Hali, használd a keresőt a jobb oldalon. De itt van egy korábbi írásom is. A "drága" Zsanett is benne van. Üdv.: N.
Kedves MT-k,
az utóbbi 3-4 hónap néhány élményét szeretném megosztani veletek. A beszámolóim szigorúan az én véleményemet, tapasztalataimat tükrözik. Aki az eddigiek alapján ad a véleményemre, használja egészséggel, a többiek nyugodtan sz@rják le.
Jártam néhány 30+ korosztályos versenyzőnél, tapasztalataim ellenére. Összegezve: jobban jártam volna, ha nem választom őket.
Ryta (30): tessék, mindjárt az elején egy ellenpélda! Nagyon csinos, mint a képeken, feszes test, feszes, kerek popsi. Kis cicik nagy bimbóval, én nem vagyok nagymell-mániás. A színes melíros rövid haj szintén nem az esetem. Nagyon kedves lány, oldott a hangulat. Zuhany után hasra az asztalon, finom masszázsnak is mondható amit kaptam, izgi érintésekkel. Érti a dolgát. Hanyatt fordulás után még finomabb simogatás, csúszka masszázs következik, majd hamar kiderül, hogy a fr*ncia nyelvnek is értő művelője! Az utóbbi hónapok egyik legnagyobb durranása lett belőle, nagyon jólesett. Csillagos ötös hozzáállás, szakértelem, szép test. Mindezt 45 percben, korrekt matekkal. Bravó!
Alexa (29): Sajnos nem tudok csatlakozni az őt fényezők táborához. Valóban csinos, de az ő 29-e jóval többnek tűnik, mint Ryta 30-a. A fényképek azért kicsit csalnak, nem durván, de kicsit. Egyébként egy rossz szavam sem lehet, csinos lány. Kedves is, mindent megtesz érted, hogy jól érezd magad. A fr*ncia nyelvet sokkal jobban beszélik nála a fiatalok, csinálja ő, de nem az én ízlésem szerint való, pedig tényleg mindent elkövet. A pakolást jól bírja, sőt talán élvezi is kicsit. Egyszer elment, nem leszek visszajárója.
Niki (30): szintén szuper csinos. Figyel rád, hogy olyat kapjál, amilyet szeretnél. Szereti a munkáját, élvezi is, ha megfelelő a partner. Tulajdonképpen jól éreztem magam. Beszédes. Minden irányból jól pakolható, nincs kényeskedés. Rá nem ez a szó illik, de jó sz*lg*ltat*. ***moderálva*** piros rózsát vittem neki, félidőt maradtam. Majd meglátom, később megyek-e még.
Zsanett (35): igazán nagyon csinos, arcra kicsit megijedtem, hogy Rubint Rékához megyek, de nem, sokkal helyesebb. Szerintem kicsit zavarban van, ezt lazasággal próbálja palástolni. Őnála is sokan beszélnek sokkal jobban franciául Debrecenben, viszont hátulról meglátogatni igazi élmény, jól pakolható. Felemás érzéssel jöttem el, sok az a ***moderálva***! Sok múlik az arányokon! Visszajáró nem leszek.
Ancsa (35): tényleg valahol 35-40 között lehet, MILF-nek nagyon dögös, helyes az arca is! A randi elég gyenge volt, úgy rángatta az ezredest, majd leszakadt, néha nyalintott egyet rajta franciska címén. A többire már nem emlékszem. Többet nem megyek, de az utcán tutira utána fordulnék!
Ancsika (35): röviden annyit, hogy hasonló kategória, mint Ancs (35). Küllemre is, munkájára is.
30 alattiak:
Vadóc, az apróból: Nála pár hónapja voltam, nekem totál mellényúlás volt. A képekhez képest jóval több fognivaló van rajta, aki ezt szereti orbitálisan nagy mellekel, annak javaslom. Olyan kevés nyállal beszéli a fr*nciát, hogy majd' legyulladt a f@rkam. Egyébként szereti a munkáját.
Adri (18): maga volt a csoda. Természetes szépség. Csinos, helyes, hosszú hajú, vastag ajkai egzotikusak. Úgy ölel át vékony karjaival, mint egy barátnő. Érzékien beszél franciául, és ha kedves vagy hozzá és figyelsz rá, akkor az együttlétet képes élvezni. Kéretik nagyon vigyázni rá! ***moderálva*** rózsát vigyél neki.
Most ennyit, szép napot.