Hát tezsvír ez olyan szép volt, hogy majdnem elsírtam magam rajta!
Fütyülős · Őstag · Hát tezsvír ez olyan szép volt, hogy majdnem elsírtam magam rajta!
Fütyülős · Őstag · Találd ki.
Segítek. A vékony lányokat szeretem. :P
Jaóvan srácok, naon jó a fórum, jönnek a norm beszik, így érdemes éni, és ezér én is összeszettem nektek pár hírt:
Anita 24: valósz. túvállajja magát, mer nagyon fáradt a telóban, hogy zavarod, és a megdumált időpontban aszongya má ittvagy?! Vájjá má még kb fél órát! Naszóval kézzelfogható infót nem sikerült begyűjteni, ha valakinek igen, szójjon.
Linda24: teló OK, parkolás OK, kecó tejjesen OK, virágcsokor kissé nagyobb a szokásosnál, de elmegy. Csajszi rendben, igyekszik, de maraggyunk annyiban, hogy a fotosop dógozott rendesen...
Bonita 22: amit erről a lányról lehet tunni, hogy a régi polírudvaros ismert hely, mongyuk átlagos, semmi komoly gond. A lány kifejezetten rendes, cickók rendben vannak, de azé' teltkarcsúra számíccsatok. Nem ma barnút, de mondom, ez egyátalán, nem gáz.
Lara22: legmagasabb ház, képek valósak, csinos, normális, kecó tejjesen OK, ajándék kicsit magasabb, de összességében ajánlható.
Kinga22: igazi playmate test, profin lerendez, mire észbekapsz készen vagy, mehecc is. Füttyös pontszáma stimmel.
Gheorgina: magasház, kecó éppen elmegy, kislány hejjes-kedves, b.nőfíling, mellben nem erős, de csinos, ajánlható.
Javalakikérdezte Ninettkét: jó hely - jó ***moderálva*** - jó döntés :))) vékony lány nem nagy cickó, átl.feletti kecó, min nagyobb csokor, figyelmes, aktív, ajánlott.
Ennyit tuttam most összeszedni, nacsá.
sziasztok.aprón hirdető Barbiról vmi infó?:)volt már vki? jöhet privátban vagy itt is
Szia!
Melyik a kettő közül? Két Kinga22 is van :)
Sinclair · Tag · es megnyilik pandora szelenceje
Sziasztok!
Néhány napja érdeklődtem Anita Bellini felől, végül ma délután személyesen is tiszteletemet tettem nála. Mivel külföldön dolgozom, így az időpontegyeztetés és a részletek meg"beszélése" már 1 héttel korábban kezdetét vette a jó öreg email segítségével.
Az objektumhoz érve a hölgy nyitott ajtót. A lakással minden rendben volt, a célnak tökéletesen megfelelt, ráadásul Anita egyedül dolgozik így nem voltam kitéve kellemetlen "harmadik típusú" találkozásoknak. :)
A kisasszony nagyon szemrevaló, ő az aki után az utcán is megfordulnék. Arca bájos, teste picike de mégis arányosan formás, és mindenből pont annyi van rajta amennyinek lennie kell. Kicsit meglepődött amikor egy 2 méter magas embernek nyitott ajtót (szegény nem győzőtt felfele nézni), de viccesen megnyugtattam, hogy vigyázni fogok rá. :)))
Eleinte kicsit szűkszavú volt, amit ellensúlyozni próbálván odaadtam a neki szánt ajándékot. Ezt követően jöhetett a papírmunka: 2 óra hosszára neveztem be egy "majdnem minden" programra, majd ezt letisztázva már irányt is vettem a fürdőbe, hogy magamat is tisztázzam.
A fürdőszobából kilépve Anita már meztelenül várt a hálószobában. Szép bőre szinte beragyogta a hálószobát az egyébként kissé felhős debreceni kora délutáni órákban. A kezdeti csókok, simogatások után kézbe (illetve szájba) vettem a dolgokat, és eme 2 érzékszervemmel felfedezőtűrára indultam Anita legféltettebb kincsei után kutatva, ami egyáltalán nem volt ellenére.
