Egy kapcsolat után újra itt....
Látoma Régi kedvencem Bea(24) meg a szöszi niki nincs itt....
Egy kapcsolat után újra itt....
Látoma Régi kedvencem Bea(24) meg a szöszi niki nincs itt....
hello egy kérdés Kelly és Nelly hol van ?
Hellóka!
A Kürtös vezérünk utcáján...
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának melőzését! ***
A Ramóna néven hirdetö kétes hirdetö két lány és *** moderálva ***!!Vigyázzatok velük!!
Sára néven hirdeti magát azt kell mondanom sajna hogy egy igenytelen *** moderálva ** varja a kedves vendegeket
Szóval a kétes hirdetö Ramona és a barátnömet akik amúgy c*gányok itt dolgoztak velem a lakásomat és hétfő éjszaka míg aludtam elvitték a 82 cmes LCD tvmet,vagy 30 melltartómat és egy két éves csizmát úgyhogy vigyázzatok velük nagyon.
misterX · Kvázi-tag · Szerintem régen is az volt.
Ramona 20 - ról van szó? Kár, pedig épp agyaltam rajta, hogy meg kellene látogatni... Ki a szóban forgó barátnő?
Nándi · Őstag · Az apróban van egy hirdetés ien néven ami kétes!
Szabina38.... szerintem magadrol beszélsz mert te nem keresel és szerintem valojában néz magadra!!! utánna beszély egy szánalmas amit ki irtál a forumra....
Üdv sajnálom hogy igy jártál Szabina38 csak az hogy én is Ramona voltam és most meg kelletet változtatnom a nevem ök miatuk.
Itt Krisztina néven dolgozott de neki nem látok külön hirdetést holnap telszám alapján megnézem amúgy nem Ramona 20 hanem az apros!!!Nem tudja valaki most hol vannak?
A telefonszám nem kamu,megköszönném a segitséget
Nem Ramona20!!!
Tél számuk:0630880****, 0670779****
Bocsi a 70-és számot elirtam
Állítólag már Szolnokon vannak, bár a hirdetésükben Debrecen van.
Lehet hihetetlen számodra de én tisztességesen csinálom ezt a munkát és én magamból indulok ki
De el lehet érni rajta ökét!!!
Gróf úr! Úgy látom sikerült megtalálni -nem először-újra az 50-es korosztályt Gratula:)