Hát, nagyon sajnálom, Stefi egy tök normális nő volt és nagyon élvezetes volt vele a szex. Kár, hogy befejezte. Ha esetleg mégis megtudsz róla valamit, írd már meg PM-ben légyszíves (vagy akárki más). A nosztalgia...
Hát, nagyon sajnálom, Stefi egy tök normális nő volt és nagyon élvezetes volt vele a szex. Kár, hogy befejezte. Ha esetleg mégis megtudsz róla valamit, írd már meg PM-ben légyszíves (vagy akárki más). A nosztalgia...
Üdv !
Detti (24) & Berni (24) lehet ugyanaz a személy ? Járt már valaki mindkettőnél ?
Még annyit hozzá tennék ,hogy photoscapel van kimozaikozva a háttér általában és ennyi .Semmi más nincsen változtatva . Én itt be is fejeztem. Továnbbi szép estét !
Kedves Vivi!
Elhiszed, hogy tudnék rólad olyan képeket készíteni, amiből egy-az egyben látszana milyen is vagy valójában?? És nem használnék PS-ot. 3 kattintásból megtudnám oldani...
De nem akarok kötözködő lenni. Neked így jó, és én ezt elfogadom.
A következmények nélkül lehet távoznihoz csak annyit mondanék:Az ajándékról is csak akkor tudod meg hogy mi az, miután kibontottad.....
További szép estét
Kedves Kun!
Tisztelettre méltó,hogy nem említetted meg a nevemet. De ezt már nem tudom szó nélkül hagyni , ha hiszed ha nem a képeken én szereplek. Nem is olyan régiek ezek a képek sajnos valamiért nem adják vissza a fotók se a súlyomat se mellbőségemett és itt azt is hozzá kell tenni ,hogy a nagymell az optikailag mindig széllesít (általában ezért szoktam elmondani hogy hány kg vagyok/mellbőségemet telefonba ).Nem te voltál az első aki ezen kiakadt/megjegyezte. Nem is olyan régen volt egy kételkedő. Aki aktív tagja ennek a közösségnek ő viszont megbizonyosodott róla és kattintott párat a saját gépével( nem volt behúzva a hasam nem volt semmilyen nyakva tekergetős,kifeszített póz ) feltöltöttük a gépre és jött a meglepődés tényleg vékonyabbnak tűntem ... Sok lánynál meg lett jegyezve ,hogy nem fedi a valóságot de higgyétek el ez nem az ő hibájuk. A legtöbb ember ilyen teljesen más a fotón és más élőben.
Egyet ne feledjünk el nem lehet mindenkinek megfelelni (következmények nélkül lehet távozni ,ha nem tetszik az adott hölgy).Valaki azt mondja nem fedi a valóságot,valaki pedig azt
mondja ,hogy sokkal jobban nézek ki élőben mint a képeken . Ez szerintem ízlések és pofonok,valakinek a teltebbek jönnek be van akinek a vékonyabbak . De ezzel nincs is semmi baj így kerek a világ .:)
UI: Kötözködőknek pedig üzenem,hogy nem veszekedés céljából írtam le-e sorokat.De ha még is kötözködnének akkor pedig bizonyosodjanak meg róla nyugodtan .
Hova süllyedt ez a város(iparág). Átverés, és lehúzás.
Kedves magtársaim Évike 40 kerülendö a férje futatja és irjják a renszámot,Hajduhadházi a hölgy.VIGYÁZATOK NAGYON!!!!!!!!!!!!
Suzy együtt rendel egy szintén apróban hírdető hölgyel. Aki egyáltalán nem hasonlít arra a képre amit feltett magáról. A hely, az épülő villamosnyomvonal környékén van: német író, a 20. századi német nyelvű irodalom egyik legjelentősebb alakjáról elnevezett utca. Környék, lakás véleményem szerint lepukkant, mintahogyan a fürdőszoba is. Sajnos mellé nyultam, de megesik ez....Mindenki tegyen saját belátása szerint
Én csekkoltam régebben, olvas vissza.
Köszönöm
Szia!
Luca akit keresel. A Lidl-höz közel tudsz találkozni vele. Nekem nagyon jó tapasztalatom volt az a fél óra amit vele töltöttem.
Tudna valaki segiteni hogy ki rendel a Tócóskert környékén,előre is köszönöm a válaszokat.
Sziasztok!
Tudnátok itt Debrecen környékén egy olyan lányt ajánlani aki párt is fogad???De csinos, és ápolt legyen!Köszönöm mindenkinek aki infóval tud szolgálni,akár priviben is..
Fütyülős · Őstag · Lilike 58 kg? Akkor én nem 95, hanem 70 kg vagyok!
De biztos a mérleg csalt! ;)
-Mit mond a 110 kilós kisegér?
-CIN-CIN!!!! (Hadházy László)
Sajnos elkövettem annó én is azt a hibát, hogy bedőltem a fotóinak, még akkor nem Lilike volt. Úgyhogy én teljesen megértelek :)
Május · Újonc · A Lilikénél jártam tegnap de semmi jót nem tudok mondani. Többet nem mondok értsetek belőle.
kiről lenne infód?
Patríciánál járt valaki? Arcra tök olyan, mint régen a Fényesben Stefi volt.
Én már nem járok senkihez sem, legalábbis jelenleg szüneteltetem a dolgot, szóval velem nem fogsz már összeveszni senkin :)