Én kérdeztem,nem mondtam!Ha volt már nála valaki,hogy milyen a nő!
Én kérdeztem,nem mondtam!Ha volt már nála valaki,hogy milyen a nő!
Sziasztok! Kellemes ünnepeket kívánok mindekinek!
Egy kis információ kellene pár lányról. Aki érdemben tud nyilatkozni az kérem írja le tapasztalatait. Köszönöm!
Szandika 22
Letti 18
Ryta 30
Gréti 36
AnitaBellini 19
Köszi sokat segítettél! ;)
lacee · Újonc · Sziasztok.
Kit tudnátok ajánlani igazi NFVSZ-re? Mit értek ez alatt? Hogy nem félig, vagy előtte kiveszi, hanem tényleg végig csinálja. A korosztály most mellékes, a tudás fontosabb. Privátba is jöhet, akár a hölgyektől is. Előre is köszönöm! :)
lacee · Újonc · Azt elfelejtettem, hogy ha ciciszexet is vállal az illető szolgáltató már előnnyel indul :)
Szia gróf.
Nagyon értékelném ha fáradtságos munkával összegyűjtött listád (listáid) tartalmát közkinccsé tennéd,
vagy privátban elküldenéd nekem, ha úgy érzed hogy ez sokak érzékenységét sértené.
Nekem is voltak kedvenceim ( bár nem választottam így ketté a névsort) de manapság a lista erőssen leszűkült 1-2 névre.
Érdekelnek régi nagy kedvenceim ? Sajnos már egyik sem praktizál. de beszélgethetünk róluk....
Bogi 30 tudnam ajalani , nekem megcsinalt mindet amit kertem ... pl VFN SZajba es el is *yeli a cucot , ha bejon neked .
lacee · Újonc · Nagyon köszönöm, mindenkinek a gyors ajánlatot :) Szuperek vagytok. még egyszer köszönöm! :)
Sziasztok!
Tímea Domináról tud valaki valamit?
Előre is köszönöm az Infókat
Lilla 20ról tud valaki infóval lenni? Hídetése megejelenésekor ha jóltudom még nem masszázsolós volt. Azóta váltott?! A számomra ideális mellmérettel rendelkezik, jólenne többet tudni róla.
Hívtam már, de szerintem nem ő vette fel: A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető kérjük ismételje meg hívását később :))))))
Viccet félretéve próbálkozok töretlenül, igaz ez a karácsonyi história rendesen bekavart a munkanapokba :) Pláne ha nem is városunk szülöttje, lehet hazautazott.
Hát nekem Anettet nem sikerült úúgy rendeznem. Telóban sem hozta fel a dolgot, igaz én meg nem kérdeztem rá... Helyszínen csak torkolás volt, igaz az az utolsó cseppig. :)
:D
DeepBlowjob · Újonc · Szia
Én Dyánál voltam egy franciára , de velem kedves és odaadó volt. Mindent próbált úgy csinálni ahogyan mondtam neki. Igazi milf kategória.
DeepBlowjob · Újonc · Én meg érdeklődnék Döniz 23 felől ??
Vigyázzatok laura 19 átverés lehúzós banda a barátnőjével együtt. Nem ajánlott.
Helló miindenkinek!
Egy kis info.. Dórika 21 Tócó völgy, ijen jó franciát ritkán kap az emberfia,nincs nyafogás mehet végig,és közben tőbbször teljesen eltünteti.
És ez mind alapba van,a lány fiatal szép teste van a mellei csodálatosak,az arcról az izlés dolga, nekem bejött./szex nem volt/ Az ajándék átlagos.
sziasztok, infót írnék a BARBI 26 éves hírdetőről, hogy ne ugy járjatok mint én. a Weselényi lakótelepen űzi (elég bénán) az ipart. a telefonban megigér mindent de ha ott vagy előre elkéri a *** moderálva *** aztán nem ugy csinálja ahogy megbeszéli veled, sőtt több *** moderálva *** kér. aztán még többet és fenyegetőzik,*** moderálva ***. ráadásul*** moderálva ***!!! ha jót akartok elkerülitek!!
DeepBlowjob · Újonc · Igen igen engem is a lakótársa bizonytalanit el !!!!
Már a képeken is látszik mire számíthatsz. Merész húzás volt, hogy meglátogattad :)
Az is erősen esélyes, hogy a másik szobában vagy lent a kocsiban, de legalábbis a közelben ugrásra készen áll 1-2 kanc*gány szükség esetére...
Sinclair · Tag · Jo bevallalos vagy ocsem,ilyen not felkeresni,nem meglepo hogy ilyen korulmenyek kozt vart.de ha jol emlekszem tobb neven is hirdetett mar ,es jot soha nem olvastam rola.ha mar mindenkeppen barbizni szerettel volna egy kicsit,miert nem mentel inkabb Barbi 23hoz ?