Hali!
Valakit tudnátok ajánlani , akit nyugodtan házhoz lehet hívni és nem tudja meg a fél város, hogy nálam járt és még csinos is?
Köszi :)
Hali!
Valakit tudnátok ajánlani , akit nyugodtan házhoz lehet hívni és nem tudja meg a fél város, hogy nálam járt és még csinos is?
Köszi :)
Hali,
én Lorát ajánlom őt ismerem megbízható! csini tetkói vannak és nagyon kedves mosolygós ;-)
Roni 19-ről vki vmit tud?
Nagyon legyengült a debreceni szoláltatás!!!Sajnos.
Sziasztok ! Fruzsi 19 illetve Regina 22 párosról szeretnék ajánlást vagy esetleg beszámolót kérni ! Fontos lenne mivel a napokban kezdeném el ez irányu tevékenységemet.Köszonom előre is !
Szia!
Raginánál jártam még régebben. Aranyos lány, jól beszél franciául és szűk puncija van. A barátnőjét nem ismerem, ő akkor még nem volt vele, de Regina nem rossz.
Hello!
Valaki járt már Alexandra 18-nál?
Ha igen, írja már le a véleményét róla mert a képei alapján ígéretes!:-)
Helló Mindenkinek!
egy ki info....
Regina (22) a füredi uti "meki" ***moderálva*** r*ndel, mosolygós aranyos közvetlen lány.Nem nyafog amit a telóba igér mindent megcsinál.
A kégli is rendben van,semmi óranézegetés nagyon odaadó tipus./a kolleganőjét nem ismerem/
Üdv!
Csokorba szedek néhány tapasztalatot még most utoljára!Lévén többet nem igen látogatok meg senkit,sajnos nincs olyan csaj jelenleg az oldalan,és félek hogy nem is lesz,akitől távozva nem az lesz az első gondolatom,hogy már megint kilöktem az ablakon egy pár *zr*st!Inkább gerillázok a bulikba ezentúl,hátha akad egy gyöngyszem... Liza,Lizácskám nagyon várlak vissza....
Kata 19: Engedtem az ujdonság erejének,és bár a jól ismert világos telepi k*p*ban van de meglátogattam,próba cseresznye alapon,úgy voltam vele legfeljebb sarkon fordulok!Külsőleg nem rossz bőr,bár nekem nem az ízlésem,francuska nem rossz,bár mindent mondani kell neki,pl a mélytorkost magától nem csinálja csak ha szól neki az ember!Akció kb nulla,bámészkodik közbe teljesen kikapcsolja az ingereit...lehet egy vizilovat is könnyebb beindítani mint őt!
Trixi 19: Régen Vanda néven volt megtalálható!Újkerti panel!Vesszek meg ha értem a névcsere értelmét!Kislány aranyos,jól el lehet vele beszélgetni,nevetgetni,viszont képek alapján valahogy teljesen másra számítottam!Francia aktus elmegy,de kb nem emlékszem semmire,pedig nem volt bennem semmi tudatmódosító,szóval extra jól tuti nem éreztem magam!Őt még talán a meglátogatható kategoriába sorolnám!
Lotti 18: Róla aszem írtam már korábban,továbbra is jó szolgáltatást nyújt,kár hogy külsőleg nem az esetem,pedig ő sem rossz szolgáltatásilag!Helyszín Water Tower utcája,kecó megfelelő!
Szandy 19: Róla már írtam korábban,hozzá visszamentem mivel elsőre az aktusig nem jutottunk el,bár ne tettem volna,és akkor szép emlékekkel gondolnék vissza rá!Kb a fadarab feeling!A franciája viszont még mindig jó...kár hogy szájbalövéssel együtt fél órás rezsi kell!
Dóri 18: Apróban hirdet!Valóban nagyon fiatal kislány,őszintén remélem hogy a bunkóbb emberkék messzire elkerülik!A korházunk utcájából nyílló kisutca megközelítés nem egyszerű!Helyszín nem túl diszkrét,unokatestvére kísér be a házba!Kislány szép,bár a telefon a kezébe lóg még azután is hogy már hangolódna a látogató az akcióra,külön meg kellett kérni hogy hanyagolja,persze akció után az első volt neki,hogy megnézze!Előzetes megbeszélés szerint mindent válal egészséges kereteken belül,a helyszínen aktus közben már variál a drága!Rajta is erősen érződik,és sajnos érezteti is hogy a p*nz a fő szempont,nem nagyon akar semmit elhitetni veled!Felejthető!
