nemtudja valaki nina 23 milyen nala a sex???
nemtudja valaki nina 23 milyen nala a sex???
Polírudvar. De nemhiszem h lelécelt. Volt már máskor is h 2-3-4 napra letűnik, aztán vissza
Már kerestem vissza,de semmi értelmeset nem találtam. Nem panaszkodhatok rá én sem amit nyújt az ágyban az maga a menyország. Szép popsi,amit nagyon jól használ,eszméletlen francia. Merre érted a fényesebbik oldalt?? Probáltam végig nézni a hírdetőket,de se hol semmi. Leget Győr vagy Pest környékén lehet.
Ha a keresőt használod sok infót megkapsz. Volt valami hercehurca vele kapcsolatban, hogy valami nyiregyi str...ó hozza viszi, olvass vissza. De sztem csak a lehúzás miatt. Én jól megvoltam vele még a C_s_a_p_ó-n. Igaz volt még ott valaki, elmondása alapján Bogi, de sztem még rajta kívül is volt(ak).A belépőt előre kell kitenni, de ezenfelül semmi gáz nem volt. Hírek szerint átment a fényesebbik részre, de én nem infóztam azóta róla.Értékelés 10/8, de csak mert sokan voltak, amúgy minden rendben volt vele.
Üdv Mindenkinek. Leticiárol szeretnék érdeklődni,merre rendel mostanában??? Hallotam,hogy egy darabig Nyíregyházán dolgoztt,de nem látok ott semilyen hírdetést ami őt takarná. Esetleg tud róla valaki valamit??
Fütyülős · Őstag · Mégis mit vársz egy c"igánytól?
csinos, szép arcú ahogy most látni lehet a képein.
lakás elmegy egynek csodát ne várjon senki.
a hozzáállás viszont gáz, francia az annyi, hogy nyalogatja oldalt, szájba nem veszi, óvszerrel sem!
gumi fel aztán csak hátulról pakolhatod másképp nem hagyja. csók nincs
annak jelét sem adja, hogy élvezné, az ágyon még egy lepedő sincs úgy fekszel rá a kárpitra tiszta krémes testtel valószínű a másik ember után...
nem ajánlom!
Beszámoló Hanna 21:
*** moderálva *** található!Kedves lány alkata nagyon csinos,formás mellek és popó!
Egyedül fogad , lakás átlag feletti mondhatni igényes környezet!
Franciája jó, aktus közben végig szorít és nyögdös!időt nem nézi ,korban stimmel tényleg kis fiatal!részemről ajánlott !!
Csak egy észrevétel, az arcképes hírdetések felé kellene fejlődnünk úgy talán kevesebb meglepetés éri az embert!!:-)
Hello!
Bella mostanában arcképpel hírdet!Volt esetleg nála valaki?mit érdemes tudni róla?
helllo mindenki egy kis infot kérnék Viktória21 röl megköszöném ! peace
Sziasztok! Petra (29)-ról van valami infótok? Előre is köszi
Kedves Elvira!
Mivel elég kiszámíthatatlan a munkaidőm, így csak akkor szeretnélek hívni, ha tutira nem kavar be nekem senki, és szabad vagyok. Na ezt nehéz összehozni. De köszönöm az információt, észbentartom.
Egy-két beszámoló:
Niki(30): Avagy régebben Szexi Niki. Helyszín 31-es végállomás környéke. Nyugis kicsi lakás, csak ő van benne. Megfürdetett, majd nekem rontott.Hatalmas szemeivel szinte végig szemezett míg frencselt. 1h-t voltam. Az első ak_ci_ót hamar lezavartuk, a második már tovább tartott. Rendesen megdolgozik a jussért.Aki mellmániás ne menjen oda, de aki szereti a vékony csajokat, meg a rámenős csajokat mindenképpen keresse meg.Jó dumapartner, olyan vagány csaj kategória :-)
Zsanett: Valóban Írisszel van együtt. Hogy őszinte legyek nem ilyen arcra számítottam mikor megérkeztem. Ez nem azt jelenti, hogy nem szép, sőt. Csak valahogy másabb arcra számítottam. Nameg azthittem magasabb, de egy alacsony lány Ő valójában, legalábbis hozzám :-).Popó, cickó abszolut rendben. ***moderálva*** Azthittem hogy ilyen *r*k mellett egy kicsit magasabb szinvonalú kecóba fogad, de nem.Ez persze nem azt jelenti hogy lepukkant a lakás, de nem egy panelre számítottam. Engem kicsit zavart a kolléganő jövés-menése, de ki lehet bírni. Egyébként jól pakolható a hölgy.
