Ma meglátogattam Lottit!
Aranyos kedves lányka Élvezi vagy nagyon jól játszameg a szeretkezést. a környék nem tűnik biztonságosna de nem volt gáz.
A lakás nem tul szüper de a célnak megfelel, A szolgáltatás olyan vissza vágyós.
Ma meglátogattam Lottit!
Aranyos kedves lányka Élvezi vagy nagyon jól játszameg a szeretkezést. a környék nem tűnik biztonságosna de nem volt gáz.
A lakás nem tul szüper de a célnak megfelel, A szolgáltatás olyan vissza vágyós.
misterX · Kvázi-tag · Ha tovább szűkíted az 1/3-ot a minőségi szolgáltatás és igényes szolgáltató irányában akkor az eredményt egy kezeden meg tudod számolni.. :(
Léda (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Egyemmeg kicsi lelkét,remélem minden rendben van vele? Nem fiatal még ehhez? Szorítok neki! :) Veled mi újság van? Vigyázz Magatokra!
puszi
Sziasztok! A most felkerült Zanett és Anasztázia ugyan az a csaj. Nézd meg az anyajegyeket a hátán. Azért van itt ennyi csaj mert egyesek 3-4 névvel is felteszik magukat. Főleg azok élnek ezzel a módszerrel akiknek már vaj van a fejükön. Az üzemeltetőnek ez jó mert ennyihírdetésre f*zet. A keresgélő polgár pedig át van baszva. A sok debreceni lányból ha kiszűrnénk a klónokat lehet hogy csak 1/3 maradna.
Sziasztok!
Én is voltam már Ninettkénél és én sem tapasztaltam semmi olyat, hogy ezt ne azt ne....
Nekem is bejött és máskor is meg fogom látogatni.
kanossrác · Lelkes újonc · Sziasztok! Felhívtam néhány új hirdető csajt és kevés kivételtől eltekintve azt tapasztaltam hogy sokan nem tudják elmondani rendesen a lehetőségeket. Úgy kell "harapófogóval " kihúzni belőlük hogy mit vállal, mit nem. Mindent meg kell kérdezni külön. ezek után persze hogy egyből negatívan kell hogy tekintsek az ilyen lányokra. (Tisztelet a kivételnek) Pedig képei alapján ígéretesnek tűnnek. Na és még a flegmaság is párosul olykor mellé.
Köszi az infót Gróf! Szerencsére a Joy-jal kapcsolatos múlt heti tapasztalataidat még a törlés előtt sikerült elolvasnom.
Új fejleménnyel jelenleg nem szolgálhatok, mivel 3 napja a helyi hölgyek helyett végül egy betegség döntött ágynak. Emiatt Joy vendégszeretetét még egy pár nappal meghosszabbított debreceni továbbmaradása esetén sem élvezhettem volna, de a fővárosban járva egyszer még úgyis meglátogatom. :)
Hello!
Valaki volt már camilla 40-nél, ha igen meg tudnál osztani némi infot vagy itt vagy privátban?
Előre is köszi!
Fütyülős · Őstag · "Juj, hisztike!" :) (Pancser Police)
Ninettke ha már porondon van:
Nemtúlrég 1-2 hete, egy csodálatos hét közepén délelőtt szinte majdhogynem elsőként kerestem fel.
A csaj nekem is bejött arcra, testre is. A lakás is kiemelkedő, fűrdőszoba a panelhez képest elsőosztályú, többféle tusfürdő, eccer használatos pohár szájvíznek stb.
Csak mikor kibontottam magam kicsit bepánikolt, és sajnos nem volt semmi. Na nyugi nem tripperes voltam :P
Csak szerinte nem férek bele. Mit volt mit tenni, hát eljöttem....
Asszem nincs szerencsém...
Hívom a csajokat, a vélhetően jól teljesítők közül egy se veszi fel....
A minap felhívtam a Nelly(26)ot is....hát azt hiszem az ilyenre mondják hogy megszólalásig szép.... :D
Azok a válaszok a kérdéseimre tőmmondatokba, ráadásul szőrös hangon..... hát előre is elnézést kérek hogy ezt mondom, de a telefonban semmiképpen nem tudja magát eladni...Már ha Ő vette fel egyáltalán.
Azt tudjuk hogy a 0-24 órások TISZTELET A KIVÉTELNEK nem mindíg a legtutibbak...ott mindíg bűzlik vmi.
De tudom ezt már egyszer megbeszéltük... nem is akarok vitát indítani.
kispe · Lelkes újonc · Sziasztok!
Én nem akarok beszállni a vitába, csak annyit mondanék, hogy eddig 2szer voltam Ninettkénél és nekem bejött!
MInden alkalomhoz két ember kell, bármennyire is nehéz ezt elhinni.
Aki ugyanígy járt, mint én, tegye meg, hogy ír utánam pár mondatot.
