Én már csak azt nem értem, hogy ez a magassarkúval való bugyihúzogatás miért ilyen nagy divat itt a lányok körében? Kb. minden 3. adatlapon látok 1-1 ilyen képet :D
Nem mintha zavarna, csak érdekességképpen kérdezem :)
Ha nem kellene tekintettel lennem a családtagjaimra, akkor én is felvállalnám a nevem és az arcom! Gondolom Ön sem reklámozza a családja és baráti körében, hogy szolgáltatókat látogat!
Befizetni meg banki utalással lehet, vagy személyesen a bankfiókban. Nincs SMS fizetés!
Sinclair · Tag · tudod miutan eleg sok a komolytalan ember az aprok kozt is,az ember azert akarva akaratlanul altalanosit,nem szemelyes.mondom ugy akkor hogy jobban megfeleljen neked,mindenki a sajat maga felelosegere probalkozzon.altalanositas meg a statisztikak utan szuletett,a beszamolok utan kedves műkedvelő! masik dolog meg hogy nem akarja a nevet felvallalni,es is nevetseges,hiszen sokan arccal hirdetnek,akkor mirol is beszelunk?kinek nem akarjak felvallalni a nevuket? sms befizetesi lehetoseg nincs? n amind1 szoval megint ott tartunk hogy a semmit beszeljuk.műkedvelő gondolom egy ketsegbe esett hirdeto vagy,megertem ,es ez mind szep es jo,veded az erdekeidet.minden jot!
Mielőtt gyanúba kevernéd Maya (29)-et, megjegyezném, hogy ugyan valóban megtalálható a normál és apró hirdetések között is, viszont a kicsit eltérő telefonszámú hirdetés már a vele egy lakásban dolgozó másik lány hirdetése. Mindketten 29 évesként és szinte azonos lehetőségekkel hirdetnek, de az eddigi infók alapján élőben Maya fiatalabbnak tűnik és egy igazán kedves, aranyos, ügyes csaj, a "barátnője" viszont idősebbnek, és róla nem annyira zengedeztek.
Szóval nem véletlenül nem ismert fel a másik számon (ill. ha telefonon beszéltél velük, akkor nem értem mit tapasztaltál személyesen, de most nem is ez a lényeg, amúgy sem akarok kötözködni), máskor légy kicsit alaposabb, pontosabb.
(Egyébként semmi közöm hozzájuk, csak számomra Maya kifejezetten szimpatikus, emiatt szükségét éreztem tisztázni és korrigálni a téves kijelentést, mielőtt még ráharapna valaki a félreértésre.)
Köszi szépen, rossz ezt olvasni :(
Én azt vetettem fel, hogy egy rossz tapasztalatból valaki általánosít és "kétes csaj"-nak bélyegzi azt, aki az apróban hirdet, egy kalap alá véve mindenkit. Nem azt írtam, hogy ne írja meg valaki a rossz tapasztalatát, csupán arról volt szó, hogy nem kellene általánosítani.
Annak, hogy ingyenes hirdetést ad fel valaki, talán az is lehet az oka, hogy nem akarja a banki befizetésnél a nevét vállalni.
Kurátor - Őstag (3030 hozzászólás) írta 3 órája
Dundika (48)· nyíregyházi szexpartner · Lelkes újonc · Bocsánat ,hogy beleszólok. Mire garancia a fizetett fénykép garanciás hírdetés?? Arra ,hogy ne húzzon le biztosan nem ha olyan beállítottságú a hölgy és erre van szakosodva. Lásd debihez közeli várost,tele van vele a fórum.Csak tapasztalatok alapján kellene szelektálni és nem általánosítani.
Én épp azt vettem észre, hogy "Maya 29" (70/241-*...)
aki tartósan hirdet a főoldalon, de ezzel ellentétben régóta hirdet az apróban mint "Vékony hosszú combú lány......(telefon szám ugyanaz mint a főhirdetésében).
Viszont a különlegesség még annyi, hogy hirdet egy másik szöveges részben és ugyancsak az apróban "Várlak...29 éves részben, csak teljesen más telefon számmal ( 70/355-**..) Ezt személyesen tapasztaltam mert beszéltem vele mind a két számon és nem ismerte fel hogy három perccel előtte is velem beszélt csak a másik számon :((((
Vajon miért van erre szükség ???? Talán azt gondolja hogy így még több lesz a forgalma ????
Valamelyik hirdető meg tudja ezt magyarázni ?
Mégis kit nevez Ön "kétes csaj"-nak, kedves Sinclair? Ismét általánosít, látatlanban sérteget. Mellesleg egy ideje nem hirdetek már ezen az oldalon semmilyen formában (máshol igen), következésképpen nem vagyok "ingyen apróhirdetős" sem.
Sziasztok MT-k!
Tudtok ajánlani egy igazán belevaló, szenvedélyes LESZBI párost??? Nekem tényleg olyan kellene, akik nem csak imitálják, hanem fullos akciót nyomnak és élvezik is a dolgot.
Szolgáltatók is írhatnak bátran, bárkitől jöhet priviben is!!! Ha bejön a produkció, tuti visszajáró leszek! ;)
Előre is köszi!
Sinclair · Tag · megis miert jaratnam le az aprosokat? ha T.szerkesztoseg lennek akkor tuti nem hagynam hogy ilyen ketes csajok hirdessenek az oldalon.nyugi jol ki van szamolva az oldal uzemeltetesi koltsegei hogy vannak ingyenes aprok 1 keppel es fizetosok 3 keppel.az sincs kizarva ha mar igy gyanakszunk egymasra hogy talan egy ingyen aprohirdetos vagy te is,es nem jon jol a biznisznek az en hozzaszolasaim ezzel a temaval kapcsolatban. sok sikert mindenkinek :) apropo nyugi,en biztos nem kuldelek moderalasra,,engem nem erdekelnek az ilyen dolgok
Az egyik nem Dórika volt?
A buszállomás felőli végénél az utcának.
Csinos ,vékony hatalmas cicikkel.
Azért néhány gyöngyszemet lehet találni közöttük! Persze azt nem vitatom, hogy ez egyszerű :)
Szamanta(19)-ről van valakinek valami infója?
Még mindig a segítségre lenne szükségem!
A Görgeyn voltam néhány hete egy egyszerű fsz-i kecóban két fiatal lánynál de nem találom most őket, a számot nem mentettem és sajnos egyikőjük nevére sem emlékszem...
Valaki esetleg ha tudna segíteni megköszönném!
Köszi előre is!!!
Az apróban hirdető Nikolnál járt már valaki?
Igen ö az!!!!!!
A nyíregyházi Bia Debrecenben Kloé néven futott, de már így nem található meg.
Szamanta(19)-ről van valakinek valami infója?
Fütyülős · Őstag · Nekem a kisfőnök 2. hozzászólása jobban tetszett. Sokkal több infót kaptam kevesebb sorban.
De ízlések, és pofonok. Amúgy köszi a második hsz-t.
Mindíg elérhetőek? Vajon miért? Biztos, mert...
Lassan vissza kell hozni őket a béka s3gg3 alól! ;)