A felsorolt lányok közül sajnos csak Barby (23)-nál jártam. Arcra nem lenne rossz, de indokolatlanul vastag festékréteggel takarja el, és a szemét eszméletlen ízléstelen módon erős feketével húzza ki. Nem mosolyog, és nekem enyhén flegmának tűnt. Amúgy csinos, jó testű leányzó, kár hogy alacsony. Egynek jó volt, de nem térek vissza hozzá.
Nincs ugyan a listádon, de én Nóra (21)-et javaslom. Arcra normális, nekem bejött, és ami a lényeg, mosolyog. Olyan érzésem volt, mikor nála voltam, mint amikor felszedtem egy lányt, felvittem, és ő is benne volt a játékban. Természetesen viselkedik, nem éreztem megjátszást rajta. Hozzá még visszatérek ha végigérek a tervezett listán, és elmagyarázom neki, hogy hogyan szeretem a natúr fr*nciát, mert számomra túlságosan lassan csinálta, nem szóltam ezért, de ez volt az egyetlen negatívum nála. Ha viszont szereted a lassú, nem kapkodós, érzéki fr*nciázást, akkar maga a kánaán. Per pillanat nincs fent a hirdetése, remélem, hogy csak technikai szünet.
A fr*nciáról jut eszembe Niki (30). Eddig tőle kaptam a legjobb fr*nciát. Nagyon jó, változatos technikája van, és közben a hatalmas kék szemeivel tartja a szemkontaktust, figyel a reakcióidra, és aszerint változtat ő is. A szép szemei miatt ajánlom őt is, a hozzáállása is kitűnő, jól éreztem magam nála. Tiszta, igényes a hely. Kár hogy kicsik a mellei, én az egy-két számmal nagyobbakat kedvelem. Ettől függetlenül nála is visszatérő leszek.
Merci (22)-től óva intenélek. Arccal hirdet, helyes arcú, csinos lányt látsz a képen, de nem a képen látható lány nyit ajtót. A hely is teljesen igénytelen.