Reni 23-ról (Debrecen) valakinek van tapasztalata?
Reni 23-ról (Debrecen) valakinek van tapasztalata?
A bunkóság nem a TSZ elnökség függvénye (ezen tájszólást értesz vagy mást?) - hanem hogyha flegma - örülj hogy szóba állok Veled hozzáállással szól Hozzád stb. Ekkor viszont oszd ki a telefonban, és ne beszélj meg vele randit. Más: Az "új lány vagyok Debrecenbe" mellett megint vannak hasonló gyönygszemek: "meglátogatlak otthonodba, panziódba". Na ezeknél már nem a TSZ elnök lóg ki. Még élőszóban is szenvedés ilyet hallani, de leírva olyan jellemzést ad az adott hirdetőről, hogy már nem is hívom. Mondjuk az sem lehet leányálom, amikor egy igényes lányt (sajnos = fehér holló) egy előzőeknek megfelelő sötét férfi keres meg/fel.
A zsiráf moderálását nem bánom, bár akár maradhatott is volna, de a hozzászólót minősíti. Primitív "vicc" volt, és a kérdező használható választ nem kapott. Ha a kérdéseket hülyeséggel ütjük el, nem lesz értelme a fóumtársakhoz fordulni.
Fütyülős · Őstag · "Szórakozik a munka idejével?" Olykor olyan bunkó 1-2 lányka, már a telefonba, hogy a végén nem is bánom ha vár. Had várjon, ha nem tud normálisan, magyarul megnyilvánulni. Tisztelet a kivételnek. Lenne egy jó pár nevem, akiknek kilógott a TSZ elnök a szájából miközben beszélt.
Fekete lista? A lányoké hosszabb lenne! Sajnos.
Hali
anya-lánya páros érdekelne! ;)
Én nem találok Regi 18-at .
Néha átesünk a ló túlsó oldalára
Skacok!
Maya 29 nek csodálatos új képei vannak :))) Gondolom ugyan az a régi Maya, csak a telszáma változott újra ?
haban · Tag ·
Kedvesnek nem mondható hozzászóló. Ha már hozzá szólsz légyszi saját tapasztalatodból adj tanácsot. De az se hátrány ha különbséget tudsz tenni a bunkósság és a jó pofizás között.
Szerintem is kicsit szentimentálisra sikerült de nem vagyunk egyformák. Én inkább csak 5/10 adnék bár nálam magas a léc
Az apróban hirdet most Lola néven , ő beveszi teljesen! Testre jó csaj , de fejre hát....:)
Köszi a segítséget.
Ez k*rva jó beszólás :)
Tudtok valakit akinek jó a m.lytorok tudása.
re Jampec Regiről: Ez sem biztató, ha előzetesen bevállalta... "Az nfvsz ebben az esetben azt jelentette, hogy a végeredményem magamon landolt"
Regi(18)
Kizárólag saját tapasztalatok alapján! Mint minden élménye, ez is szubjektív!
Egyeztetés
A szokásoknak megfelelően. Telefon, megbeszélés, időpont egyeztetés, indulás, megérkezés. A telefonban kellemes hang tájékoztat a részletekről, a fiatal kor már itt érzékelhető.
Utazás
Debreceni viszonylatban nem lehet gond. Hely az első debreceni lakótelep, ami ma már udvarnak annyira nem fényes.
Tetthely
Szokásos panel a környék színvonalának megfelelően. Bejutás variált, emeletvariációs.
A lakás minimál színvonal. Diszkréció adott, amíg tusoltam végig a fürdőszoba ajtajában állt. Érdekesség, hogy a zuhany csaptelep fordítottan működik. Törölköző kicsi, tusfürdő szerény és gazdaságos.
Vendéglátóm
Anno az első sorozat fotói ragadták meg a fantáziámat. Az újabb sorozat képei sokkal közelebb álnak a valósághoz. Vékony roma lány. Arcra kivetnivalót nem tudok felhozni, bár a szépség kérdése minden esetben szubjektív. Vékony alkata ellenére csinos, formás lány. Mellei kellemesen kézbe illőek, popsija hibátlan, mindkettő megérne egy-egy külön foglalkozást. Tisztaság, higiéné szempontjából példaértékű. Valós kor, mely az értelmes beszélgetés során beigazolódott. Bár nem külső tulajdonság, de Regi egy végtelenül kedves és szimpatikus lány, ahogy mondani szoktuk, nem itt lenne a helye.
Esemény
Kedvelem a fiatal, csinos roma lányokat, így lehet, hogy kicsit részrehajló vagyok. A fürdőből visszatérve Regi fehérneműben kezdett kényeztetni, ekkor még az ágy előtt állva. Türelmetlen lévén hamar megszabadítottam a melltartójától, melynek következtében minden érzékszervemmel élvezhettem keblének varázsát. Lassan az ágy felé orientálódtunk, ahol is kicsomagoltam az utolsó ruhadarabjából. Az első tíz percben igazából nem történt semmi, csupán élveztem a fiatal test minden előnyét, s ebbe mindenki azt gondol bele, amit a fantáziája megenged. Sajnos nekem Regi nem engedte a fantáziámat szárnyalni, így ujjaim csak domborulatait pásztázhatták.
Vallom, hogy egy roma lány csókja utánozhatatlan, mely esetemben beigazolódott.
Az utánzásra nem kaptam szabad utat, az első szájra puszi után diszkréten jelezte, hogy testét használhatom, de a szája számomra e találkozás keretében nem elérhető, így a továbbiakban ezt az élvezeti elemet sem erőltettem.
A kellő fordulatszám elérését követően javasoltam az egyéni védelem előtérbe helyezését, mely meg is történt. A klasszikus kezdést választottam, lévén a látvány számomra fontos szerepet játszik. Nem csalódtam, a látvány kárpótolt, azonban sportos ember lévén szerettem volna Regit is mozgásra bírni, ezért átváltottunk kiscsikó vágtába. Kellemes volt a vonagló fiatal test látványa, nem is bírtam sokáig a kiképzést, egyszerűen megadtam magam.
Tisztálkodás, kis pihi és beszélgetés a jövőről, tervektől, a jelen gondjairól.
A második felvonást Regi kezdeményezte, így nem akartam elvenni a kedvét, hagytam, hogy tegye a dolgát. Egy hosszú és kitartó fr*ncia társalgás kezdődött, mely oldalfekvésből indulva 69-ben fejeződött be. Az nfvsz ebben az esetbe azt jelentette, hogy a végeredményem magamon landolt. Sorok rendezése, tus, öltözés és távozás.
Elszámolás
Korrekt, az előre megbeszélteknek megfelelően, a randevú elején átadva. **tr*król nem esett szó, így azzal kapcsolatban nyilatkozni nem tudok.
Összegzés
Nem részleteztem túl az együttlét elemeit, de mint említettem nagy kedvelője vagyok a fiatal, csinos roma lányoknak, s a foglalkozás teljes mértékben elérte a célját. Bár a csók realizálása elmaradt, Regit tiszta szívből ajánlom a műfaj kedvelőinek.
Elvira le a kalapppal az új képeid előtt.
Nagyon sexi vagy rajtuk. Mikor mehetnék újra hozzád? Mert telefonon nem érlek el sajnos
Viktória (22) -nál játrt már valaki?
Ha igen írna egy beszámolót? Akár privátban is jöhet!
Köszi
Pfu Elvira nagyon dögös az új képeken :P Nagy kár, hogy "csak" masszázst vállal...
Milyen igazad van!:-)))