Elvira:Vele még akkor taliztam mikor még a város egy külső részén fogadta a vendégeket.Most ha jól tudom bentebb költözött. Akkor csak erre a célra fenntartott lakásba fogadott. Abszolut tiszta korrekt lakás. Egyedül van, elmondása szerint nem is szeretne senki mást. Sajnos a masszázson túl nem jutottunk, szerettem volna visszatérni hozzá, de sose tudtunk időt egyeztetni. A masszázs nagyon jó, és a csaj is, jól karbantartott volt akkor, gondolom most is.Engedi, és szereti is ha simogatják, én meg szerettem simogatni.:-) Egyszer remélem sikerül majd ismét ellátogatni hozzá.
Következő kiszemeltem Ariel lenne csak a fogadóórája nemnagyon egyeztethető az enyémmel. Valamint Krisztina, dehát őt azóta sem értem el. És persze ha már megvolt Zsanett, akkor Íriszt is csak ki kellene próbálni :-)
Fütyülős · Őstag · Na ezeket az infokat én is meg tudom erősíteni kivéve Biát!
Nála még nem jártam!
ORSI 20: Hát gyerekek nekem nagyon bejött ez a kiscsaj ,kis pici arró leány ,de amiből kell abból annyi van rajta amennyi kell.Formás fenék,tenyérbeillő mellek és még arcra is aranyos ,nekem bejött csak ajállani tudom igaz a csók és a kf exrta.azóta is készülök hozzá ,de elég nehéz elérni és bejutni hozzá,de próbálkozok :)
ARIEL: Még akkor voltam nála mikor Éden néven futott.Nála 1 ó maradtam egyeztetés könnyen ment.Egy szexy csaj , magassarkúban és érzéki fehérneműben fogadott.Rendeztük amit kell és el zuhanyozni.Utánna simogatásokkal csókokkal folytattuk (jelzem a csók nem volt extra és rendesen szenvedélyesen csinálta ),majd fr*ncia amit utánna visszaapott ,punci ápolt volt .Aztán az action ,elsőre nem bírtam sokáig ,de a második menetbe megkapta rendesen :) láthatóan ő is élvezte ,hátulról nagyon élvezte és láthatóan szereti is eszt a pózt.Itteni pályafutásom egyik legjobb szexe volt ,KÖSZI ÉDEN :). Egyedüli negatívum a melle volt azt jó lenne ha megcsináltatná mert az nem is volt nagy se de lógott. Nem vagyok a szilikon híve de ő pont az az eset akinek érdemes megcsináltatni ,persze ne túl nagyot olyan tenyérbeillőt :) Hozzá készülök még ,úgy tudom új helyen van és egyedül .
BIA: Egy nagyon kedves csajt ismertem meg a személyében ,gyönyörű teste van a mellek magukért beszélnek .Itallal kínált ,rendeztük amit kell és hajrá :) nem húzódozik lehet döngetni ,én az ajállott kategóriába tenném. Én nem tapasztaltam semmit az előttem írók rossz tapasztalataiból semmit.
LINA: Napfényesben találtam rá ,jól döngethető ,cumizni nagyon szerető csaj .
Ágica: Wese lényin található nagyon bájos kislány ,kimondottan szép arcal .egyetlen negatívum a hasa ,arra nem ártana edzenie kicsit .
A Csa_ó-n anno Letícia Bogival (is) volt. Akkor ezekszerint szétváltak?? Vagy csak nem futottál vele össze
Itt három a kislány: Bogi Maya és Zita. Jó eséllyel ugyanarról a cérgől beszélünk.
Nem ártana, ha a vezetőség többet foglalkozna a kellemes körülmények kialakításával...
Nem is olyan reg latogattam meg izacskat lakas rendben NF-re sincs sok panasz pakolhato. 8/10
A bejutás technikája arra enged következtetni, hogy ez az a kégli ahol Bogi, Letícia, és ezek szerint Zita( meg még kitudja ki) is sz_o_lgáltat.