hanny 22 ről valakinek valami tapasztalata van ?
hanny 22 ről valakinek valami tapasztalata van ?
Örülök MisterX,hogy egyetértünk. :) Én is veled! ;)
Gróf! Amire ideértem,már minden hozzászólásodat szinte moderálták,sajna nem tudtam elolvasni. :D Kicsit túlzásba viszik a moderátorok már mostanában sztem,bár nem tudom tényleg miket írtál. :)
Fütyülős · Őstag · Már ne haragudj meg Gróf, a múlt béli csörtéinket félre téve. A hozzászólásaid még mindíg egy másik dimenzióban mozognak. Rébuszokban írsz, nem lényegletörően. Valami szuperintelligens embernek állítod be magadat, a sokszor halandó ember számára érthetetlen írásaiddal. Egy szó mint szász, véleményem szerint csak szétoffolod a topicokat a baromságaiddal. Bocs, ha nyers voltam, de ez csak az én személyes meglátásom. És én egyáltalán nem bánom, hogy a legtöbb írásodat moderálják, mert legalább 1 agyrémmel kevesebb. Mondjuk a moderált hsz-okat ki is lehetne törölni T. szerk.
Sorry!
Más. Lotti még mindíg 10/9 nálam! Nemrég voltam, és csak jobb lett a kis aranyos. :D
Tisztelt Gróf Kurátor!
Kérjük, hogy a csevegéseit a Csevegés fórumban folytassa és nem lesznek moderálva :) Ez a Debreceni fórum és szeretnénk ha nem csevegésre, trollkodásra használnák, hanem a vélemények megosztására.
Megértését megköszönve.
VidékiLány Szerkesztősége
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Mostanság én írtam beszámolókat de most én szeretnék tőletek információkhoz jutni, hogy az elmúlt 1-2 hónapban feltűnt lányok közül kik azok akiket érdemes meglátogatni? Szempontok: Szép legyen, Barátnő feeling, nem sürget és közvetlen legyen. Továbbá az apróban hirdető lányok közül kik ajánlottak leginkább?
Sinclair · Tag · Hello! az aproval inkabb ne is probalkozzal szerintem.sok a kamu
Hátha ott legalább rendesen be lehet állítani a vízhőfokot és nem forrázza le magát az ember zuhanyzáskor :)
A jó öreg FÉG szindróma? :)
Ami vagy hideg vagy tűzforró? :) Egész nap fürödjön azzal aki kitalálta...
Szandy 19 Fantasztikus csodálatos lány !!!!!!!!!!!!!!
na ez engem is érdekelne mit tud fél időben egy sz*nt**tvánért... ??
Multkorában hîvtam. Elèg nagy volt a nyüzsgès a háttèrben. Ő egyedül van, vagy többszemèlyes kecó??
Üdv,
Valaki nem tud infot Niky24, 25 fekete hajú csajszi kb. 2 hónapja nem látom a hirdetését.
Előre is köszi.
Fütyülős · Őstag · Köszönjük Szandy. Azért ennél egy kicsit több kell! ;)
Tudtok ajánlani természetes pamuttal rendelkező hölgyet?
humm · Kvázi-tag · A személyi edzője részletesen felvilágosít ha majd kedve lesz megint fórumozni.
bubó123 · Újonc · Sziasztok valakinek nincs valami infolya Ariel 25 -ről?
pöcörő · Kvázi-tag · Dórimasszázsnak üzenem, hogy ha figyelmesen olvassa a leírtakat, akkor észreveheti, hogy nem vagyok róla rossz véleménnyel, mindössze a mellékelt képek számomra teljesen más alkatot sugároztak és ezért számomra nem azt nyújtotta a szolgáltatás, mint amit előzetesen elvártam.
Ha sértésnek vetted, akkor elnézést kérek - nem annak szántam!
Suzy (54)· debreceni szexpartner · Tag · Bocsánat kérés elfogadva! szép napot!
90%-uk nem a valós korát adja meg. Ne kérdezd miért,mert sose tudtam rájönni! :)