Pont pàr napja olvastam vele kapcsolatban ugyanilyen problémàt de a hozzàszólàs màr nem talàlható. Hogy szokta Gróf monfani ? Puruttya klàn?
Pont pàr napja olvastam vele kapcsolatban ugyanilyen problémàt de a hozzàszólàs màr nem talàlható. Hogy szokta Gróf monfani ? Puruttya klàn?
Javit: mondani
Biztos rájuk is vonatkozik a vasárnapi zárvatartás :D
Patrik7 · Tag · Hát b@szki :D. Ez nagyon nagy szöveg :D :D :D :D
Szakadok :DDDD
Steffy 19 a kis Mcki háta mögött ***moderálva*** pfúúú annak a csajnak olyan kedve volt komám oda se kell menni többet !
don1 · Újonc · Erosen ajanlott, az egyik kedvencem! :)
Mosolyogva fogsz tavozni... ;)
En meg biztos meg fogom latogatni. Baratno feeling, natur francia, szeret k***lni...
Mi kellhet meg?
Radaasul ertelmes, tiszta, humoros, jo fej, lehet vele beszelni. Nem fogsz csalodni. ;)
haban · Tag · Tájékoztatás privibe megy.
Köszi !
sziasztok!
Kitty 38 mikor van Debrecenben és mikor nyíregyen?
Nagyon szeretném meglátogatni!
Tapasztalatok?
Köszi
A véleményetek érdekel, szép arcú csinos lányt keresek, ötlet esetleg? Előre is köszi
Sinclair · Tag · Tiffani 22: Szia Kamilla vagyok.uj lany...bla bla bla....
A név változtatás egy dolog, de 4-5 évet öregedni 3 hónap alatt? :o
Olyan Rita kaliberüre gondoltam, csak arcban kicsit 'másabbra'....
haban · Tag · Három hónapja van fönn, azóta többször váltott nevet fotót tellószámot. Volt Bogica22 Alíz22 Alízka22 Lexi21 Most Lexi26 elment Szolnokra párnapra is. Három hónap alatt öregedet 4- évet. Ki ki vonja le a következtetést.
Crystal (26)· debreceni szexpartner · Újonc · Ez hihetetlen,már egyszer moderáltak!Képes vagy még egyszer ki irni azt amit már ki moderáltak?Amit csinálsz már
ilyesztő (ez már zaklatás) :) ird ki még vagy 100 szor hátha még nem látta valaki,amúgyse azért változtatom a nevem mert negatív tapasztalatok vannak rólam írva!De te ugyis tudod mert fórum king vagy:)Szép napot
haban · Tag · Kadves Szandi25- Bogica22 Alíz22 Alízka22 Lexi21 most Lexi26 megértem felháborodásod, "véleményként értékelem" én úgy vélem nem sértettelek meg, nem gunyolódtam és nem minősítettelek. Egyszerűen a száraz tényeket közöltem "kanossrác" kérésére aki előző írásom nem tudta elolvasni. Elnézést kérek hogy ezt sértésnek vetted, ígérem tőbbet nem hozom nyílvánosságra, jövőben priviben fogom tályékoztatni az utánnad érdeklődőt. Részemről harag nincs kívánok jó egészséget és sok sok kuncsaftot.
Én megértem - bár elfogadni nem tudom-, ha a lányok rendszeresen változtatják "művésznevüket". A piac ilyen! A fickók többsége kereesi az új husit, és ha az új névhez új képek is társulnak, akkor be is dől, amúgy rendesen. És ha már x-edjére mégy egy elvileg új nőhöz, de amikor ajjtót nyit rádöbbensz, hogy már voltál ott, akkor eldöntheted mit csinálsz; sarkon fordulsz, vagy maradsz! Tény, hogy a tényleges hirdetések számának cca 60-70%-a tányleges játékos, a többi ismétlés. Lásd a Tiffanikat...Valójában kétélű a dolog, mert egy jó szolgáltatónál még be lehet áldozni egy-két többlet látogatást, de aki rossz, annál átverés az egész....mindenki döntse el....
Kerol (19) ès vagy Alexandra (24) között vacilálok, valaki tudna vèlemènyt adni róluk?? Akár privátban is, köszi
Sziasztok,Inkáról esetleg valaki? :)
Hát Alexandra inkább 35 mintsem 24 arcra, testre jólmutat, ellenben nagyon nagyon rendes jófej és nemutolsó sorban ügyes Kerolrol sajnos nincs információm.