Mielőtt bárki messzemenő következtetéseket vonna le, nem védek senkit, nem állok senki mellett.
Többször olvastam már az oldalon hirdető lányokról, illetve most kedves előttem szóló említette "Ninettke jégcsap, megakaszt, mit lehet mit nem... stb,
A legnagyobb ilyen hirdető oldalon ilyesmit eléggé elvétve olvasok a lányokról. Vajon miért??
Leírom mit gondolok erről.
Jártam már többször Ninettkénél(pesti lévén azért nem egyszerű), természetesen még fogok is.
A lentebb írtakat sosem tapasztaltam.
Általánosságban: ha bárki elmegy egy hirdetőhöz, időpont egyeztetés, már itt elhangzik a mit lehet és mit nem.
Találka, általában a lehetőségek átbeszélésével kezdődik, itt is elhangzik már részletesebben mit lehet és mit nem.
Tehát nagyjából 2-3x a szánkba rágják mit lehet és mit nem.
Na, ha valaki ezek után egy hirdetőtől maga az akció közben is azt hallja mit lehet, és mit nem, az nem a hirdető hibája.
Ha elmondta mit lehet és mit nem, amire rábólintottál, akkor miért teszel olyat amiért szólnia kell??
Csak saját magadat hibáztathatod. Felesleges itt nyafogni.
Ráadásul a te hibádból írsz be a fórumra?? Kicsit inkorrekt dolog bármelyik hirdetővel szemben...
Ha meghallgattad mit lehet és mit nem, senki sem fogott fegyvert a fejedhez, hogy ott maradj.
Ha nem tetszik valami, állj tovább.
Tovább megyek. Légy te az őszinte, mond el Te mit szeretnél az adott hirdetőtől. ÉS menj olyanhoz, aki vállalja...
durmoll kommentjére reagálva.
Culasse -vel pedig szinte teljesen egyetértek. Én sem írhattam volna szebben-