Az elmúlt napokban Debrecenben jártam, így elhatároztam, felkeresek néhány hirdetőt. Előtte részletesen utánaolvastam a fórumban, majd jegyzeteltem. A kiszemelteket felhívtam, a részleteket leírtam, majd választásom a következőkre került: Niki29 (aki már 30), Georgina, Lili27. Még lett volna Ninettke27, de rá már nem jutott idő. Hanna32 flegma volt a telefonban, így ő nem futott be. Íme az eredmény:
Niki29 (30?): Egyeztetés könnyen ment, előtte 1 nappal lefixáltuk, előtte egy félórál pedig a pontos részleteket még egyeztettük. Lakás tágas, szép, igényes, modern minimalista – a kedvencem. Külső: nem 30 évesnek néz ki (többnek), de erről csak bizonyos arcvonások ill. testi vonások árulkodnak, egyébként eszméletlen csinos, feszes test, szép bőr, narancsbőr nincs. Vékony alkat, rövid festett szőke haj. Nagyon nagy, igéző szemek. Action:Nagyon közvetlen, játékos. Végig szóban cukkoltuk, piszkáltuk egymást, ez a játszadozás része volt – megvan ehhez az intelligenciája (nem értelmiségi szintű, na de nem is azért megy az ember). Akció közben nagyon figyel rád, reagál, mindenben partner. Or*l volt ülve, állva, fekve, nagyon készséges és profi, érzed hogy most vele vagy együtt. Nagyon ajánlott kategória, úgy gondolom a sok utánaolvasás és a tapasztalat alapján, hogy Debrecenben ő A sz*lg*lt*tó. Persze ez szubjektív.