Micus...
zandras · Tag · Micus...
Linda 19 - ropant édekes, hogy tavaly óta 5 évet fiatalodott - ezen képekkel volt fenn egy Linda 24 tavaly, aki szólóban, majd Ninettkével együtt is dolgozott, és akinél én is voltam - Ninettkével ellentétben megelégedésemre. Gyanús, hogy ez a Liinda csak "kölcsönözte" a fotókat.
Nándi · Őstag · Nem kell egyből rosszra gondolni :D elírta a számokat 33 helyett 19 et írt ennyi az egész. Ha a hangra és stílusra emlékszel egy teló és kiderül ki van a vonal tulsó végén!
zandras · Tag · Köszi!!!!!
Patrik7 · Tag · Minden esetre érdemes lenne felhívni és megkérdezni tőle,ezt hogy csinálja hogy mi öregszünk,ő meg egy év alatt öt évet fiatalodik :D
Kedves kollégák!
Ma meglátogattam Cyntia (20) nevű hölgyet. Ritkán járok már erre, de megérte a kitérőt. Rendkívül formás, arányos lány. Velem egész közvetlen volt. A francia roppant tetszetős, vigyáznom kellett, hogy nehogy idejekorán végezzen velem. Aktus... Nagyon igyekezett, de mivel egy törékeny lányról van szó, én pedig kicsit hevesebb tudok lenni, ha valakit ennyire kívánok, mint ma őt. Így pár élvezetes perc után felajánlottam, hogy inkább franciával fejezze be, ami nagyon jól esett. Nem szerettem volna fájdalmat okozni neki. Uraim, nálam ajánlott kategória, de aki kőkemény baszásban gondolkozik, az ne őt látogassa meg. Kéró könnyen megközelíthető helyen, parkolás ingyenes. Lakás teljesen rendben van, bár az ágy kicsi és nyikorog. A törölköző kéztörlő méret volt, ami nekem nagyon nem jött be. De ennyit a negatívumokról. Élvezzétek a nyarat!
halihó mindenki!
olvasgattam a hozzászólásokat, de nem tudtam leszűrni kihez is kellene mennem!
olyan lányt, nőt keresnék aki fomrás, dús keblekkel áldotta meg a jóisten, vagy a plasztikai sebés, de ami a legfontosabb és a minimum hogy kemény dúrva szexet vállaljon, szeresse! Igazi vadulós nőt keresek!
Őtletek?
Előre is köszi mindenki!
Patrik7 · Tag · ...dús kebleket keres a kolléga! Ez az egyik! a másik meg nem hinném,hogy a Niki nagyon díjazza a kemény durva szexet!
De privátba adtam neki egy tippet,hogy ki az ő embere :D
Ápoltság nálam is alap, de én bizony dzsungel harcossal állítok oda, szerintem nincs ebben semmi gond, mert mindig megmosom rendesen. :)
Patrik7 · Tag · Mint minden dolog,ez is nézőpont kérdése :D
Thx ;)
Holnap felhívom!
Sziasztok!
Jó pár éve látogatok hölgyeket erröl az oldalról, de eddig csak olvasgattam.Most ugy gondoltam megosztom veletek neagitv és pozitiv tapasztalataimat amit kb az elmult 1-2 évben gyüjtöttem.
Föleg a masszáz vonalon nyomultam de azér tbeb be csuszott más is.
Gréti 37 Igazi dögös milf, nagyon jo test nagyon jo alakitás kedves ,ajánlott!
Niki 30 Én nem a masszázs miatt kerestem fel.Nagyon tudja dolgát megfürdet barátnő feeling nagyon ajánlott!
Lettí 18 Tündéri fiatal hamvas leányzo többször voltam nála ha feloldodik nagyon tudja ,nagyon ajánlott!
Nana 50 Nála vagy két éve voltam.Nagyon profi beszédes semmi baj vele nekem annyira nem jött be kicsit sok volt.Aki szereti az idöseket ki kell proálni. Én nem megyek többet.
Gabica Masszázsra mentem hozzá, de ne tettem volna .A képek szerintem kicsit régiek most már erösen tetovált a lány és van rajta jo pár plusz kilo.A masszász inkább dörzsölés amit babolajjal csinál , aztán egy gyors kézimunka.Lehet én nem jöttem be neki de ez akkor is nagyon gyenge.Igy nem lehet ezta szakmát csinálin.Részemröl nem ajánlott!!
Mercedesz Na ö már igazi profi masször , de még is nem éreztem magam felhötlenül nála , lehet nem volt meg az összhang, bár ö mindent megtett tényleg.Többet nem megyek de lehet másnak bejön.
Ryta 30 Nálam ö a topp a masszázs terén és a befejezésben.Pici cici ,engem nem zavar és amugy isteni test.Profi csuszka és gyönyör a végén !Kevdes aranyos föleg ha már többször voltál nála és még megyek.Nagyon ajánlott!
Anett 40 Masszázsra mentem hozzá ,de hamar átalakult mássá :).Imádtam nagyon jó , a nem masszázsban nekem ö a topp. Nagyon ajánlott!
Barby 23 A fekete hajú.Bomba teste kezdetben normál ***moderálva*** most már számomra meg***moderálva***.Nem érem a sok sminiket.Amugy oda tezsi magát de olyan profi feelingje van.Egy probát megér.
Dr Adri Évekkel ezelött voltam nála.Nincs bomba teste szerintemnagyon vékony de amit nyujt az nagyon jo.Legalábbis akkor nagyon bejött.Ajánlott!
Talán ennyi Szivesen válaszok ha van kérdés akár privibe is.
Aki érdekelne Rita 20 aki gyönyörü de sok az ellentmodnásos beirás. van valami firss info rola?
üdv!
Esetleg az Istvan körül tudtok valakit??
Nándi · Őstag · Ajánlom figyelmedbe Moebius beszámolóját az az iroda azon az utcán van.
Sziasztok!
Tudtok ajànlani olyan lànyt aki tényleg ért a prosztata masszàzshoz?
Rita 30-at tudnám ajánlani!
Üdv
Nándi · Őstag · :D bár Géza a ....... a temlom előtti ***moderálva*** találta!!!
Vipstrip (34)· debreceni szexpartner · Újonc · Kedves Gróf Kurátor!
Megfejteném neked a nagy rejtélyt... :D
Crystal és Napsugaracska ,(ahogy engem mindig becézgetsz) két különböző személy!
De, ha ellátogatnál hozzá, akkor meg is tudnál bizonyosodni efelől.... :)
Sziasztok Nina27ről esetleg valakinek valami infó megköszönném :) Privátba is írhat esetleg aki szeretne.
Sziasztok!
Ts Ciaranál volt már valaki ?