Vagy a 30 körüliek közül is jöhet akár valaki (Maya 29 feeling, ő nagyon bejött, de az eddigi legjobb partnereim is 26-27 évesek voltak, csak ők már nem rendelnek).
Vagy a 30 körüliek közül is jöhet akár valaki (Maya 29 feeling, ő nagyon bejött, de az eddigi legjobb partnereim is 26-27 évesek voltak, csak ők már nem rendelnek).
Szuzy19 nél mik ezek a 2008 as képek? Ha róla készült akkor a képen 13? :)
Sziasztok!
Köszönöm a fórumban található hozzászólásokat sokat segített nekem :) .
Eddig nem volt okom regsiztrálni , de most kissé átverve érzem magam. most jártam elsőnek így... Jázmin32.
Sajnos abban biztos vagyok , hogy a hölgynek köze nincs a képen levő szépséghez. Óriási csalódás.
Natali24 pedig síkosítónak testápolót használ, azt hiszem az nem túl higénikus.
Szilvi28 baromi tökéletes tényleg, de azt senki nem írta le eddig hogy kissé vastagabb mint a képeken.
Ha valaki Kendra19 ről tudna írni valamit azt megköszönném.
Az eredetit szeretem :)
Szerintem sokkal érdekesebbek lettek volna a negatív tapasztalatok. Az hogy ezekkel a csajokkal mi a pálya nagyjából hamar képbe lehetett, vagy lehet kerülni a fórumon. Számomra inkább fontosabb az oda ne menj üzenete mint a sztár hölgyek dicsőítése.
eredeti, utángyártott vagy bontott is megfelel önnek?
kanossrác · Lelkes újonc · Igen! A Dina22 többek között.
Sziasztok! Tud valaki olyan lányt Debrecenben,aki imádja ha szétnyalják,és természetesen ápolt is?
Fütyülős · Őstag · Dejó! Tudom like-olni a saját hozzászólásomat is! :D :)
220 cm3 (220ml) dugattyúmnak keresek jól olajozott, meleg hüvelyt a hosszú hétvége valamielyik napjára! Kit ajánlatok? (Ki ajánlkozik?)
Üdvözletem mindenkinek!
Nem vagyok rendszeres hozzászóló, de néhány tapasztalat már nálam is öszzejött, hátha segít valakinek. Az biztos, hogy én is szubjektíven nézem a világot, a lányokat meg különösen. Csak azokról írok, akiket én az ajánlott kategóriába sorolok.
Ninettke:
Csak megerősíteni tudom az előttem már többször leírtakat: Kedves, inteligens, türelmes és valóban nagyon csinos.
Nekem egy kicsit vékony volt, féltem, hogy összetöröm, de szinte biztos, hogy teszem még nála tiszteletemet.
Barbi 23.
Hát valóban nagydumás, laza lány. Igaz, hogy nem sietteti a dolgokat, kellemes a fr*ncia, az actionnál odateszi magát rendesen, a p*psi formás, a cicik ugyszintén. Rajta, vele is szivesen fogok még kalandozni.
Barbi 21.
A képeken ő van, nekem nagyon bejön. A környezet, a tisztaság tanítani való, az együttlétről egy rossz szót nem lehet mondani. Hogy ne csak áradozzak: egy kicsit tartózkodó, neki ez biztos, hogy csak m*nka. Ha egy kicsit lazítani az általam ismert körben mindent összevetve Ő lenne az első.
Végül egy kis nosztalgia.
Bia
Sajnos eltünt, tud róla valaki valamit, érdekelni mi van vele. A róla írt véleményeket ismerem, nekem nagyon bejött, és biztos,hogy hozzá is visszamennék bármikor. Mikor először megláttam csak tátogtam mint a hal.
A negatív élményeket inkább nem részletezem. Legutóbb már eljutottam odáig, hogy visszafordultam az előszobából. Egyetértek azokkal akik normálisan viselkedve normális sz*lg*lt*tást szeretnének . A fenti négy lány mindegyike ilyen, hogy kinek mi jön be az már izlés dolga.
Tisztelt Jampec!
Önmagában a rezsi szó nem okoz semmi problémát, viszont ahogyan Ön használta, úgy más volt a jelentése.
Tisztelttel:
VidékiLány Szerkesztősége
Tisztelt Szerkesztőség!
Tiszteljenek már meg és árulják el, hogy 2014 májusában mely jogszabályba ütközik, egy nyíltan szexpartner hirdetési oldalon, a „rezsi" szó használata? Komolyan mondom, ez tréfa!
További szép napot, kellemes hétvégét és üzleti sikereket kívánok!
Üdvözlettel, a Jampec
Kérdezted, találtam, megosztom. Nem saját tapasztalat!!!
Inez
Egyeztetés:
Kora délelőtt kerestem, és szerencsém volt vele, mert egyből felvette, és nemsoká már fogadott is.
Megjegyzendő, hogy a beszámoló írásakor ezen az oldalon a telefonszáma (+36 70 551***) valószínűleg el van írva, a *** moderálva *** szereplő számon el tudtam érni.
Megközelítés:
Könnyen megközelíthető lakótelepi lakás, viszonylag könnyű parkolással.
Helyszín:
Négy emeletes panelben van a lakás. Jó állapotban van, a fürdőszobát is nemrég újíthatták fel. A szoba is jobb az átlagosnál, bár az ágynál vigyázni kellett, hogy szét ne csússzon alattunk.
Lány külseje:
A lány úgy néz ki, mint a képeken. Vékony, de feszes cici, has és p*psi. Igényesen borotvált szőrcsík van a p*nciján.
Action:
Fürdés után bekísért a szobába, ahol az ágyon simogatni kezdtük egymást, és a kölcsönös szimpátia miatt csókolózásig jutottunk. Nagyon felizgatott, amit Inez észre is vett, és bőnyálas fr*nciával jutalmazott. Egy kicsit lassítanom kellett, mert hamar elmentem volna. Hálám jeléül én is kiny*ltam a p*nciját, amit csendes nyögdécseléssel élvezett, és jól benedvesedett. Ezt követően még egy kis simogatás következett, mire ajánlotta, hogy húzzunk óvszert. Nagyon kellemes, szűk p*ncija van, és azt hiszem, kölcsönösen élveztük egymás testét. Hátulról és szemből is csináltuk, és végül nagy élvezés következett. Ezt követően elég hosszasan elbeszélgettünk egymással, ami a kimerítő szex után nagyon jól esett.
Elszámolás:
Előre kérte az ajándékot, de minden a telefonban megbeszélteknek megfelelően.
Összkép:
Mind a szex, mind a beszélgetés nagyon kellemes volt vele, így valószínűleg vissza fogok menni.
Miért?
A telt lányokat kedveli, ilyen egyszerű.
Fütyülős · Őstag · Super Info
Heti, vagy havi lap, nemtom!
Meg néhány ujfalusi csaj Debrecenben "dolgozik"
Rókánál a bárban találsz néhányat, ill néha itt az apróban szok hirdetni 1-2 leányzó. A kijárós Niki meg még gyesen van :)
Hello! érdeklődnék ki volt már Ineznél? Pár szóban írhatna róla! Előre is köcc!
Hali Berettyóújfaluban tud valaki sexpartnert?