Erdekes izlesed lehet.
Erdekes izlesed lehet.
Üdv!
Most jutottam csak oda hogy tudjak írni egy kis beszámolót Barby23 -ról, pár hete sikerült elérnem őt ami nem volt könnyű, jópár hívás volt mire összejött a találka, de megérte a várakozás. Nem szokványos a hely, de a célnak tökéletesen megfelel, teljes diszkréció, és a lépcsőn való felhaladást én is kiemelném, tényleg izgató a látvány. Gyors tus ami a szobából nyílik, onnan visszaérkezve már csak egy szexi fehérneműben fogadott, amiből kicsomagolhattam. A smink tényleg erős kissé, de nekem bejött, a testéről nem is beszélve, szép feszes cickók formás p*pó, finom bőr. Fr*ncia jó nem elkapkodott izgatóan csinálja,ezt követően kértem a vegyvédelmet és többféle pózban sikerült elkapnom,hátulról pazar látvány, nagyon jól pucsít jól rámozog, nincs fadarab effekt majd finish. Gyors tus, kis beszélgetés öltözés és elköszönés. Egy nagyon laza kedves közvetlen csacsogós csajt ismertem meg személyében, nem azaz átlagos unott futószalagos feeling.(tisztelt a kivételnek) Én mindenképp fel fogom még keresni, bár lehet h legközelebb sem lesz könnyű elérni.
Nem győzöm hangsúlyozni, de ezúttal is a velem, ott és akkor történteket fogalmaztam meg, a lehető legszubjektívebb szemüvegemen keresztűl nézve, így messzemenő következtetések levonása ezúttal is hibás döntés lehet.
Szilvi(28)
Keresés
Nem könnyű elérni, de szerintem megéri vadászni. Sokadik próbálkozásra sikerült elérnem, de akkor rögtön megkaptam a szükséges információkat. A telefon alapján nem volt kétséges, hogy megyek-e.
Úton
A 2-es tuja és egyéb tömegközlekedési eszközök rendelkezésre állnak. A fémbe zárt lovakkal is könnyen megtalálható, kikötésük ingyenes és gyors.
Búvóhely
Panel, a jobbik fajtából. Lépcsőtúra kimaradt, kipihentem érkeztem. Diszkrét félhomály, igényes berendezés, tiszta fürdőszoba, tusfürdő választék és méretes törölköző. Még a konyha is rendben volt.
Álmaim Nője
A bejutási procedúra után egy a szemnek is kellemes hölgy nyitott ajtót. Házias viseletben, azaz papucs és fürdőköpeny előöltözetben fogadott. A képeken egyértelműen Szilvi van, a képek megfelelnek a valóságnak, ha a képei bejönnek, meglepetés nem érhet. Fizikai megjelenése majdnem tökéletes. A köpeny jótékonyan takart, így a fantáziám rögtön beindult. Helyes arcocska, csinos lábak, formás p*psi és szilikonnal javított keblek. Pont akkora, mint amekkora illik Szilvi alkatához és egyéniségéhez. Ezúton is gratulálok a mértéktartáshoz és a sebész munkájához. Szilvi egy igazi egyéniség, aki az első másodpercektől kezdve a hatása alatt tudott tartani, igaz nem is akartam szabadulni.
Huncutkodás
Kölcsönös üdvözlés után megbeszéltük a jogokat, lehetőségeket. Teljesen kötetlen és fesztelen beszélgetés, olyan beugrottam a barátnőmhöz stílusban. Vetkőzés és fürdés.
Visszaérve Szilvi a szobába invitált, s akkor már csak a képeken is látható feketeneműben fogadott, melynek látványát a magas sarkú cipő tovább fokozta.
Az ágy előtt megállva engedtem kezemet szabadjára, így hamar kiderült, hogy egy feszes testű démon társaságát fogom élvezni. Kis simogatás után az ágy szélén ülve kezdte kicsiént kényeztetni, miközben én a még melltartóban lévő domborulatokkal foglalatoskodtam.
A látvány és a finom kezdés akár S.O.S, is lehetett volna, de nem erre készültem, így egy lágy mozdulattal jeleztem Szilvikének, hogy próbáljuk ki az ágy kényelmét. A mozdulat közben közösen eltávolítottuk a cicifixet, így végre ala nature élvezhettem a kebleket. Bele is feledkeztem rendesen, olyannyira, hogy Szilvi megkérdezte nem akarok-e más testrészével is megismerkedni, illetve neki lesz-e szerepe a találkozás során? Kissé pironkodva átengedtem a kezdeményezést vendéglátómnak, ami ismét gyors növekedést eredményezett kicsiénemnél.
A védelem felhelyezését még elodáztam, s visszatértem Szilvi kényeztetéséhez, melynek során lekerült a tanga is. Kellemes érzés volt a harisnyával és cipővel tuningolt V formátum közepében elveszni. Ismét elfeledkeztem magamról, ismét Szilvi szólt, hogy most már Ő következik. Nem ellenkeztem, átadtam magam a sorsomnak. Szilvi számomra nagyon szépen és érthetően beszélte a fr*nciát, melynek eredményeként Napóleonhoz hasonlóan én is elbuktam.
