Nyáron biztosan végig! Szeretettel várlak Téged is! Legyen szép napod!
Mesi (30)· miskolci szexpartner · Lelkes újonc · Nyáron biztosan végig! Szeretettel várlak Téged is! Legyen szép napod!
Örülök(örülünk) neki
Mikor korábban ittvoltál is kerestelek, de sajnos nem sikerült bejutnmom hozzád. Talán majd most. És meddig maradsz?? :)
Üdv !
Ugye hogy lehet igényes, korrekt és csábító fényképeket is készíteni ha ért hozzá a fotós :-)))) lásd Szilvi (28) új képeit.
Sok esetben nem értem, hogy miért kell lefeküdni a parkettára vagy a szőnyegre. Ennyire nincs fatáziájuk a Hölgyeknek ?
Gratula Szilvinek és a fotósnak !
Sziasztok.
Keresnék olyan fiatal , lehetőleg magyar lányt , aki jól mély torkozik!
Köszi a segítségeteket!
Sziasztok! Ismertek olyan kedves lányt, aki a végén le is nyeli? Előre is köszi a válaszokat!!!
"Árpád Lőwy" · Újonc · - Szandi. Minden szigorúan csak gumiban. Az élmény, inkább csak esztétikai, lenne... A "szolgáltatás" emeltdí*as. A polírudvari megszokott színvonallal, minden megegyezik. Nektek, több szerencsét hozzá. - Viktória. Hírdetésének megjelenése óta a megadott számon nem érhető el. Érdekesség, hogy kicseng majd a következő hívásnál, ismét foglalt lesz. És ez így megy folyamatosan. Gyanúm szerint, ő nem új, inkább visszatérő lehet.
Sinclair · Tag · Hello! en is emlekszem a csajszira de nem remlik hogy hatalmas mellei lettek volna,anno tudom sok pozitivumot kapott,persze voltak sokan akik csak rosszat mondtak rola.sajna nala nem voltam,mar felhagyott a szakmaval mire odakerultem volna hozza.a ferenc koruton lakott.ez a nyiregyi fkorut olyan mint debrecenben a ``polir``udvar :)
Fütyülős · Őstag · Néha a kevesebb a több!
Nekem is voltak rossz élményeim magyar lányokkal, de eddig csak réti néger akart lehúzni!
Azért nem mindegy hogy "idd ki" vagy "vidd ki"!
Egy cigány lány volt nagyon komoly, olyan iszonyatos nagy természetes mellei voltak, és nem lógtak
+formás kemény popsi! Mélytorok, egyedül rendelt, kedves volt, és nem nézte az órát!
Na ő volt anno Katicabogár Nyíregyházán!
Szisztok! Eddig csak olvastam a forumot és rengeteg hasznos tippet kaptam tőletek, ugyhogy leírom én is a tapasztalataimat.
- Apróhírdetések között társkeresés néven van egyébként Franciska: Csak házhoz jön nincs kérója. A képén a feneke fogott meg de nagyon így lehívtam 1 órára. Az árak átlagosak a feneke élőben is brutálisan jó volt. Kora inkább 33 mint 23 és kifejezetten csúnya cickói voltak (kicsi, lógós, formátlan) kedvem sem volt megfogni. Maga az action nem volt rossz, de kicsit gépies, a NFVSZ résznél is inkább a gyorsaságra ment. A lány eléggé visszafogott nem túl beszédes. Mégegyszer biztos nem hívom fel.
- Niki (30) Őt csak legénybúcsúba hívtam táncolni, így action-ről nem tudok írni de eszméletlen jó show-t nyomott le a barátnőjével és nagyon korrekt *ron. Előtte személyes talin voltam nála a lakás kifejezetten igényes panel és a hölgy is nagyon jól néz ki, bár a cicik nagyon kicsik, kor stimmel. Nagyon közvetlen nyílt természetűnek ismertem meg, tuti elmegyek hozzá a napokban, hogy bepótoljam ami kimaradt.
- Camilla 2-3 hónapja voltam nála. A képeken ő van és élőben is nagyon csinos, a kor is stimmel. Egy*t*m sgt-on volt anno, most nem tudom. Telefonba kisebb *ssz*get mondott mint személyesen szó szerint hülyének nézett pedig többször is eggyeztettünk, ezért már az elején nem volt szimpatikus. A hely lepusztult, fürdő nem használható. Kezdetnek kaptam egy masszázst akár kértem akár nem. Rámnyomott egy fél tubus testápolót és még egy törülközőt sem tett alám, hogy ne az ágyat kenjem össze. Ezután el tudom képzelni hányan fekhettek ott előttem ugyanígy. NF nagyon rossz volt, teljesen nyitott szájjal csinálta így alig éreztem. Döngetés hátulról, mert nagyon szép feneke van. Kicsit guminő érzésem volt, teljesen nekem kellett irányítani, mozgatni, magától semmit nem tett. Tuti nem megyek hozzá többet.
- Tini Dia Sajnos már nincs fent az oldalon így nem részletezem. Vele jó volt *rak az átlagosak.
- ***moderálva*** oldalon található egy Vivi nevezetű hölgyemény a legmagasabb épületünkben található meg személyesen. Jól mélytorkozik 1-2 hetente elmegyek hozzá egy NF-ra, de mást még nem próbáltam mert külsőre nekem túl nagydarad (170/70-75 kg) Mélytorok kedvelőknek ajánlott.
Volt több lány is, de jelneleg nem látok aktív hírdetést és a nevükre sem emlékszem így ők most kimaradnak.
További sok sikert mindenkinek a lányokhoz!
Üdv!
Sinclair · Tag · legyen cigany vagy akarmi,csak legyen korrekt es apolt szerintem.mint ahogy mar en is irtam parszor ,sajna nekem is volt hasonlo esetem ,es magyar holggyel raadasul...
Ájjáj! Kicsit többet vártam tőled fiam...
Sziasztok!
Ariel nagyon bejön valaki volt már nála ?
Sziasztok!
Gabócáról és Kittyről tudnátok írni pár dolgot?
köszi :) (Y)
Nándi · Őstag · =fényes :)
Mi az a polírudvar? Már többször is láttam ide leírva, de sajnos műveletlen vagyok. Ha modik miatt nem lehet kiírni, akkor privátban is elküldhetitek. Thx :)
Csapókert környékéről van itt lány?
a teste szexi lenne, kívánatos, de a hozzáállása katasztrófa. nagy kár érte..
Vivi 23 is eltüntt!
Multhét pénteken voltam nálla és nagyon jó élményel távoztam! Egy tartalmas félórára indultam és jóval tovább maradtam félóra *rában!
Óra nincs a szobában és megkért, hogy a kezemről is vagyem le!
Szivesen meglátogatnám még, csak a számát sajna nem mentettem el!
Volt igazi b.nő filingtől kezdve vadabig.....
Ha valaki tudná a számát akkor várom az üzenetét!
És milyen a melle? Mert melltartóban szépnek tűnik.