10-15 perc után helyet cseréltünk, és most ő vett alaposan kezelésbe (és nem kezezésbe), amit nagyon ügyesen csinált! Habár kint már az éltető nap kezdett ismét újult erőre kapni, én odabentre mégis idejét éreztem az esőkabát felhúzásának...
Innentől a történetet már mindenkinek az egyéni fantáziájára bízom. :) 2 órába sok minden és többször is belefért, aminek részletezése egy magamfajta anti gyors-és gépírónak az egész éjszakáját elvenné.
Amit viszont még érdemes elárulnom, hogy sikerült megtörni Anita szűkszavúságát, és a 2 akció közötti közös fürdőzés huncutkodásai után komolyabb témákba is belemélyedtünk. Ez annyira jól sikerült, hogy a betervezett időt is túlléptük, de marasztalt még egy picit.
Végül aztán csak búcsút intettünk egymásnak egy ölelés és csók kíséretében.
Remélem hasznosnak találjátok a beszámolómat. Még az elején megígértem, hogy vigyázni fogok erre a virágszálra, és betartottam a szavam.
Kedves Mt-k, vigyázzatok rá Ti is! ;)
Niki30 abszolút csúcskategória, szerintem bűn lenne kihagyni.
Fütyülős · Őstag · Kinga (22) : 10/9.
A -1 a b@szoba miatt! :)
Fütyülős · Őstag · Fórum jobb felső része/Keresés kulcsszóra/Lotti/VOÁLÁ!!!
Talàlós kérdés:
Nem valami sokan jelölték kedvencek közzê.
Mérsékelt az érdeklődés irànta.
Akik làtogatjàk erőssen elhallgatjàk.
Nagyon jó a teste és kézsêges is.
2012-ben amúgy sokat írtak egy ilyen nevü hirdetőröl.
(De nem tudom hogy ô-e az)
Erősen ajnlott.
(Lehet hogy mindjàrt ki is kiàllt valaki a menedzserének)
Na ki az?
degye75 · Lelkes újonc · Szia!
Talán Niki(30)-al tehetnél egy próbát... :-) Azt gondolom, hogy ha esetleg arcra nem találnád hasonlónak a megemlített hölgyekkel (bár szerintem lehetne találni hasonlóságot), akkor sem távoznál tóle elégedetlenül.. ;-)
Sziasztok!
Új vagyok itt! Debrecenben (vagy környékén) keresnék szép/ átlagos arcú, csinos, ápolt lányt! Max 25 év (ha nagyon jól karban van tartva lehet idősebb is)
Visszaolvastam, és nagyjából mindenkiről írtatok rosszat, kivéve talán Bellini kisasszonyról nem volt rossz szó (az *ron kívül)
Lehet most sokan leszóltok érte, én megf*z*tném őt is, de nekem arcra annyira nem jön be... (nagyon szép egyébként, csak nem az én ízlésvilágom)
Hogy legyen valami távpont, pár híresség: Anna Fenninger, Liv Boeree, Gina Carano, Kate Beckinsale...
Na ők nagyon tetszenek, valami ilyesmi az ideálom! :)
Ha tudnátok ajánlani valakit, nagyon megköszönöm!
MrSISTER
???????????
sziasztok valaki nem tudja hogy barbi 19 lesz még itt ???
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok!
Dia(28)-ról van valakinek beszámolója? :-)
Köszi!
Sziasztok
Lotti18-ról kérnék infót. Mit lehet róla tudni?
Köszi
Akkor bizony lehet tenyleg te vagy a szuk keresztmetszet:)
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék, 23.án Debrecenben leszek de mivel nem tulzottan van helyismeretem a vasutállomás és környékén keresnék megbízható nem lehuzós vékony formás fenekü szolgáltatót.. Köszönöm!
Fütyülős · Őstag · Ríta(19) kiváncsivá tett, de nem érem el. Nagyon ellentétes véleményeket olvasok róla tőletek.
Szép test - furcsa arc, francia jó - akció fadarab...stb. ???
Szilvi(28), Niki (30), Ryta (30), Ninettke (27) egész nap elérhetetlenek, vagy csak engem nem akarnak fogadni! :)
Mondjuk nem az én kedvelt korosztályaim, de na, talán a profizmus! Jöhet a privát csajok, aztán meglátjuk! ;)