Hajdúszoboszlón vagy környékén ilyennel foglalkozó hölgyeket ismertek? Aki tud az ajánljon vagy jelentkezzen :)
Szia Málna!
Bocs a zavarásért,
Liza nemsokára azaz szeptember elején anyuka lessz.
Köszönöm, hogy visszaadtátok a mondat eleji nagy rö betűmet. Már majdnem úgy nézett ki, hogy én nem tudok helyesen írni.
UI.: Mellow55, Amit Barby 23 -ról írtam, az mutatja, hogy összetett képet próbálok adni. Ha Ninettkének akárcsak olyan hozzáállása lenne mint Barby 23 -nak (aminél pedig volt részem sokkal "lelkesebbekben", jobbakban is - igen, ilyen is van!!! és én az ilyenek megtalálására törekszem - és miért ne törekedhetne más is, akinek erre van igénye - és ebben néha támpontot adnak a Fórum beszámolói), már akkor visszajárnék hozzá. Továbbá Barbynál működött az, hogy nem volt tabu minden apró érintés, és ő korrekten végigvitte a találkát (ld. kommentem ezen részletét: "... ezen kívül néhány sokak számára lényeges dolgot nem válllal, de ezt előre tudod, és közben e keretek közt maradva hagyja,hogy csináld, illetve csinálja azt amit vállal, kicsit még oda is teszi magát időnként..." Számtalan lehetőség van a két véglet között, nemcsak a csajozásban, hanem ebben a műfajban is, és bárki bármit is mond, sokan ezen a spektrumon skálázunk. Hogy miért, az meg végképp nem tartozik senkire. UI:2: Culasse, Ninettkéhez sok sikert, de tényleg!
Megnéztem Ninettke hírdetését.
R*hadtul bejön ízlésileg, nem is csirke már, szóval jövő hét elején akkor is elmegyek hozzá, ha beled*glök.
Ha fogad persze, mert 20-a környéke...
Lesz*rom ki mit vélekedik róla. Én élvezni fogom, már most látom.
...pedig megfogadtam, Maya után nincs tovább, de kib(csillag-csillag)-ul felmérgeltetek...
A véleményeidet értékesnek tartom, szerintem is jó támpontok a hezitáló s*nkik számára.
De továbbra is fenntartom, aki csak más véleményére alapoz, vakvágányon van.
durmoll, akkor is az a véleményem, hogy más hasznos infot adni másoknak, és más kritizálni egy hirdetőt. Nehezen hiszem el amiket róla írtál, :)
Valószínűleg egy találkozó élményéről beszélsz. De ezen feleslegesen vitázunk
Persze nem lehet mindent megbeszélni :)
De...
Te ismered magad, te tudod, hogy miért mész, és kihez.
Ezt tudasd azzal is akit épp választasz.
Más lányoknál működött... :)
Pontosan... vannak itt sokan, akik véleményt nem engednek magukról írni... akik más képeivel hirdetnek stb...
Pont a kedvesség, és hozzáállás amit fura hogy vele kapcsolatban említesz :)
De nem is akarok ezen vitázni, csak szomorú, hogy így megy a nyafogás a semmin :)
Mellow55, Ninettkéről fenntartom a véleményem. Ha Neked jó, akkor Neked jó, nekem meg nem jó. Ilyen egyszerű. Van aki a Te véleményed alapján megpróbálja, elmegy hozzá, van aki meg az enyém alapján nem kockáztat, mert úgy érzi hogy az én elvárásaim, az egészhez az én hozzáállásom áll hozzá közelebb. Igényeinkben, meg hogy miért megyünk különböző lányokhoz nem vagyunk egyformák. Ninettke olyan egyszerű, kézenfekvő dolgokat nem engedett, ami fel sem merül egy előzetes beszélgetésben, és ő bizony nem mondta előre, hogy nem lehet. Más is írta róla, hogy kizökkentette állandóan, hogy ne így, ne úgy. amiről szó sem volt előtte, és más lányoknál működött. És mindent nem is lehet előre,megbeszélni, mert bizony számomra nem csak egy vagy két (esetleg 3, bár a harmadikkal ilyen körülmények között nem élek) lyuk egy lány. Attól, hogy valami egy üzlet, igenis lehet kedvesen, de legalábbis magát odatevően (odaadóan) csinálni. Ha nem az (vagy csak addig az, amíg átveszi amit elvár), akkor nekem nem kell, és akár közben is otthagyom. Valamint a hozzáállás nehezen megfogalmazható, az sokszor közben derül ki, még akkor is, ha sokszor meg már az ajtóban látja az ember, hogy nem marad. Ne a hozzászólókat kritizáljátok (bár azt csináltok amit akartok), én bizony kaptam hasznos infokat itt a fórumon, és próbálok adni is, hogy más ne pazarolja az idejét és az ajándékait. Voltak pozitív és negatív beszámolóim -nyilván szubjektívek, mindenki úgy fogadja, ahogy ajarja.