A kötelező formaságokat követően a második kör elején még visszatértünk a fr*ncia forradalomhoz. Kicsiénem a látvány és a fr*ncia szótár segítségével ismét magához tért, ezért jöhetett a védelem. Kértem egy rövid vágtát, melybe a látvány miatt majdnem belebuktam. Erősen kellett koncentrálnom a pózváltásra, de végül Szilvi mögé keveredtem. Háááát, amit eddig láttam és átéltem sem volt piskóta, de az a csípő, az a p*psi, az a pucsítás, közben én előrenyúlva a cicikhez, Szilvi hátranyúlva az ucsókhoz élmény, a második felvonás végét bizony rövidre fogta.
Nem ugrott le, nem állt fel, hagyta, hogy ismét megtaláljam magam, majd fegyveranyag karbantartás, fürdés, öltözés. Még beszélgettünk egy kicsit, a konyhában kaptam egy pohár vizet és távoztam
R*zs*
Amennyit a telefonban megbeszéltünk. R*zs* hozzájárulás a lehető legszimpatikusabb, ezért nem részletezem.
Szumma
Szándékosan nem ragoztam túl az eset leírását, ha tehetném, kisajátítanám. Ezzel gondolom mindent elmondtam. Sokkal többet kaptam, mint egy gyönyörű, hibátlan női test használatának a lehetőségét. Én egy NŐ-vel voltam együtt. Köszönöm a lehetőséget kedves Szilvi!
Szia!
Én voltam kétszer is nála. Ő van a képen, csinos, kedves, igényes, szerintem szép is. A masszázs kiváló, a kényeztetés a végén szintén nagyon tetszett. A környezete is igényes. Jól éreztem magamat nála.
Alig várom, hogy most azzal gyanusíts, hogy moderátor vagyok...
Tudod mi a titka? Nem kell butaságokat írogatni.
Szeretem elolvasni MK társak észrevételeit,tapasztalatait.Azokat a hozzá szólásokat nem szeretem amikor nivós szolgáltatokat bántanak. ELVIRA maga müfajában a legjobb .Értelmes müvelt .
Szia!
Köszönöm!
Korrekt a hölgy :D szóval akkor Bács-Kiskun megyében már elfogyott a palimadár.
Sajna Hamburgba kell utazni ha találkozni szeretnétek a hölgyel.
Viszont nem kell sietni mert sem ma sem holnap nem dolgozik. (Lehet hazaugrott debrecenbe:) )
Egyébként Amelie.
Kata 24 miért kétes hirdető?? Tényleg az vagy valami technikai hiba áldozata?
Mert eléggé top kategória.
Más oldalakon nem talált valaki róla beszámolót?
Már elég régóta látom itt ott egyébként egy időben egy ilyen chates oldalon is volt.
Sziasztok!
Viki (29) néven hírdet egy csajszi masszázst. Így a képek alapján nem lenne rossz, sőt, elég jó. A hely is színvonalasnak tűnik. Valaki járt már nála??? Tapasztalat???
Köszi előre is!!!
Szerintem a csaj nem ***moderálva***, és tudja mit akar. Egy néhány gazdag idióta , vagy öreg magányos pasit keres akit kedve szerint manipulálhat. A ***moderálva***is nagyobb így ės sokat nem is kell ***moderálva*** érte.Konkrétan; kitartót keres a drága.
Már eleve az nagyon gáz, hogy Szarvason vár, de itt hirdet. Ahogy leírja "diszkréció" miatt. Jóhogy nem már a Győriek fognak itt hirdetni. Eleve ha kiírja, hogy Szarvason vár akkor mi értelme, hogy hajdú biharban hirdet? Mekkora marhaság már ez? Remélem nem veszik át a szokását mások is.
higéniailag rendben van diácska? mert szerintem is jó csaj!
Látom beindult a moderáló gépezet :)
Elviranal mar voltam en is, es csak jot tudok rola mondani. Egy kedves, intelligens no. Nem vagyok kamunick, mostanaban minden nap fel szoktam ide nezni, mert kivancsi vagyok az ajanlottabb holgyekre. Regen voltam mar nala, talan tobb mint egy eve, de csak azert, mert jelenleg Londonban tartozkodom. Viszont ha hazamegyek, o biztos azok kozott lesz, akit tutira meg fogok latogatni Debrecenben (van meg par mas kiszemeltem is).
:D Lehet csak te fogtál ki egy átlagosnál "sűrűbb" vagy melegebb napot. Amőgy nem tudom nem jártam nála adj neki még egy esélyt és próbáld ki (más okokból de) én biztos nem fogom.
Fütyülős · Őstag · Hát megnéztem a hölgyike hírdetését. Véleményem szerint nagy a kontraszt.
Egy ki séta a parkban, utánna sütikézés, majd baráti ölelés, de csak akkor lesz valami, ha szimpi vagy.
De ez az idilli állapot sehogy se jön össze a profilképeken látható ordas nagy *******l. Bocs
De lehet hogy én vagyok túl öreg! :)
Ezt most benézted...
Azt pedig nem hiszem hogy az írásom magyarázatra szorul. Nem vagy egy szimpatikus ember számomra de nem tartalak butának szerintem megfelelő módon tudod értelmezni a korábbi hozzászólásomat.
:)) Jó meglátások. Kíváncsi lennék arra is hogy mennyire életképes koncepció másik megyében hirdetni. Nekem speciel elég nyomós indok kellene hozzá hogy lecsavarjam azt a kb 300 km-t. Mindemelett szimpatikus a hölgy utána kellene járni a hasonló szakmai fórumokon hogy mik a tapasztalatok.