Sziasztok! Anetta 21 és Nicol 19-ről van valakinek infolya amit szivesen megosztana velem? Nagyon fontos lenne !!!
Sziasztok! Anetta 21 és Nicol 19-ről van valakinek infolya amit szivesen megosztana velem? Nagyon fontos lenne !!!
üdv! Szidi 36 ,Pőtyi 35. Mara36 ,hölgyekről kérnek infot, vagy beszámolót.Jöhet privátba is .Köszi előre is !
Tomi05 · Kvázi-tag · Üdv mindenkinek ! Niki30 vagy Maya29-ről tud valaki infót ? Köszi
Sinclair · Tag · koszi,ez szep munka volt,elismeresem!
Sziasztok! Lolitta "Kétes hírdetés" megjelölésének mi az oka? Tudja valaki az okokat. Ha tudtok valamit írjátok le hogy ne szaladjon bele a többi pasi. Amúgy csinos lány, beszéltem is vele. Semmi különös nem volt a beszédében. Vannak olyan lányok akikről már megszólaláskor tudni hogy na ide biztos nem megyek. Ez kellemes hang volt.
Ha van infó megköszönöm.
Fütyülős, írtam egy pm-et, mert tetszett, hogy te mindig megmondod a frankót, és kíváncsi vagyok a véleményedre.
Remélem nem zavartalak vele, de ide nem akartam kiírni, mivel tele van a levelem képek alapján álatalam alkatott szubjektív véleményekkel is, amivel nem szeretnék egy lányt se megbántani... Főleg, ha hozzá megyek végül :)
Ha konkrétan megtapasztalok valami negatív dolgot, azt persze leírom... de nyílvánosba nem akartam olyat írni, hogy benne nem tetszik, hogy miért zöld és miért nem kék... :D
Csak annyi, hogy kicsit túl válogatós vagyok.
Köszi a pm válaszod előre is!
Dori 20 -ról én is kérnék infót, mivel egy beszámolót nem találtam róla, és nálam is benne van a pakliban.
Dia és Pami házhoz megy, egyszer Nyíregyen, egyszer Debrecenben látom a hirdetésüket (lehet máshol is szokott lenni). Gondolom épp hol vannak... Chatan beszélgettem velük pár szót. Ajándék átlagos, de ha mindkettőjüket kéred, akkor dupla ajándék!
Ami nem volt szimpi, hogy chatről köszönés nélkül hirtelen leléptek miután megkérdeztem, hogy csak egyiküket is lehet kérni. Egy elköszönést legalább vártam volna, bár ha pont a netjük szakadt, akkor bocsánat.
kispe · Lelkes újonc · Tomi05! Niki30 vagy Maya29 tudom ajánlani.
Szaisztok,Dori 20,Dia és Pami.Aliszia infók??
Szia zandras! Pont ilyen masszőr hölgyet keresek már jó ideje.Ha nem túl nagy pofátlanság,elkérhetem a számát.(Privátban)
Előre is kösz.
Tomi05 · Kvázi-tag · Jampecnak nagyon is jó beszámolója volt! Mindenkinek hasonlóképpen kellene leírnia tapasztalatait a hölgyekröl.
Fütyülős · Őstag · Én is hosszú beszámolókat írok, de ez!? Nem gondolod, hogy végig olvastam!
Még jó hogy nem úgy kezdted, hogy "Reggel arra ébredtem, hogy fent vagyok..."
Bocs! :)
Tomi05 · Kvázi-tag · Üdv. Holnap városotokba látogatok. Tudnátok nekem segíteni kit érdemes meglátogatni???? korban max 45....valaki tud nekem segíteni??válaszotokat előre is köszönöm.
Voltam néhány vendéglátó helyen, ezért kis szünet után, ünnepi ajándékként megoszom a tapasztalataimat.
Ezúttal is jelzem, hogy a leírtak akkor, ott és velem történtek meg, így messzemenő következtetések levonására nem feltétlen alkalmas.
Betty(33)-nál tett látogatásom tapasztalatai.
Egyeztetés:
A minap hiányérzetem volt és gondoltam, hogy egy régi ígéretet valóra váltok, amikor is megígértem magamnak, hogy egyszer meglátogatom Bettyt. Évek óta készülök meglátogatni, de valahogy mindig elmaradt a személyes kontaktus. Most nem tétováztam és felhívtam. Rögtön tudtunk időpontot egyeztetni, melynek örültem, mint volt köztársasági elnök a helyesírási szótárnak. Egyébként a telefonban kellemes partner benyomását keltette és a későbbiekben sem okozott csalódást.
