotókon ő van, semmi retus,ugyanolyan nagy mellbimbója van amit látsz :)
Elsőnek fél órát terveztem,de a végére másfél lett belőle :)
Gyakorlatilag végigmulattuk az egész időt. Nagyon jó társaság volt. Szuper volt minden.
Már ahogy beléptem az ajtón rögtön egy hullámhosszon voltunk,talán túlságosan is és emiatt nem is keresem többet.
Köszi hogy szóltál akkor hanyagoljuk szürjük ki a jókat csak azokhoz menyünk!
Patrik7 · Tag ·
Igen,ez jó ötlet amit a kolléga mond :)
Mindenki írja le a TOP 3 szolgáltatóját és azokból lehet válogatni :)
Niki30 - Párszor voltam nála régebben.. Aztán nem tudtam menni jó darabig, de pár hónapja felvettem vele a kapcsolatot Skype-on. Teljesen hülyét csináltam magamból, mert vagy kétszer bejelentkeztem, aztán lemondtam.. Közben megint elszólított a munkám. Pedig még mindig " álmodom" vele. A franciája olyan volt, hogy végig szemkontakt.. Használta a nyelvét, a nyelve hegyét, a torkát.. Foglakozott az ágyékommal, a zacsival és szamomra újdonságként az anusszal. Amikor fölé térdeltem akkor előkerült egy vibri és szopi közben magán is segített. Nem sieti el nem tudom szereti-e, de a vendég úgy érzi, hogy igen. Kedves, vicces, veszi a poént sőt ossza is. Biztos, hogy a TOP3 ban benne van. Remélem hamarosan újra eljutok hozzá...
Sinclair · Tag · hello mindenkinek! Szandry 19rol valakinek infoja? johet privatba is,koszontem!
Mia33 rendszeres látogatója vagyok,ezúton szeretném megosztani tapasztalataimat.Az utóbbi időben a Torockó utcában lévő rendkívül igényes lakásban fogadott,mely biztonságos belső parkolóval is rendelkezik.A hölgy kellemes megjelenésű,szép és intelligens,mely könnyen kiderül a profi masszázs alatti beszélgetés során.Az intim kényeztetés és a kölcsönös francia rendkívül kellemes lassú érzéki.Én az aktust is kérem minden esetben,amire végképp nem lehet panasz,jó érzés hogy mindketten felszabadultan élveztük.10/10
Patrik7 · Tag · Köszönjük szépen Mia :D :D
Mya (43)· szombathelyi masszázs · Újonc · Kedves uraim! Ezúton szeretném közölni önökkel hogy a nevem Mya y-nal! Köszönöm a hozzászólásaitokat! :) Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Rita20 Debrecenből.....ki tudna nekem róla infóval szolgálni? Tényleg olyan,mint a képeken? Mit érdemes tudni,mit nem?
Várom a válaszokat,köszönöm!
Tényleg olyan tökéletes a teste,mint a képeken.A fejbótba mondjuk elmehetne és lehetne egy kicsit lelkesebb is.Bár lehet,hogy csak én nem jöttem be neki.Kifejezetten szereti a popsit.10/7
Az új Mayát látogattam meg egy pár napja.. képein elbűvölő valóban, de...
Rószaszálak átlagosnál jóval több.. a képei kb 15 éve készülhettek, már nem olyan vékony , csini.. +15 kg..
Csúszkamasszázs szerintem átlag alatti, végülis a befejezés (francia) az nem rosssz...
Nem is tudom aki szereti az erős testalkatot, + még azért a masszírozás is elég erős, nem csak úgy simogat az látogassa meg...
Én nem fogom többet.
Leonarol valakinek valami infoja??? Halas lennek!Köszönöm
Sziasztok! Fiatal kislányos arcu lányt keresnék!Tudtok ajánlani valakit ak inem csalodás! Elöny a fekete haj ! :) Jöhet privibe is!Köszönöm
Köszi a választ, Dettike 30 a legbejövősebb a képei alapján, de Micus is ott van nagyon, akkor Ő lesz a befutó szerintem. Nem kimondottan Milfet keresek csak szép és nagy cickói legyenek. Esetleg Bellini kisasszony a popó miatt még...
Laci