Üdvözletem mindenkinek!
Nem vagyok rendszeres hozzászóló, de néhány tapasztalat már nálam is öszzejött, hátha segít valakinek. Az biztos, hogy én is szubjektíven nézem a világot, a lányokat meg különösen. Csak azokról írok, akiket én az ajánlott kategóriába sorolok.
Ninettke:
Csak megerősíteni tudom az előttem már többször leírtakat: Kedves, inteligens, türelmes és valóban nagyon csinos.
Nekem egy kicsit vékony volt, féltem, hogy összetöröm, de szinte biztos, hogy teszem még nála tiszteletemet.
Barbi 23.
Hát valóban nagydumás, laza lány. Igaz, hogy nem sietteti a dolgokat, kellemes a fr*ncia, az actionnál odateszi magát rendesen, a p*psi formás, a cicik ugyszintén. Rajta, vele is szivesen fogok még kalandozni.
Barbi 21.
A képeken ő van, nekem nagyon bejön. A környezet, a tisztaság tanítani való, az együttlétről egy rossz szót nem lehet mondani. Hogy ne csak áradozzak: egy kicsit tartózkodó, neki ez biztos, hogy csak m*nka. Ha egy kicsit lazítani az általam ismert körben mindent összevetve Ő lenne az első.
Végül egy kis nosztalgia.
Bia
Sajnos eltünt, tud róla valaki valamit, érdekelni mi van vele. A róla írt véleményeket ismerem, nekem nagyon bejött, és biztos,hogy hozzá is visszamennék bármikor. Mikor először megláttam csak tátogtam mint a hal.
A negatív élményeket inkább nem részletezem. Legutóbb már eljutottam odáig, hogy visszafordultam az előszobából. Egyetértek azokkal akik normálisan viselkedve normális sz*lg*lt*tást szeretnének . A fenti négy lány mindegyike ilyen, hogy kinek mi jön be az már izlés dolga.