Megközelítés:
Nem gond. Közlekedés szempontjából a vasútállomás gyűjtőhely, így bármilyen közlekedési eszközzel könnyedén megközelíthető, a parkban még helikopterrel is le lehet szállni.
A közeli mellékutcákban akár díjmentes parkoló is található, egy kis séta egyébként sem árt előtte.
Helyszín:
A lakás rendelkezik a megszokott összes buktatóval, melyre érdemes felkészülni, így pár perces közelharcban legyőztem a FÉG hatást.
Egyébként a kecó szobailag rendben van, de a fürdőszoba hagy maga után némi kívánnivalót. Akinek fontos, esetemben a tusfürdő gazdaságos, a törölköző kéztörlő méret volt. A tusolással kicsit pórul jártam, mivel zuhanyzás közben gyanútlanul nekitámaszkodtam a kád felett húzódó csőnek, melyről kiderült, hogy meleg vízcső, így majdnem sikerült a combomat és a tenyeremet megjelölni. Szerencsére gyors voltam, nyoma nem maradt. A lakásban ketten voltunk. Ennek örültem, mivel az egyeztetésnél még társaságot ígért Betty, de sokkal jobban szeretem, ha csak ketten randalírozunk a lakásban.
Lány külseje:
Elfeledtem szólni, hogy az Éva kosztümös fogadtatás nem a kedvencem, ezért a szakmai elvárásoknak megfelelően Éva kosztümben fogadott. A fotókon garantáltan Ő van, néhány ismertetőjel alapján könnyen azonosítható. Részemről egy kis diszkrét smink elfért volna, de így sem volt gond. Szerintem néhány centivel alacsonyabb és 2-3 évvel több a megadottnál, de ez is belefért. Arcra átlagos, másodjára már tetszene is.
A keblek a belépéskor viselt cicifixben jól mutattak, aztán némileg vesztettek a varázsukból, de csak egy árnyalatot, az érdeklődésemet egy pillanatra sem veszítették el.
Egyénisége kellemes, helyi viszonylatban tanulhatnának tőle a lányok.
Action:
A részletek egyeztetése után kaptam egy törcsit és néhány perc múlva máris az ágyon kezdtük az ismerkedést. Kellemes, fedezzük fel egymás testét akcióval indítottunk, mely jól oldotta a kezdeti feszültséget. Néhány ismerkedő csók után megpróbáltam kapcsolatunkat szenvedélyes, játékos csókkal elmélyíteni. Hagyta magát, de a fordulatot nem vette fel, gondoltam nem én vagyok álmai pasija, ezért a folytatódó csatában az általa diktált vehemenciával mentem bele.
Miután Betty biztosított idegen nyelv ismeretéről a korai befejezést megelőzendő, magam vettem át az irányítást és túrabotot ragadtam. Északról indultam délre, így a ridegnek nem mondható északi sarkról rövid időn belül a két domb és a közte lévő völgyben találtam magam, majd továbbhaladtam a rózsa völgyébe. Kellemes, korosztályának megfelelő kelyhek közt találtam magam. Rövid ismerkedés után kiderült, hogy mutogatni nem szabad. Higiéniai problémát nem tapasztalva a francia szótár nyelvvel lapozása mellett döntöttem. Az oldalakat szépen, lassan lapozgatva, arra lettem figyelmes, hogy Betty szépen, lassan átadja magát a szótárlapozás nyújtotta kellemes érzésnek, így még inkább figyeltem a megfelelő lapozási technikára. Nem tudom hányadik oldalnál tartottam, amikor a diáklány jelezte, hogy, ha tovább folytatom a szótár lapozását, akkor bizony Ő itt fog hagyni engem, más szóval elmegy. Ez a kis figyelmeztetés még inkább olaj volt a tűzre, ezért igyekeztem maximálisan a feladatra koncentrál. Néhány perc után Betty teste jelezte, hogy a lapozás elérte a célját, combjai megfeszültek, arcomat összeszorította és néhány ilyenkor nem kontrollált mozdulattal becsapta maga mögött az ajtót. Hagytam, hogy rendezze sorait, majd mielőtt bármit is tehettem volna, átvette tőlem az irányítást, s a francia szótárt felém fordította. A lecke eleje kissé döcögősen ment, ekkor még az előzmények hatása alatt állt, de fokozatosan magára