Csak tudnám hogy miért kellett moderálásra küldeni az előző hozzászólásomat... Ez a baj ezzel a fórummal. Ha őszinte beszámolót írsz rögtön gyanús...
Csak tudnám hogy miért kellett moderálásra küldeni az előző hozzászólásomat... Ez a baj ezzel a fórummal. Ha őszinte beszámolót írsz rögtön gyanús...
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok fórumozók! Néhány napja meglátogattam Dina22-t. bár eredetileg nem hozzá készültem ami már többször megesett de igazából nem bántam meg tettemet. Sejtettem hogy milyen testalkattal lesz dolgom mert a sokadik kiszemelt lány telóját vette fel így a név és a sok hirdetés böngészés előnyömre vált. Egy teltkarcsú szemüveges és igen szép arcú lány nyitott ajtót. csókot ugyan nem vállalt de látszott rajta hogy a nyelvleckét élvezi és ő is jó szinten műveli. A kölcsönös kényeztetést csak a figyelem megosztása miatt nem szereti. Akik szeretik a húsisabb csajokat próbálják meg. Azért volt már jobb élményem is de nem volt rossz.
Fütyülős · Őstag · Zoé(19) vagy Noémi(21): Szóval mikor Noémi volt, akkor jártam nála. Kezdő, vékony, pici, aranyos csajszi. Átlagos árak. A lakás panel, parkolás ingyenes. A franciskán még van mit javítania. Az akcion jó volt, mert éreztem rajta az amatört, de amúgy szeretek du@ni feelinget. A zuhanyzó elromlott, remélem megjavította, és vett tusfürdőt. 10/6
Más! Tiszteletem azoknak a lányoknak akik arccal hírdetnek. Egyre többen vannak. :D
Azt árulja már el nekem valaki, hogy aki kb. 5-7 órája hírdet, hogyan lehet 7-8 ember kedvenece!?
Tudom, hogy matematikailag lehetséges, de amúgy kamu!
A kis Nicol, Vanessza...stb jelenleg mennyi hírdetéssel nyomul? 3 vagy 4 ? Ez eléggé szánalmas T. szerkesztőség!
Tudom, hogy korábban megindokoltátok, de ez csalás, akárhonnan nézem is.
Milyen jó lett volna, ha annak idején írsz róla beszámolót - ilyen lányt kerestem én is - most lehet hogy tudnék segíteni...!
Maya 29 ! Ha van lehetőséged nézd meg a privát üzeneteidet .Köszi.
Üdv!
Eljutottam végre Ninettkéhez és Melihez egy páros légyottra. Ninettkét már régóta kérdezgettem a dologról csak nem volt akkoriban kolléganője. Most viszont megérkezett hozzá Meli és végre összejött a találkozó.
Melivel most találkoztam először, de egyáltalán nem volt eltúlzott a visszatérésének szóló öröm itt a fórumon, tényleg annyira jó szolgáltató amennyire az a korábbi pozitív hozzászólásokból kiderül.
A lányok elmondása alapján szerencsém volt, mert nem könnyű összeegyeztetni, hogy mindketten egyszerre ráérjenek most azonban szinte azonnal tudtak fogadni.
Ninettkéről írtam már korábban, továbbra is az egyik kedvenc szolgáltatóm, a képek teljesen a valóságot tükrözik. Ugyanez a helyzet Melivel, egyértelmű hogy a képek nem retusáltak, azt kapod élőben is amit ott látsz + egy szép és kedves arcot. A páros képek is jól tükrözik azt a hangulatot ami ott fogadja a látogatót. Mindkét lány nagyon kedves és ami még fontosabb, intelligensek is. Szerintem ez egy együttlétnél nagyon fontos, nem elég egy szép test. Előtte és utána is jót beszélgettünk, nem volt siettetés, stb.
Mindent szépen megbeszéltünk már előre (többször is :) ), szóval a t@rifákat illetően nem ért meglepetés, teljesen átlagosak, Debrecenben megszokottak.
Voltam már korábban pár helyen két lánynál, de eddig ez az együttlét volt a legjobb. Mindkét lány nagyon szenvedélyes, a barátnő feeling teljesen adott. Egymást is, engem is nagyon odaadóan kényeztettek, Melivel csókolózni külön élmény. Nem igazán akarom és tudom tovább ragozni a dolgot, *5-ös élmény volt, amint tudok mindenképpen visszamegyek. Köszi lányok! :)
Sziasztok!
Nem tud valaki friss info-t Szandikáról???
Korábban a Füredin a Mekivel szemben, majd kis kitérő után a régi Domus áruház ***moderálva*** volt megtalálható.
Régóta nem találom a hirdetését. Korábban is már csak nagyon ritkán hirdetett, új vendégeket pedig már nem is fogadott. Én azok közé tartozom aki visszajáró vendége voltam, mindíg soron kívül is fogadott. Privát száma is megvolt, de egy jó ideje az sem él.
Ha valakinek van infoja megköszönném.
Nekem a telefonbeszélgetés alapján nem volt meggyőző, de próba cseresznye. Azért kíváncsi leszek a véleményedre.
Sziasztok!
Jázmin 32 és Mya 26 felől érdeklődnék.
