Sikerült észrevennem, hogy 3-an is vannak ezen a számon, de azért még várok véleményeket. :)
Sikerült észrevennem, hogy 3-an is vannak ezen a számon, de azért még várok véleményeket. :)
Elvira 23 !!! Vélemény ??? Valaki el tudja érni ? Előre is köszi ! :)
Melyik Jázminról van szó?
Mert van vagy 4 ... fantázia a névválasztásoknál határtalan .....
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Anita bellini <3
Anitabellini felnőttfilmes lányka. Ennek megfelelő profizmussal "játsza" a szerepét. Úgy érzed magad nála, hogy te vagy neki az alfahím. Ha önértékelési gondjaid vannak akkor is remek választás :)
Az ajándékozásnál (valószínűleg pont ezek miatt) egy picit magasabbak az elvárásai a hölgynek a szokásosnál, de úgy gondolom még megéri. Ha nem is minden héten :)
Amúgy egy alacsony igen pici lányka, de szerintem aranyos. Arcképes fotókkal hirdet azt kapod amit ott látsz.
Nóra 22 Shell-kut mellett... nagyon csinos a teste,meglátszik rajta hogy rendszeresen táncol, latin táncokat.Cserfes aranyos csajszi. Ha nőként bánnak vele,nagyon közvetlen.A kolleganője aktust nem vállal,azon kivül mindent megcsinál,ő másabb karakter de hát ez mind izlés dolga./a puding próbája az evés/
Sziasztok
Nemrég voltam Szandy-nál.
Annyira nem szép élőben mint a képeken, de nem rossz. Az arca viszont nem véletlenül nem látszik, az erősen felejtős.
Hozzáállása kicsit passzív, de azért nekem nem volt gond a végeredmény elérése. Érdemes hátulról nekiveselkedni...
Sziasztok!
Szeretném megosztani veletek az élményemet! A héten meglátogattam Szilvi(29) ! A hölgy nagyon csodálatos bájos teremtés . Teljesen barátságos ,csacsogós nagyon szexi és érti a dolgát . Vele eltöltött időnek minden pillanatát élveztem ! Csak ajánlani tudom !
Hali! Nem szoktam fórumozni, gondoltam most leírom a mai nap történéseit! Ritkán járok a Vidéki lányokhoz, most megosztom mi is történt. Szilvi 29-nél jártam! Telefonban aranyos, kedves, időpont egyeztetés korrekt,rugalmas! Megbeszélt időpontban, megbeszélt helyen bejutás gyors, egyszerű! Kedvesen fogad,üdítővel kínál, szerintem egy bomba Nő! A lakás szuper, a szoba, kicsi de csak ketten vagyunk, tökéletes! Zuhanyoztam, minta otthon lennék, nem kell törülközőt magamra húzni, leöltözöm és meztelenül megyek-jövök! Aztán már a szobában vár, ........ Egy órát voltam nála nagyon jól éreztem magam! Ja igen ehhez kellet a " kémia " is!! No összességében nekem, ott, akkor. 10/10!! Minden jót mindenkinek!!!
morgonc · Újonc · Dettike 30
Átverés tegnap voltam nála,a képek nem róla készültek inkább 40-nek néz ki, ellégé le van harcolva.A lakás tiszta jó.A fr*nciával siett, közben felveszi a telefon, ha hivják.Mikor vége van meg azzonal kidob mert már a következö kuncsaf az ajtóban vár.Nagy csalódás volt!!
nem tud valaki ajánlani tényleg a belvárosban r*nd*lő lányt?
jöhet privátban is
Tud valaki ajánlani (akár privát üzenetben is) olyan búvóhelyet ami diszkrét és két fő kiveheti pár órára is?
Találtam párat de nem tudom mennyire diszkrét és megbízhatóak. Örülnék neki ha valakinek lenne javaslata ahol már járt és tudja, hogy korrektek és nincs kamera a szobákban pl.
Köszi!
***Kérjük az önreklám mellőzését!*** Selymes
Szia! Sajnos nem tudok privatban irni neked de en egy nagyon jo helyet tudnek neked ajanlani csak nem tudom kiirhatom.e itt?
Nincs kamera es jok a szobak,parkolasi lehetoseg es a belvarosban van.
Írd ki csak szerintem kimoderálják. Azért írtam, hogy privátban célszerűbb mert itt az ilyesmit nem engedik kiírni.
Látod én mondtam, két sort írtál konkrétumok nélkül és már ezis önreklámnak minősült :)
Nem tom miert Onreklam ez?! Nem magamrol irtam!
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Jelzem azoknak akik nem látták a hirdetésben és mostanság mennének Ninettkéhez hogy megváltozott a telefonszáma!
Ciao! Ilcsi25-ről érdeklődnék,ha volt már nála valaki,írjon róla 1 pár sort,köszi.
Lehet de nem errol van szo!! En csak szerettem volna egy jo helyet ajanlani. Kathi panzio a szechenyi utcan van az itelotablaval szenben merem ajanlani nagyon diszkret hely. na most vajon mit fodok ezert kapni?
Ezért?? Helyesírásból 1est :D