Most nem az összeesküvésről vagy a Hölgyről szeretnék értekezni, inkább csak rávilágítanék, hogy meddig bírsz elmenni az általánosításokkal és mikre ragadtatod magad.
Nekem fúrcsa, hogy erre az "50-es p*hap*csök" kifejezésre senki nem kapta fel a fejét. Sem a vendéglátók soraiból, sem pedig a látogatók köréből. Neked mindenki puhapöcs, aki 50 felett van? Én azt nem merném leírni így.
Kíváncsi lennék, hogy az említett 50-esek mekkora büdzsével járulnak hozzá a "szerelem napszámosainak" a bevételéhez. Úgy gondolom nem kevéssel. És a szexuális együttlétnek vannak más dimenziói is, mint amit te el tudsz képzelni most. És ha valakinek kell már egy kis segítség ahhoz, hogy jól érezze magát (és nem a p*tencianövelőkre gondolok), egy hangulat, egy kellően intim környezet egy kis odafigyelés és egy kis empátia, akkor olyan nőket és helyeket keres ahol képesek ezeket megadni. De ez csak ott lehetséges, ahol erre már érett és kellően tapasztalt a vendéglátó. Vannak ilyen Hölgyek a palettán, többek között az általad említett és válogatott kritikákkal felagatott is. Bár még én messze vagyok az említett kortól, de szeretném azt hinni, hogy nem mindenki gondolkodik így mint te, és van hely a nap alatt az "50-es p*hap*csöknek". Reméljük neked nem lesz ilyen problémád soha, és ha eléred azt a kort, némi élettapasztalattal felvérteződve talán tartózkodsz az ilyen jellegű általánosító megfogalmazásoktól. Én személy szerint már annak is nagyon örülnék, ha az ifjúi hév közepette, midőn másokat minősítesz gondolkodnál is kicsit és nem k*pk*dnél mindenkire aki épp nem olyan mint te magad. Sok sikert hozzá!