Ahogy látom a beírásaidat, neked fontos, hogy ne "lávaarc" legyen a csaj. Mivel Viki szerintem vetekszik Barbi21-el ilyen tekintetben, így ha jót akarsz magadnak akkor kerüld el. Nem beszélve a többiről.
Én voltam nála 2 vagy 3 alkalommal, de mosoly nem hagyta el az arcát, illetve beszélni is csak akkor hallod, ha kérdezel valamit. A közvetlenség csírája is hiányzik belőle. Már-már én éreztem magam kellemetlenül, hogy meglátogattam ilyen masszázs jellegű kéréseimmel, amit elvileg ő sz*lg*lt*t. Süt róla a "muszály ezt csinálnom" feeling.
Egyébként a nővel aklatilag és arcilag semmi bajom nem lenne, de nem sikerült egymásra hangolódnunk. Ha másnak igen, akkor valószínűleg bennem van a hiba vagy nagyon nem voltam neki szimpi.
Más részről a végkifejlet tekintetében sem sikerült kimozdulnunk a "megsimogatom a farkad a végén amíg el nem spriccelsz" síkjáról, ami lehet szintén csak nekem szólt és másnak tovább is elmegy. Fr*nciáról már álmodni sem mertem nála. Mint írtam próbálkoztam többször is....hátha, de nem.