Juj! Mint egy Brazil szappanopera! :)
-Akkor most berakhatom "oda" Paulina?
-Nem, nem rakhatod Jose Armando!
-De finom leszek, és lassan csinálom. Kapsz cserébe egy arany nyakláncot.
-Neked mindíg csak a p3nz számított, sohase a lelkem!
...
Fütyülős · Őstag · Juj! Mint egy Brazil szappanopera! :)
-Akkor most berakhatom "oda" Paulina?
-Nem, nem rakhatod Jose Armando!
-De finom leszek, és lassan csinálom. Kapsz cserébe egy arany nyakláncot.
-Neked mindíg csak a p3nz számított, sohase a lelkem!
...
zandras · Tag · Nálad a pont Ilkó!! "Akkor menj hozzájuk" nálam ez volt a válasz....
Sinclair · Tag · tessek,egy igazi okos No,aki elmagyarazta a tobbi cs*rk*nek is a szitut ,gratulalok draga Elvira,elismeresem !!
Sinclair · Tag · :)))) ott a pont :)))))
Sinclair · Tag · igy van,nekunk kuss,nalatok a plna :D
Drága Elvira, a trendről beszéltem!:)
Nálatok nem tudhatom mi a helyzet, de nekem nem egy és nem két ismerősöm van (saját magamon kívül), aki ezért szokott át a fővárosra. Komolyan mondom, néhányan annyi rózsaszálat mondtak telóban, hogy szó szerint kiröhögtem őket, és "megsúgtam" nekik, hogy ezért Pesten mit és hogyan...
Pussz
Lassan egy eve nem voltam itt, erre most felnezek, es megy a flamewar. Fasza.
Itt 1 igazi gavallér :)
Vissza olvastam a hozzászólásaid! Ha ennyire anyagias vagy máshol keresgélj. Ne a Lányok zsebeiben kurkász:D Megmondják mi mennyi és döntesz mész vagy maradsz nagyjából ennyi!
Kérnék szépen infokat Enikö23 és Dalmi21 röl ,akik voltak lányok valamelykénél kérem irjon.
"Annyit kér mindenki, amennyit úgy gondolja, hogy meg is f*zetnek." Ez így is van, csak akkor nem sokan(senki) nem fog menni hozzá. A debreceni átlag t*rifa több mint 2,5-3X kérte volna el half time-ért...az itt lévők 99% bztos lehetsz benne, hogy nem fog kérni belőle! :) Itt is már csak a lehúzás menne! Ez azért kirívó eset. Nem sokat szólok a fórumhoz(rendszeresen olvasgatom), de ezt muszáj volt megosztanom, mert ez kissé kicsapta a biztit! Az utolsó mondatából annyit még hallottam, hogy: "A rák egye meg..." utána szétkapcsolt! :)
MI a fene ,ide a rezsicsökkentés még nem jutott el ?
Már is szólok az illetékesekenk :DDD
Drága Mucus!
Egy autószerelő, szobafestő stb pontosan tisztában van vele, hogy ha dr*gább, mint a konkurrencia, akkor gyakorlatilag becsukhat, már középtávon sem tud megélni... Egy monopóliumot (vagy gyakorlatilag azt, EON) meg nem túl szerencsés a szabadpiachoz hasonlítani, mert totál más a kettő.
Szép napot!:)
Kedves Izácska!
Sajnos tévedésben vagy, az *rakat nem te vagy akármelyik másik lány határozza meg, hanem a piac. Az a fajta hozzáállás, ami sok hölgyet jellemez ezen a téren, azt eredményezi, hogy sok MT inkább elmegy a fővárosba (Pécsen is ez a helyzet). Igaz, kevesebbszer, de jobb minőségben és az *r/érték arány sokkal jobb... Aztán panaszkodnak, hogy miért nincs elég vendég. Hát ezért, vagy legalábbis ez az egyik oka, a több másik mellett.
Üdv
ilko
Fütyülős · Őstag · Néha érdekes mondatokat degenerál a moderálva szó.
:)
misterX · Kvázi-tag · Hali!
Akkor nem kell hozzá menni ennyi..
Te írod hogy nem egy lány van aki teljesen korrektül vállalja inkább az öneveiket oszd meg.
A pozitív tapasztalatoknak többen örülnénk mint a negatívnak.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ha dr*gálod nem kell meglátogatni!Ennyi ;) Keres akkor *lcs*bbat magadnak és ne háborodj fel az *rakon!Jo formán évek otta nem tudunk emelni az *rakon mert még ezen is meg vannak akadva sok vendég.Ha meg van olyan lány aki mer emelni a plafonon vagytok.Ne háborogjatok!Mi dőntjük el az *rakata akinek nem tetszik az keres mást sok lány van sok választékal!És igen Mucusnak igaza van a popo szexhez kell egy kis tudás is :) nem tudtátok??Nem ugy van hogy durr bele be is vérezhet a leányzo ;) Szép napot!puszi Izácska
Sziasztok!
Barby(23) ról tud valaki esetleg friss infóval szolgálni. Előre is kösz
fél óra 1* köpenybe, a nélkül 2* legalábbis nekem ezt mondta...az órát már meg sem mertem kérdezni! :D Igazad van, mindenki annyit ***moderálva*** amennyit akar! Csak mivel M.O-on élünk, itt mindenki annyit ***moderálva*** amennyit TUD, ami a mai ***moderálva*** képest ugye iogencsak behatárolható...és a fent említett ellensúly kissé morbid! Ennyit még sosem hallottam egy királylánytól sem! Azért ne szálljunk már el!
Abban amúgy meg biztos lehetsz, hogy az itt jelenlévő makktársak 95% ilyen ***moderálva*** mellett (fel óra p*psi) biztos, hogy nem fog elmenni az hírdető hölgyhöz. ;)