Hát kb ennyi voltam... még esetleg Zsuzsa 23 meglátogatása lehet cél számomra,de tőle is tartok,rég voltam már nála nagyon,az emlékek szépek róla,de mivel így is szeretném hogy maradjon vacilálok a látogatáson,elég nehéz elérni sajnos!
Jó vadászatot,nagyobb szerencsét mint nekem volt mostanság!
Tank
Köszöntök minenkit az oldalon ! Szilvi 29-ről szeretnék kérni beszámolót , hogy a szokásos dolgokon kivül van e más is . Gondolok csókra esetleg ujjazás stb.Jöhet privátba is ! Köszi előre is !
Hogy kerültek hozzád?
Amúgy ez már ismeretes volt a leányzóról, hogy *nyves kezű...
Haliho, tudnatok nekem olyan hirdetoket mondani akiket a Toci/kishegyesi u/kenezy ***moderálva*** talalhatok meg? Kb eddig terjed ahova napkozben 'ki tudok logni'.
Nem lenne baj, ha a hirdetesekben legalabb hozzavetolegesen benne lenne, hogy melyik kornyeken talalhato az adott leanyzo.
Sziasztok.
Néhány lánnyal kapcsolatos tapasztalatomat szeretném én is megosztani.Mivel én csak a masszázssz*lg*lt*tást nyújtó lányokat keresem, így csak azok lesznek itt.
Nagyjából az elmúlt 1-2 év tapasztalata, volt akinél többször, volt akinél csak egyszer voltam.Továbbá csak azokat osztom meg, akik még jelenleg is hirdetnek.
Bujaságangyala: nála valamikor tavaly jártam, de soha nem megyek a közelébe sem.
A hely a célnak megfelel, nincs is vele gond, a felszereltség is Ok, mert masszázságyon végzi a sz*lg*lt*tást, de ennyi a pozitívum.
Maga a sz*lg*lt*tás az egy szadizmussal is felér, alig vártam, hogy befejezze, mert se nem volt jó, fájt is és a végén a jutalom is jobb lett volna, ha elmarad. Ha valakinek bejön a durva, kemény gyömöszölés, nosza rajta.
*rak egyébként a szokásosak, de álmomban se jöjjön többet elő.
Victória (35): (szerintem több néven is hirdetett már, most épp ez az aktuális): vele tulajdonképpen nem történt meg a biznisz, mert az ajtóból visszafordultam. Nagyon alacsonynövésű, kissé telt, arcra egyáltalán nem bejövős hölgy.
A képek valamennyit dobnak rajta, így megpróbáltam, de nem kellett volna. Egyébként lehet jól teszi a dolgát, de nálam felejtős.
Mercedes (38): nála is valamikor tavaly jártam, de valahogy nekem nem jött be amit csinált.
Igazi milf kategória, nem is néz ki rosszul, nem is csinálja rosszul, amit csinál, a hely is rendben van, higiéniailag is szinte tökéletes, de valahogy nem vágyom vissza.
Ő sem vállal a masszázson és a manuális levezetésen kívül mást, az *r*k szokásosak. Alapvetően nem mondom, hogy nem ajánlom, de én nem megyek vissza többet.
Kiara (22): vele viszonylag friss az élmény, de hozzá sem fogok szerintem visszamenni.
A hely kissé lepukkant, a tisztálkodó helyiség meg pláne, de ez engem csak akkor szokott érdekelni, ha rossz napom van vagy tényleg nagyon szörnyű.
Viszont ami már zavart, az a masszázságy hiánya, ami nekem elárul a sz*lg*ltató komolyságáról is sok mindent. Mivel nem volt, maradt az ágyikó.
A hölgy korábban más jellegű sz*lg*lt*tást is nyújtott, de elmondta, hogy már csak a masszázs és a kiszolgáló sz*lg*lt*tások maradtak.
Továbbá egy másik hölggyel együtt rendelnek (Nóra 22), ahol a másik leányzó többet is nyújt.
Visszakanyarodva kiarához nekem ő sem az a bejövős fajta (lehet nem bukok a vörösökre), de ő elég sok mindent enged, így kellemes emlékekkel is el lehet távozni,
de maga a masszázs az véleményem szerint nem túl szakszerű. Ízlések és pofonok, kinek mi jön be. A tág határok miatt (aktus nincs ugyan, de lekerül a textil és egy kis nyali-fali is belefér)
még akár vissza is térhetnék, de most egyenlőre inkább nem teszem meg. *r*k a szokásosak, ha beszerez egy ágyat, akár újra meglátogatom.
