***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!***
KEDVES JÓZSI ÚR ! MAYA 23 RÓL VAN SZÓ ÉS CSILLA 22 RŐL!
KEDVES JÓZSI ÚR ! MAYA 23 RÓL VAN SZÓ ÉS CSILLA 22 RŐL!
Kefegép írta az alábbiakat egy másik fórumban, amin nagyon jót derültem és szerintem mindenkinek olvasnia kell. :))
"Minap meglátogattam magamat. Ami meglepett, haza találtam. Bejutás könnyű volt, kóddal, várnom sem kellett.
Új helyen első a fürdő, amit megnézek, ez sokat elárul. Pont olyan tiszta volt, ahogy hagytam. Saját törölköző, tiszta, jó illatú, nedvszívó, nem olcsó vacak. Igaz csak 2 féle Baba tusfürdő volt, meg 1 féle sampon, de a célnak megfelelt. Mikor levetkőztem, magamat láttam a tükörben, retus nincs, nem kamu. Mindent remekül teljesítettem, amit megbeszéltem magammal. Az elszámolással sem volt gond, pont annyit hagytam ott, amennyit kaptam. Nem vertem át magamat, korrekt vagyok.
Ajánlom magamat! :)"
Maya 29 vagy Maya 20 ? És Csilla mennyi , csak hogy tudjuk kiről van szó
EGY KIS BESZÁMOLÓ NEM VAGYOK NAGY NŐ FALÓ, DE SZERETEM A SZÉP NŐI TESTET.
LÁTOGATÁSOM TETTEM MAYA 23 NÁL DE NEM LESZEK VISSZAJÁRÓ!!! FÉL IDŐT FIZETTEM, DE A LAKÁS LEHANGOLÓ ÉS FELVIGYÁZÓ IS VAN (FÉRFI) A HÁTTÉRBE! AJÁNGATTA CSILLA NEVŰ BARÁTNŐJÉT, DE TÁVOZTAM MERT ELÉG VOLT.... HA AJÁNLHATOK VALAKIT NEM ŐK LESZNEK.... !
Kedves robogó! Nem vettem észre a pénztárcámban lévő pénzt hogy ki vettek- e valamit mert több száz ezer forinttal indulok el itthonról, de nem magyarázkodom nincs miért! Szép napot!
Olvasd ela korábbi véleményeket Jessyről, és hacsak nem szereted a kelletlen csajokat, nem fogsz menni.
Kedves Varaúr! Előre szólok nem én vagyok a strigó,de azt írod többször loptak meg. Ahol az embert egyszer meglopják, oda visszamegy?:))) Hátha mégegyszer....
***Kérjük az önrelám mellőzését!***
Itt van Zoé30,múlthéten Szombathelyen,most a világ másik felén.Valamikor asszem nyáron Győrben is volt.Mikor jössz vissza Zoé,hiányollak,10/10 minden nálad!:)Egy visszajáró hősöd!!!!:P
A napokban külföldre távozásom előtt meglátogattam Kitty (21)-et. Búcsúzóul még egy beszámoló.
Telefonos egyeztetés: 10/9 (Telefonban nem mondott el minden lehetőséget,a helyszínen új opciókkal állt elő.)
Megközelíthetőség: 10/10
Lakás, fürdő: 10/6
Lány megjelenése:10/9
Hozzáállása a partnerhez:10/2
Aktus:10/2
Közvetlenség:10/1
Szép kis lány nagyon formás cicikkel, popsival, finom kis punci. DE! Az volt az érzésem, hogy neki ehez semmi kedve nincs, túl akar lenni rajtam, és nem akar különösebben tenni azért, hogy élvezzük az együttlétet. Amikor visszatérek Mo.-ra Szilvi (28)-on kívül nem hinném, hogy mást látogatni fogok.
Kitartást Kollegák!
Ejnye bejnye.....Ne legyél már ilyen prűd.
Fütyülős · Őstag · Lotti(18): 10/9
:)
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Szasza05! :)
"Légy az, aki vagy, és ami a szíveden, legyen a szádon, mert azok, akik kifogásolják ezt, nem számítanak, akik pedig számítanak, azok nem fogják kifogásolni."
Puszim, Mina O:)
Sziasztok!
Tudnátok-e néger szolgáltatót ajánlani olyan mint pl Csoki nevezetű szolgáltatót :)
Szeretnék néger hölgyel lenni :) Debrecen és környéke :)
Várom válaszokat :)
Sziasztok!
Mélytorkos francia céljából keresek lányt. Kit/kiket tudnátok nekem ajánlani?
Szerintem most Eszter néven hirdet.
Micsoda? Jópofiság???
Csak picinykét régebbi mókus vagyok itt, mint te, ne szemetelj már!
A magyar nyelv pedig elég színes, nem a megfelelő szót találtad meg.
Hadd röhögjek (röhögjünk) rajtad, ha már éjjel te éled ki így magad szinte mindenhol.
Többieké vagy. Én le se...:)
Gondolod, hogy ez jópofiság Kefegép? ://
Nem tudom, de már nagyon félek. Mi van, ha Zs. ideér? És egy 140 kilós bálna ideköpköd, böfög, meg hányik is. Hm.
Mindegy, már elég volt a bug mára (te érted a BUGOT :)))
Pá
Te! Te állat! :D
Jézusom, most mi lesz?