Üdv Mindenkinek!
Nóra 22 valóban korrekt közvetlen lány,amit a telóba igér,teljesiti is, részemről ajánlott kategória.
Üdv Mindenkinek!
Nóra 22 valóban korrekt közvetlen lány,amit a telóba igér,teljesiti is, részemről ajánlott kategória.
Amina 20-ról érdekelnének infók!
Fütyülős · Őstag · Ok! A szerkesztőség tisztázott, de ez a "Nándi kedves!" olyan langyi-bangyi, vagy mittomén! :D
haban · Tag · Egyet értek törpapával Nór22-nél közel egy éve jártam, és megelégedetten távoztam ajánlott. Társa Kiara 22 kár hogy aktust nem vállal.
Jővőhéten járok Debrecenbe és érdeklődni szeretnék melyik lányhoz érdemes elmenni???
A kiszemeltjeim: Ninettke 28, Amina 20, Nelly 19, Kelly 20, Rita 20, Mandy 19, Gabriella 22, Virág22
Nem sokat járok így el lányokhoz ezért szeretnék biztosra menni. A lényeg hogy értse a dolgát, és a képeknek megfelelően nézzen ki!
Tegnap még láttam Nóra22 hirdetését,mára eltűnt!- remélem csak átmenetileg.
Valami gond lehet a beszámolóban, mert Lora (22) még csak a közelében sincs a Domusnak. :)
Többször voltam nála, (imádom a kiscsajt) rendszeresen visszajárok, mert korrekt, aranyos, csinos. Tuti nem irányít rossz helyre, én egyátalán nem ilyennek ismerem. Szerintem itt valakiket összekeversz ....
kiegészítés:
Bár most nem aktív a hirdetése, ezért nem tudtam megnézni, de úgy rémlik még csak nem is 22 Lora, hanem 19 vagy 20. Másik Lora meg nincs ... még csak nem is pontos az a beszámoló ....
Igazad van .Nem domus.Délibáb.A többi stimmel.
Jelenleg három aktív hirdetése van. Mindhárom eltérő. Más telefonszámmal, más életkorral, más testsúllyal, mellbőséggel, sőt más magassággal. Egyiken ki van takarva az arca a másikon nincs. Ezek már önmagában intő jelek. De én egyszer voltam nála úgyhogy tudok róla neked írni. Ajándék előre, aztán mindent a szemnek semmit a kéznek, de ez kb. részéről is így van. Nagy kár érte mert amúgy élőben alkatilag meg arcra is olyan, hogy már amikor ajtót nyitott majd szétdurrantam a látványtól. Az arca is nagyon csinoska. De a hozzáállása az több mint katasztrófa.
Fütyülős · Őstag · Brigi(18): Aranyos, fiatal, iszonyat kerek, feszes popsi. Arcra felejtős. Franciska 10/8. Jól pakolható. NF, csók, KNF alap. A kéró 10/8, átlagon felüli, csak a zuhanyrózsát kellene kicserélni. Összességében ajánlott. Nem nyafog, oda teszi magát. 10/8.
A rózsaszál normál. Ott van még Lili(25) is, de őt nem láttam.
Fütyülős · Őstag · Akkor ő a tipikus, lehúzós, mozdonyszőke, fekete rózsa! Sajnos mindíg van belőlük, és soha nem fogynak el.
kanossrác · Lelkes újonc · Egy új beszámolót osztok meg veletek. Tegnap meglátogattam Lottit. Egy szép arcú gyönyörű cicijű és formás fenékkel megáldott lány nyitott nekem ajtót.A képeken bár még egyenes a haja de most gyönyörű hullámos haja van. Mivel nem szerettem volna elkapkodni a dolgokat egy egész időre neveztem be és nagyon jó szolgáltatást nyújtott a kis drága. A H2O torony jobbik részén található meg. Mikor engem kényeztetett azon még lehetne csiszolni de egész jól csinálta. A KF- nél biztos hogy élvezte a dolgot de ezt mondta is. Mindenesetre egy újabb kincsre találtam rá. Akik nem voltak még nála keressék fel főleg ha fiatal húsra vágynak :) Mindenképp ajánlott a kiscsaj!
haban · Tag · Teljes mértékbe egyetértek tapasztalatoddal, még lehetne sorolni előnyét. Ajánlani tudom a három triumvirátust Letti Jessy Trixi- köztük a legjobb Jessy Füredi úthoz közel.
SZiasztok! Egy nemrégi tapasztalatomat szeretném veletek megosztani! Nemrégibe jártam Évi35 nél! Szent I.S.T.V.Á.N UTÚNKON TALÁLHATO A KECÓ! Hivtam telefonon részletes tájékoztatás fél óra mulva fogadott is! Érkezésemkor csini ruciba fogadott rövid haj sexyn van mit rajta fogni a feneke is jól markolható! beinvitált a szobába megbeszéltük mit szeretnék gyors zuhany aztán vissza a szobába már ott vár és nekikezdtünk a dolgoknak. Az ágy előtt kezdte a kényeztetésemet amit jól csináált hadra fogta az ezredest! Aztén g*mi fel és már lovaglással kezdtük aztán szmból majd a végén hátultól csináltuk és igy is fejeztem be! nagyon jó volt csak ajánlani tudom mindenkinek aki szereti az időssebb korosztályt!
Remélen tudtam segíteni!
sziasztok
MadMaxxx · Újonc · Kanosrácnak igaza van Lotti jó kis csaj fiatal csinos nagyon, lehet vele mindent,csak anált nem , de az nem is izgatott
aranyos kedves ,csak egy baj van vele nagyon nézi az időt , többször voltam nála ,mindig szolt jó előre hogy fizess még ha maradni akarsz , :(
, ezt tapasztaltam , ja és ügyesen játsza az orgazmust illetve azt hogy mennyire élvezi ,
benedvesedni nem éreztem egyszer sem de attól függetlenül nem volt gond a jó átlagos méretemmel a behatolás ,
a nagyon nagy méreteket nem szereti , én épp belefértem , az orálisa jo csak gyorsan veri a farkad , pedig ha lassitana hamarabb elmenne az ember , NFVSZ van de voltam már jobbnál is
az árak átlagosak
sztem próbálja ki mindenki egyszer
MadMaxxx · Újonc · tavaj voltam jázmin nál bár akkor még sziszike néven volt fenn , a képek régiek bár negy cs*nyább a csaj meg nem lelakottabb és idősebbnek se néz ki sokkal élőben csak van rajta jó pár kilo felesleg ,
és a gyors fr*nciája csak ruhábanvállalja nem volt vmi tettszetős
megd*gni nem akartam mert valahogy mikor leöltözött nem volt hangulatom hozzá inkább mentem máshová, de azért ott hagytam nála 6***moderálva*** a gyors fr*nciáért ,ennyit kért el iboján r*nd*lt
mivel tudok jobbakat igy nem fogok arra menni
Örülnék én annak ha ezzel "zavarna" el egy csaj, hogy nem férek bele :)
Sajnos engem csak átlagos mérettel áldott meg a sors.
ob · Újonc · Üdv. Timi 18 ról tudnál egy kicsit többet írni. Szeretném a közeljövőben meglátogatni.képek alapján elég ígéretesnek tűnik.
Csao, dobozi ltp-s lányokról van valakinek tapasztalata? Mennyire vannak rendben? Köszi