Inkább úgy írd, hogy a lányoknak címzed a kérdést, és tőlük várod a választ. Szerintem közös megeggyezéssel mehet, persze ha utánna megnézheti a csaj a videót.
Fütyülős · Őstag · Inkább úgy írd, hogy a lányoknak címzed a kérdést, és tőlük várod a választ. Szerintem közös megeggyezéssel mehet, persze ha utánna megnézheti a csaj a videót.
Sziasztok!
Tud valaki olyan jól kinéző fiatal sz*lg*ltatót akinél lehet videózni is?
Csak olyan érdekelne, az lenne maradandó élmény, egy pár perces videó!
Nem muszáj, hogy benne legyen a fejünk, csak a lényeg legyen rajta! :)))
Segítsetek!!!
Üdv: Bumburnyák
Sziasztok!
Nem vagyok ismerős debrecenben.Tudnátok ajánlani fiatal megbízható lányokat?
nevet váltott, és némileg korban is eltér.
A mi álláspontunk sokszot sok esetben egyezett már a múltban is, tehát megnyugtatóak a szavaid, ahogy az előtted szóló szavai is. Persze a teljes nyugodtság a negatív teszt eredmény után lesz meg.
Köszönöm!
Rizs linkelte be a győri, Tina nevű leányzót, akiről több fotót is találhattok Lovegisele néven, ha rá gugliztok.
Fütyülős · Őstag · És ez mi akar lenni, vagy ki?
Az ilyen lányok tuti, hogy magasabb *rakon dolgoznak. Nálunk egyesek még a "vidéki" *rból is alkudoznak. :D
Nyugaton mindenben magasabb a színvonal. Bele kell törődni. :(
HOI! Megnyitottam a keresőt, és véletlenül a Hajdú-bihar helyett a Győr-Moson lett kiválasztva, erre ez fogad:
meg ez :
Azt hittem elájulok.....de aztán rájöttem, hogy mit b.szt.m el...
Lehet megalázó a kérdés, de ilyen leányzók miért nincsenek errefelé????
Ott jobb a keres(l)et? Oda már érkeznek az EUR-os osztrákok, vagy miért?
Hoi! Nagy eséllyel megnyugodhatnál, de ezt az én szavamra úgysem teszed. Szerintem menj el a szűrésre, úgyis segíteni akarsz és kikerülhetetlen és tudd meg, hogy nem vagy fertőzött. Jó multkorában én is egy barát-dokinál voltam, aki mondta, hogy vérvétel, és ha már szúrnak, akkor megnézet mindet. Akkor volt csak a nagy meglepi, amikor kiküldték címre az eredményt. Nem azért mert negatív volt, hanem azért mert leszűrte a HIV-et is, meg mindent, aztán az asszonynak meg magyarázhattam........Én úgy gondolom, hogy a dokit nem kell tájékoztatni arról, hogy volt alkalmi kapcsolatod, mert ezeket a dolgokat nem csak úgy lehet elkapni, hanem például az orvosnál is, ha nem sterilizálnak eléggé, ( volt / van amerikában ilyen per bőven ) és máshogy is. A HPV -vel kapcsolatban csak annyit egészítenék ki, hogy HPV egy herpesz fajta, ahogy írta tapasztalt MT-am, a férfiakon általában semi nem látszik, de a nőknél a méhnyakrák "elengedhetetlen" kelléke, de az összes HPV -ből is csak egy pár ami gubancot okoz. A HPV-t, mint a herpesz-t sem nagyon lehet kiirtani mesterségesen a szervezetből, inkább csak a szervezet tudja "kiiktatni". A HPV-re meg kimondottan jellemző, hogy cseppfertőzéssel is terjed, tehát nyilváno slozin, a kilincsről is simán elkaphatod.Na ezek miatt mondom, hogy az alkalmi kapcsolatokat nem kell a dokinak elmondani, mert a szűrést igyis-ugyis meg kell csináltatni, és ha tudja a dolgot, attól még nem fog máshogy szűrni.
