Szia.Ha neked megfelel Szilvi 29-et tudom ajánlani.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc · Szia.Ha neked megfelel Szilvi 29-et tudom ajánlani.
Csak épp nehezen elérhető...vagy csak én nem tudom elérni
Üdv mindenkinek!
Egy tanulságot szeretnék megosztani veletek. Ha tul sürün jár az emberfia egy lányhoz az előbb vagy utóbb, de az élete része lessz.Aztán pediig beleszeretsz,én most igy jártam,egy hete vasárnap
délelőtt inkább hazudtam,mindenfélét a lánynak,hogy mért nem megyek hozzá többet,és azóta is nagyon szarul érzem magam.
Na ez a szopás.
Megmondhattad volna neki az okot. Én is így jártam annó egy lánnyal akihez sokat visszajártam de én leírtam neki itt üzenetbe, hogy miért nem megyek hozzá egyenlőre. Viszont ne ringasd magad hamis reményekbe. A lányok többsége kedves és joggal érezheted, hogy talán te sem vagy neki közömbös, viszont sok esetben ez csak műsor, hogy visszajárós legyél. Ritka az olyan eset amikor kapcsolat lesz ebből. Úgyhogy jól döntöttél alapvetően, de nem lett volna semmi ha megmondod neki az okot és nem kamuzol :)
Üdv!
Tökre igazad van marcus, ha tudnám visszacsinálnám az egészet.De tudod abban a pillanatban, a férfiui büszkeség beszélt belőlem.
Amúgy ez egy nagy patt helyzet. Még ha az érzéseid viszonzásra is találnak akkor is mi van? A lánynak ugyanúgy meg kell élnie valamiből mert veled jár. Ha nem megy el melózni valamit marad az amit eddig is csinált. Ezt meg szerintem nincs férfi aki tolerálná. Hallottam már róla, hogy van lány akinek van barátja emellett de gyanús, hogy nem tud róla. Képzeld csak el este mikor dumcsiznak:
- drágám milyen napod volt ma?
- áhh ne is kérdezd, 6 k*ncsaftom volt és mind a sz*mba élvezett
Persze van olyan aki azért hagyta abba mert az egyik k*ncsafttal összejött és keresett valami hétköznapibb m*nkát. Csak ez nagyon ritka mint a fehér holló.
Szóval nem egészséges ez esetben a hölgyek iránt érzelmeket táplálni. Persze ha egyedülálló vagy és csak ő van akkor ez nagyon nehéz tud lenni.
Szia Törpapa tudom ez rajtad nem segít de hasonló helyzetben vagyok mint te, és szerinten vagyunk még egy páran.
Tanulság, valahogy ki kell zárni az érzelmeket ebből :)
humm · Kvázi-tag · Akkor csináld vissza. Menj el még 1szer, vagy hívd fel, és magyarázd el neki a szitut, valószínűleg meg fogja érteni. Gondolom nem először történik ilyen a csajjal. a többieknek igaza van, utána el kell felejteni gyorsan az egészet.
Még szerencséje is lehet. A lány a karjaiba hullik és a kedvéért abbahagyja ezt a sz*kmát és boldogan élnek míg meg nem h*lnak :)
Amúgy lehet jól járna vele, hisz ahogy a mondás is tartja k*rvából lesz a legjobb feleség :)
Fütyülős · Őstag · Kata(19) = Bianka(19)
Poliudvar, és ott van még Panni(19) is. Járkálás, dumálás, sz@rakodás...stb. 10/2
Sőt, Bianka(19)= Hanna(18)...
"Árpád Lőwy" · Újonc · Ha éppen Linat keresed, Hanna vagy Kata/Bianka nyit ajtót és elmondja azt, (nem a telóban!) hogy a lány nem dolgozik itt és válaszd inkább őket. Hogy a hírdetése folyamatosan látható? Nem érdekes! A 10/2, kiemelt értékelés, ennél gyengébbek! A polír udvari adress, egyezik Hanna korával! Ez a hellyszín, finom szólva: nagyon kerülendő!
Ma voltam Ancsa35- nén nagyon csinos és kedves lány de alig várja,hogy tulegyen az egészen fél órát voltam és majdem csak kidobot mikor letelt a fél óra.
Tud e valaki infót Veroni27 röl?
Veronia elnézést
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Mivel én próbálok olyan lányokhoz menni akik a fórumozók által írt vélemények alapján az ajánlott kategóriába sorolnak, én úgy döntöttem hogy az oldalon méltán népszerű Ninettkéhez fogok menni. Bár olvasni róla néhány negatív véleményt is ezért eddig nem akartam megkockáztatni a meglátogatását, de mint kiderült ezek a negatív kritikák azoktól származnak akik nem tudják elfogadni hogy mit nem vállal be és mit nem szeret. Na de a lényeg az hogy elmentem hozzá amit már előtte este lecsekkoltunk időpontilag hogy biztos legyen a dolog. Ninettke valóban szép arcú csinos, igényes csajszi. Írta valaki hogy nem szeret lovagolni...hát még ő ajánlotta fel és jól műveli a dolgot. A kölcsönös nyelvlecke is nagyon jó volt, még szólnom kellett neki hogy lassítsunk, nehogy idő előtt végem legyen. Aztán a hátulról való támadás után kértem hogy a cicijeire menjek el de a nyelvjátéka olyan jó volt hogy közben meggondoltam magam és a szájába kértem hogy ömöljön a nedű.(némi fel*rért) Ömlött tényleg mert szegénykének majdnem leszaladt a torkán olyan mennyiség vándorolt a szájába. :) Az volt a legjobb hogy nem kérdezgette hogy mikor térjünk a lényegre meg az idővel sem figyelmeztetett ami nyugodt együttlétet biztosított.Félidőt voltam nála de bőségesen ki lett használva. Összeségébe jó volt vele lenni! Akik korrektek és normálisak vele ahhoz ő is úgy áll hozzá. Ahogy a mondás tartja: "amilyen a mosdó olyan a törölköző." Azoknak ajánlom csak akik nem csak a gyors ürítés és kész elvet vallják, hanem egy igazi szeretkezésre vágynak. Negatívumot nem is tudok mondani róla. Még megyek hozzá az biztos. Bunkók kerüljék. Ennyi volt a mai történetem.
"Árpád Lőwy" · Újonc · Hannának kívánjunk boldog szülinapot! :) Ma már, egy évvel idősebb lett. :) Tegnap még18 volt, ma már 19 éves, csak telik felette is az idő! Olvassatok vissza! :)
kanossrác: Aki nem szeret lovagolni, az Szandy (19).
Egyébként pont nála voltam múlt héten, ő vette el az ilyen jellegű szüzességem... A képek alapján őt választottam, és nem csalódtam, ráadásul alig 5 perc séta a melóhelytől, szóval abszolút nyerő. (Ezúton üzenném, hogy az azóta felkerült új képeid is nagyon jók!) Először csak egy sos fr*nciára akartam benevezni, mivel csak ez az, amit nem kapok meg az asszonytól, de a képek alapján úgy gondoltam, hogy szeretném egy ilyen test minden centijét kiélvezni. Írták, hogy a fr*ncia tudása elég jó, bár akkor kezd igazán veszélyes lenni, ha a nyelvét is elkezdi használni. Munka atáni levezetésnek remek volt, legközelebb a mostani félidőnél többet szeretnék rászánni.