Köszi.! Szomorúan vettem tudomásul.. :-(
degye75 · Lelkes újonc · Köszi.! Szomorúan vettem tudomásul.. :-(
Te már tudsz valamit :)
Zax · Újonc · Sziasztok, tudtok ajanlani valakit aki fel is veszi a telefont, es nem kamu a hirdetese? mar a 3. lanyt probalom hivni a felutan folyaman egyik sem veszi fel..
Hanna 21 tipusu lanyok erdekelnek, fiatal 20-30, kedves, es szeresse a munkajat, valamint a klienseket..
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani, aki "úgy tesz, mintha élvezné" (ne'adj isten élvezi is) az arcraélvezést? ;-)
Köszi!
Arielhez hasonló hozzá állású lányokat tudtok ajálani? Őt elnemérő színvonal nem érdekel! Lehetőleg csak privát üziben:)
értem, köszi!
Köszi a válaszokat! A kor az annyira nem számít, de kb 40 éves korig. Bár vannak azért sokkal jobban kinéző érettebb nők is az odlalon akik mellett elbújhatnak a fiatalabbak :)
Voltak fent régebben hajdúszoboszlói lányok pl Perla, róluk valakinek info?
Hanna (21): Ha esetleg a fiatalabb korosztályból keresnél. Bár az egyeztetett időpontban a helyszínre érve nekem nem vette fel a telefont, pedig 10-15 percig megpróbáltam még vagy kétszer, így aztán továbbálltam.
Évjáratot ugyan nem mondtál, de ha csak a helyszín érdekes ajánlható pl.: Adrienn 32. Érkezhetsz vonattal, busszal, villamossal, talán jobb is mint napközben a környéken parkolót keresni, a legmagasabb ház a téren a célállomás. A Hölgy kicsit többnek látszik élőben mint a jelölt kor, de ez egyáltalán nem probléma, mert a képeken is látszik, hogy igazán csinos. NF kellemesen finom, közben végig megvan a szemkontakt, a viszonzást is élvezi. Kellő rutinnal a megbeszélt időre, a ritmust végig fokozva lettem kész a lovaglásának köszönhetően. Nem szoktam hasonlítgatni, de talán most érdemes, a lovagló technika a Cony vagy a Krisztina műsorához hasonlít és igencsak élvezetesre sikerült mindkét félnek úgy láttam. Remélem hamar sikerül a Hölgyeknek egy jobb környéken, egy kicsit jobb lakásban folytatni a praxist, mert ez az egyetlen ami talán még kellene a teljességhez.
Örülök hogy Te sikeresen bejutottál hozzá. Nekem még mindíg nem veszi fel. De nem adom fel.
Sziasztok!
Pár élményt szeretnék veletek megosztani!
A napokban jártam Krisztina Ruby és kb 1 hónapja Alexánál!
Krisztina: egyeztetés könnyen ment csendes környéken fogadott panel átlagos megbeszéltük mit szeretnék és ólyan csókot nyomott a számra amilyet még sehol nem tapasztaltam és már előttem térdelt és már kényesztette is a műszert, aztán go zuhany ott is kényeztetett és irány az ágy majd vegyvédelem fel és adjad neki! Jól pakolható minden felől és élvezte is. Árak átlagosak részemről ajánlott kategória!!!!!
Alexa: egyeztetés könnyen ment lakás előtt lejött értem felkisért megbeszéltük mit szeretnék gyors zuhany és már az ágyba taláéltam magam franciául nagyon jól beszél érzékian csinálja akció rendben van , árak átlagosak!! Ajánlott kategória!
Ruby: nekem annyira nem jött be nagyon feszült volt az akció alatt nála nem leszek visszajáró!
Remélem tuttam segíteni!
Hello! Tudnátok mondani olyan lányt, aki a Nagyállomás környékén található, vagy nem annyira messze onnan? Előre is köszi!
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · :-) Szeretettel várlak újra!
elismerésem azoknak a lányoknak akik arcképpel hirdetnek
Örülök neki,hogy közelebb vagy hozzám így meg tudlak látogatni másodszor is,már alig várom.
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Nyáron biztosan végig! Szeretettel várlak Téged is! Legyen szép napod!
Örülök(örülünk) neki
Mikor korábban ittvoltál is kerestelek, de sajnos nem sikerült bejutnmom hozzád. Talán majd most. És meddig maradsz?? :)
Üdv !
Ugye hogy lehet igényes, korrekt és csábító fényképeket is készíteni ha ért hozzá a fotós :-)))) lásd Szilvi (28) új képeit.
Sok esetben nem értem, hogy miért kell lefeküdni a parkettára vagy a szőnyegre. Ennyire nincs fatáziájuk a Hölgyeknek ?
Gratula Szilvinek és a fotósnak !
Sziasztok.
Keresnék olyan fiatal , lehetőleg magyar lányt , aki jól mély torkozik!
Köszi a segítségeteket!
Sziasztok! Ismertek olyan kedves lányt, aki a végén le is nyeli? Előre is köszi a válaszokat!!!