Tud valaki egy kis beszámolót írni róluk?
Privátban is jöhet.
Előre is köszi
"Árpád Lőwy" · Újonc · Willkommen!... hogy szót értsünk és én, ehhez értek. Íme, ismét olvashattuk a megmondó ember örök érvényű igazságát. Azért, nézzünk bele egy kicsit mélyebben. Ismered a "valódi látogatókat" és a lányok után talán egy sörre össze is jöttök? A visszatérő "érvedet" a királyi többest, még Brokyfeller korodból húzod magad után, egyre gyengülő érvként. Majd jön a sze...ség agyonfényezése, részedről természetesen önzetlenül. A fórumon, sokan nem értünk egyet az örökös moderálásra küldéssel és a "kérjük a mások lejáratásának mellőzését" stb... még akkor is, ha teljesen korrekt, de a lányokra sokszor okkal és megalapozottan, nem jó fényt vető kommenteknél. (ez forgalom és hírdetéscsökkentő, lehet hosszú távon?) Visszafogom magam és egy picit sem lebbentem fel még a fátyol szélét sem ennek okairól, de ezért köszönetet várok. Jót derültem (nem derültünk, úgy-e érted?) még ha a többes szám igaz is a " most már egymagában" szereti elejét venni és a szolid korrekciónak nevezett, értelmetlen hablatyon, mert hát ezen, csak ezt lehet. Kár. Azért, mégis csak megértést tanúsítok az általad leírtakkal, mert valószínűsíthetőleg, valamilyen tudatmódosító hatása alatt, jöhetett létre, de ez már másokkal is előfordult, szerintem.
Amira 25nél voltam, és mindenkinek ajánlom aki csalódni akar ! Egyszerűen szörnyű. Húzza a száját, úgy fekszik, mint egydarab fa, az ablakon közbe kikiabált gondolom a kolleganőinek, rámszólt 20 perc után, hogy idő van, pedig 30 percre fizettem...Életem legroszabb szexuális élménye volt :S
Héten a városotokba látogatok. Tudnátok nekem segiteni , hogy kit érdemes meglátogatni? Korban max.40-éves kor. Előnyben a Bethlen utca és ***moderálva***! Segitséget előre is köszőnőm !
Andi (35) tud róla valaki valamit? Volt már nála valaki?
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Őt nem ismerem még,de ha a 30-as korosztály bejön akkor ajánlom neked Hanna 30-at. Nagyon ott van a szeren.
***Kérjük az önreklám mellőzését!***
Hanna 30-nál jártam Debrecenben. A képeknek megfelelő,szexi lány nyitott ajtót. A lakás rendezett,szép,tiszta.
Az aktus hibátlan. Francia első osztályú,feszes formás fenék. Nincs elhasználva. Végig rám figyelt,és még is élvezte az együtlétet. Nem megjátszás. Én bitos visszajáró leszek,és bátran merem ajánlani minden farkalni vágyó társamnak.Korrekt feltételek,korrekt lány. Ritka az ilyen.
Sziasztok.
Lottiról lehet tudni valami friss infót.
Akár privátban is.
Előre is köszi!!!!
Üdv mindenkinek!
Nem túl régóta olvasom a fórumot, de szomorúan latom, hogy alig van beszámoló. Az a kevés ami van, az pedig a törölközökről szól, fürdőszobáról, tusfürdő...a berendezési tárgyakról hosszasan ecsetelve....viszont magaról arról a dologról, amiért végülis felkeressük a hírdetőket alig esik szó, csak félmondatokban mint pl "az akcio rendbe volt" . Fővárosi fórumokon azért több szó esik a lényegröl, és alig a lakás mustrálásáról.
Írjunk már rendes igazi beszámolókat, hiányoznak nagyon erről az oldalról!!!! Engem például nagyon érdekelnek az olyan lányok akikről részletes beszámolót írnak amennyire csak lehet. Vagy az már reklámnak számítana?? Olyan szürke egyhangú az egész, főleg a sok értelmetlen vita miatt amiket olvasgatok itt....hogy lehet azon vitázn???i, hogy egy egy lány kinek mit csinált meg és mit nem.....én úgy gondolom, hogy minden eset egyedi, mert ezek a lányok is emberek nem tudnak mindenkit ugyanolyan lelkesen imadni, nem gépek...emberek ők is, és nekik is van olyan hogy egyik vendég szimpatikusabb a masiknál és annak aki szimpatikusabb nyilvan az élményei is ennek megfelelően alakulnak majd.... Ezen igazán kár vitatkozni szerintem....
Inkabb írjunk jo kis szaftos beszámolókat, nem az érdekel engem, hogy milyen mosóport használ a hírdető, hanem maga az, hogy kit miért érdemes felkeresni és meglatogatni:))))
bocs a prédikálásért:) de mint mondtam, ez így unalmas...ja és nem vagyok strigó vagy ilyesmi, ahhoz túl jó szívem van:)
csók a lányoknak, pá
Jázmin (32)!
Tátva maradt a szám!
Remélem nem valami vicc..
Mír kellett moderálláni? :)
Sziasztok!
Lulu(42) irántérdeklődnék.Voltmár valakia hölgynél?