találva, jeleznem kellett, hogy még nem szeretném befejezni. Kértem forduljon meg, a popsit is szeretném kényeztetni. Szépen bepucsított, amikor is megvillant a popsi szépséghibája. Rövid idő alatt másodjára kerültem hasonló helyzetbe, de ezúttal sem tudtam kezelni a helyzetet, a Túró Rudi olvadni kezdett. Levezettem a mozdulatsort és átadtam a terepet Bettynek, aki szerencsére nem vette észre meglepődésemet és azonnal a Túró Rudi megmentésébe kezdett. Sikerrel tette a dolgát, így hamar felkerült a latex, s máris klasszikus pózban támadtam. Igyekeztem minél hamarabb befejezni a játékot. Sajnos szemeim előtt még a korábbi látvány lebegett, ezért nem ment könnyen a megadás. A siker érdekében kértem egy kis lovaglást, mely kellemes volt. Az ismert ok miatt a hátsó támadást kihagytam, visszatértünk papás-mamásba, de az eredmény nem akart megszületni. A latextől megszabadulva kértem egy franciás befejezést, aminek Betty készséggel tett eleget, így is lett vége a nótának. Az nfvsz-re rákérdeztem, s partnerem jelezte, hogy ok, ennek ellenére testnedvem jelentős része visszakerült Rudira és környezetére. Betty nem volt órarugómű felpattanó, hagyta, hogy én is rendezzem soraimat, majd mellém feküdt.
Ezt követően elég érdekes volt a folytatás. Tisztálkodás céljára kaptam egy pzs-t, melynek darabjai szanaszét kenődtek rajtam, mint amikor körömpörkölt után éttermi szalvétával próbálod meg a szád szélérő és a kezedről l a zsírt letörölni. Betty látva harcomat a pzs darabokkal egy nedves törlőkendős dobozt tett mellém, mellyel a problémát természetesen már megoldottam, de nem értettem, hogy miért nem rögtön ezzel kezdte.
A folytatásban beszélgettünk egy keveset, tisztáztuk néhány fontos dolgot, aztán zuhany és tipli. Bár teljes időt beborító virágcsokrot hagytam a helyszínen, így lett volna idő a második felvonásra, azonban az említett szépséghiba miatt nem éreztem késztetést a játék folytatására.
Elszámolás:
Nem volt gond. Előre kérte és meg is kapta. A helyi átlagnak teljesen megfelelő. Amíg zuhanyoztam biztonságos helyre tette.
Összkép:
Összességében jól éreztem maga, de a váratlan negatív esztétikai élmény rányomta a bélyegét a légyottra. Ennek ellenére szívből ajánlom a korosztályt kedvelőknek, a kedvessége sok mindenért kárpótol.
zandras · Tag · Kedves Lara!!! Elsö erotikus masszázs élményem akkor volt mikor Te még szüz voltál ( ha rá nem ültél a cumira D:). Mai napig ezt tartom etalonnak, aktuson kivül szinte minden volt. Ma is rendszeres látogatója vagyok a masszörhölgyeknek és nem igazán fordult elö hogy felöltözve maradjon ): A rózsákról csak anyit hogy számomra az *r-érték arány a fontos, sajnos néhányan elszáltak egy kicsit. A másik probléma a kamu képek, nem valós adatok, lehuzás, stb.
Sziasztok!
Lylla 26-tal volt már valakinek szerencséje? :))
Igy van mit kepzelnek magukrol, hogy meg ok dontik el, hogy mennyi p*nzert fekszenek le vadidegen emberekkel! Hova jutott a vilag! XD
Sinclair · Tag · mendy 20 nincs benn semmi franciaban,csak tomni lehet mint a libat.6/12 :) kyara a baratnoje,nelly%kelly helyen melozik ,bar a szakertok egybol kiszurtak a london-new yorkos tapetas falrol :)
Sinclair · Tag · igy van b*szak meg ,es amikor meg mosdatlanok is akkor arra meg mi a magyarazat? draga az albi,? draga az amo szappan?
Sinclair · Tag · nem ertem,a szerkesztoseg miert engedi meg ezt,es mar en is irtam errol a dologrol,bar egy reszben ertheto is,2 hirdetes dupla p*nz a cegnek,igenam csak a vendegek vannak felrevezetve,mar aki nem vette eszre a hasonlosagot,de nem csak o van egyedul aki dupla vagy tripla hirdetessel szerepel....