*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
A régebben Polly,Maya 19,Maya 20,Julcsi,Nati és még kitudja hány néven futó lány most váltotta le újra nevét,jelenleg Lea 19 .Vigyázzatok,kerüljétek! Pl-en részletek.
*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! ***
A régebben Polly,Maya 19,Maya 20,Julcsi,Nati és még kitudja hány néven futó lány most váltotta le újra nevét,jelenleg Lea 19 .Vigyázzatok,kerüljétek! Pl-en részletek.
Sziasztok! Auráról tudna valaki mondani valamit? Akár privátban is
kispe · Lelkes újonc · bocsi ! Liza a helyes név, elírtam az előbb.
Nagyuram valamit elnézett! ( vagy mondhatnám azt is h benézte xD)
Kittim 22-ről valakinek van infója?
lisat nem találom..
Korban még jó is lenne,csak vékony.... :)
;)
Nah Viktória(22) eltűnt. Ki tud róla??
Timberlake · Újonc · Hello
A beírásom óta nagyon sokan érdeklődnek felőle követelik a telefonszámát! Nem voltam biztos az "életkorát" tekintve ezért nem is írtam, egész jól megfogalmaztad az lesz ő Linda 24, de hogy most hol lehet nem tudom. Nincs fent az oldalon. Telefonja nem csörög ki! Aki szeretne talákozni vele, az nézegese az oldalt mert időközönként feltünik.
Más
A hozzászólásom nem várt lavinát indított el rengetg levelet kapok még ma is. Az fontosnak gondolom leírni, hogy ezek a lányok érző lények, sokszor szükségük van szimpátira a részükröl is, akkor tudják magukat oda tenni igazából. Ez egy folyamat ami valakivel kialakul, valakivel nem. Ha már kialakult akkor lehet kérni egyedi kívánságokat, olyanokat amire első telefonosbeszélgetéskor még simán nemet mondott volna.
Hozzáteszem Linda 24-nél pont nem éreztem, hogy erre szüksége lenne :), őt lehet ostromolni vágyaitokkal.
Hello Timberlake, milyen korú Lindáról írtál? Ebben a pilanatban csak Linda 19 van fenn, de valahogy nem őrá gondolnék, Van időnként egy Linda 24, kicsit olyan mint egy vastagocskább (de még messze nem duci) Dér Heni-Angelina Jolie mix, ő tényleg néhány nap/hét volt mindig Db-ben, talán ő?
Leslie007, abszolút egyetértünk. Aki meg egy tapasztalat (mondhatnám tárgyilagos, de olyan nincs, mert mindez definíció szerint szubjektív) leírását "nyafogásnak" nevezi, nézze meg az értelmező kéziszótárt, mert nem tud magyarul...
kispe · Lelkes újonc · Lisa ?!
Dzsuli-t ajánlom, ha korban megfelel Neked.
Sziasztok!
Lili27-rol tudtok valamit? Mar hetek ota nem latom a hirdeteset itt az oldalon. Vegleg abbahagyta az ipart? Sajnalnam, mert most akartam volna kiprobalni :(
Sziasztok!
Tócóskert közelében tudnátok ajánlani hölgyeket?
Előre is köszönöm!
:)
hali.Tud valaki Debrecenbe olyan lányt aki nem borotvált...?
Üdv !
Járt-e már valaki "VIKI MASSZÁZS"-nál (20/326-....) ?
Napokon keresztül, a nap több időszakában is próbáltam hívni, de sohasem vette fel a telefont.
Lehet ennyire le volt kötva a keze ? Hiszen akkor jó forgalma van !
Sajnos beszámolót nem igazán találtam róla :((
ui. lehet hogy most hirtelen lesz egy-két beszámoló?
Léda (45)· debreceni szexpartner · Újonc · Na tessék! lehet itt még írni valamit? Sztem próbáld privátban.