Ryta (30): korábban ő is más néven r*nd*lt, de nem emlékszem rá, a hely a nagy lakótelepen található, viszont kifejezetten igényes, nála is régebben jártam.
Érdekes arcú (ami nem negatívum) lány, akkor éppen rövid hajjal fogadott. Masszázsággyal rendelkezik (ami plusz pont) és nála sima massage helyett egy csúszósra neveztem be,
amit nem is bántam meg, mert igen kellemes volt. A végén megkérdezte, hogy milyen befejezést szeretnék, ebből látható, hogy ő többet is vállal (természetesen kicsit mélyebbre kell nyúlni a b*kszában),
de én végül a csak a kézit kértem, ami szintén jó volt.
Zuhanyzás együtt a végén, így nagyon kellemes emlékekkel távoztam.
Régebben ő sem egyedül r*nd*lt, de egyáltalán nem volt zavaró. Ha valaki szereti a kis mellű lányokat (mert az nem sok van neki) és a masszázs mellé egyebet is szeretne, annak bátran ajánlom.
Nálam ajánlott, valamikor újra fel is fogom szerintem keresni.
Viki masszázs: A fórumon ő egy eléggé megosztó személyiség, de én inkább a pozitivum felé hajlok.
Szerintem az egyik legjobb testi adottságokkal rendelkező csaj, szép arca is van mellé, de ő tényleg csak masszázst vállal (kézi levezetés max.), így sok embernek lehet hiányérzete.
A többi lánnyal ellentétben ő még fehérneműig sem vetkőzik, pedig bizonyára nem csak nekem mozgatta meg a fantáziám.
A sz*lg*lt*tást is számomra kielégítően végzi, de nem túl beszédes, és valahogy olyan unott vagy nemtörődöm hangulata volt mindkétszer, amikor voltam nála.
A hely egyébként a városban az egyik legjobb (igazi szalonhangulat, kellemes zenével) , ha nem a legjobb, az ár is baráti, de ő ugye nem vállal sok mindent.
Ha kicsit barátságosabb lesz, ne adj isten, többet is nyújt, tuti visszamegyek még, de most egy ideig nem keresem újra, pedig topsz*lg*ltató lehetne,
de megértem azt is, hogy nála van egy határ, amin nem megy túl.
Elvira (37): nála már nagyon régen voltam, még amikor a régi helyén r*nd*lt, így róla csak pár sort írok, mert nem biztos, hogy aktuális még.
Az itteni sz*lg*lt*tók közül ő a legjobb (a kategóriában) és biztos fel is keresem még egyszer (vagy többször), de mostanában valahogy kimaradt.
Profi sz*lg*lt*tás, megfelelő *rak, minden igényt kielégitő hely. A hölgy nagyon csinos, nagyon kívánatos, a cickók szilikonok, de nagyon jó volt megfogni.
Röviden, ajánlom mindenkinek.
Alexa: Nagyon fiatal, nagyon vékony lány. A sz*lg*ltatást normál (kényelmetlen és kicsi) ágyon végzi (mínusz pontok), a hely kis túlzással, de elment, de nem mennék vissza.
Nem nagyon tud masszirozni (inkább csak simogatás), így az *r/*rték arány nem túl jó. Fehérneműben fogadott és abban is elégitette ki vágyaimat (nem is túl sok mindent engedett),
de nem igazán kaptam amit szerettem volna. Nálam nem ajánlott, de lehet van olyan, akinek nem csak ezt, hanem mást is nyújt, de én nem kérdeztem rá, mert nem is szerettem volna tőle többet.
Ennyi jutott eszembe hirtelen, remélem valaki tudja majd hasznosítani.
Bujaságangyala inkább a Kínördöge nevet kéne felvegye :)
Sokszor sokan írtak róla már rosszat én is beleszaladtam régen és jól meg is szívtam vele. Akkor még nem a masszázs volt a fő profilja de már akkor is egy nagy nulla volt amit csinált.
Tisztelet! Ancsika 35 nevű hölgyről tud valaki valami infóval szolgálni? Előre is köszönöm!
Sinclair · Tag · jobb oldalt tessek a keresot hasznalni!
Sinclair · Tag · koszonjuk a reszletes beszamolt kedves Tank!
Sinclair · Tag · es arra nem kert meg teged hogy ne irjal rola itt a forumon ? ;)
Abból nem sok mindent tudtam meg!
Hali ! Engem is érdekelne :) Egyébként mintha Noémi(36 talán) néven lett volna már itt még Zoé 30 al Győrből...