Remélem segítettem....
Sziasztok.Ismét vadászni szeretnék,de nem tudom kihez menjek.Elakartam menni egy pár új lányhoz, Pl:.Diáklányok,de a kismalacka nem jön be,szépen néznek ki....Esetleg tudnátok valakit ajánlani,2 lánny-os felállást?Köszönöm.Én is megyek vadászni,és hozom a beszámoloimat.Jó vadászást mindenkinek.
Ennek örülök. Tudni kell, hogy 100% garancia semmire nincs. Viszont ilyen erővel ki se mozdulj otthonról, mert kitudja mikor esik a fejedre egy tégla, vagy megy át rajtad egy kóbor villamos. :)
Köszi!
Valamelyest megnyugtattál :)
Sajna én egyébként is kissé hipohonder vagyok, minden kis apró tünet esetén már a legrosszabb dolgokat képzelem bele, pl. volt egy időben vissza vissza térő krónikus fejfájásom ami kiderült vérnyomás probléma miatt volt, de eleinte már azt képzeltem be agyrákom van :)
Arról én is olvastam, hogy *r*lisan is terjedhet de extrém pici az esélye ráadásul igazolt ilyen eset valóban nincs.
Szerintem túlaggódod. Nagyobb eséllyel kapnád el egy diszkóban felszedett tájékozatlanabb és felelőtlenebb csajtól, mint az itt hírdető lányoktól. Azt mondják, hogy *r*lisan is terjedhet, csak élőben ilyen esettel még senki sem találkozott.
inkább haljak meg balesetben mint kapjam el a HIV-et :)
az a baj, hogy sok marhaságot összeolvastam ami hamis információ és ráparáztam, pedig valóban gyarkolatilag 0% az esélye, hogy fertőződtem.
ennyi erővel minden férfi aki ilyen szolgáltatást vesz igénybe rá lehetne erre parázva. lehet csak túl hipohonder vagyok.
elmegyek a tesztre legalább tudno fogom biztosra, hogy rendben vagyok és akkor megnyugszom :)
Szia!
Mivel most ennyire ráparáztál, szerintem már csak a vizsgálat után nyugodnál meg
mert, ahogy vélem te most már csak az eredmény miatt félsz hogy kiderül e valami vagy sem
ha meg mégiscsak besikerült a HIV akkor jobb ha időben kiderül mint majd a tünetek jelentkezésekor.
Sokan nem gondolnak bele hogy orállal is terjednek mindenféle dolgok, és hiába van
a csajnak papirja arrol h minden rendben, ki tudja hogy előtted egy órával épp ki járt nála, és ugye akkor meg már hiába van ott a papir hogy tegnap még minden okés volt. De szerintem alap dolognak kell lennie hogy a csaj is korrektül dolgozik és ha van valami akkor nem vállal senkit
Mármint jóval nagyobb az esélye.
Hát ha csak attól félsz, én nem feltétlenül mondanék le erről:) Mármint 1:100000-nél jóval kevesebb az esélye hogy valamilyen balesetben meghalsz.Persze ha elkapod, ez az arány nem vígasztal, de úgy gondolom, hogy ettől még nem élek veszélyes életet:D
Köszi!
Én igazából a HIV-től félek. A többi gyógyítható ha el is kapja valaki. A HPV-t ismerem mert egyszer átestünk egy exemmel rajta mindketten de kikezeltek minket véglegesen. Illetőleg olyan nővel már találkoztam akinek gombás fertőzése volt. Viszont az is kezelhető. Ellenben ugye a HIV az egy halálos vírus ami egy életre megbélyegez. Noha hazánkban alig másfél ezer fertőzött van nyilvántartva és a terjedés esélye nagyon kicsi még akkor is ha tudva lévő, hogy fertőzött emberrel létesítesz kapcsolatot teljesen óvszer nélkül, akkor is félek tőle. Egy biztos, hogy többet NF-et sem fogok kérni gumi nélkül senkitől.