A trükközésre van egy jó sztorim. Régebbi történet már. Meglátogattam egy hölgyet, hirdetett itt már ezerféle néven. Asszem legutóbb Amira volt. Fiatal félvér csajszi, helyes pofival. Egy időben arccal hirdette magát. Hatalmas eredeti cicik, szóval alkatra nagyon bejött. A lakás már eleve egy katasztrófa volt. Egy üres szoba benne egy szekrény meg egy ágy. A fürdőben semmi amire lerakhatnám a cuccom. Maradt a lehajtott vécéülőke.
A csajszi hellyel kínált a lepedő nélküli ágyon, még egy törölközőt sem rakott alánk. Masszázs címszóval bekente jó vastagon a hátam testápolóval majd azzal a krémes háttal fektetett hanyatt. Fr*nciát kértem utána amit úgy abszolvált, hogy a fejétől semmit nem láttam az egészből, de azt éreztem, hogy a makkomhoz hozzá sem ér. Valószínűleg az ujjaival simogatta a p*nisz oldalát. Aktus csak fordított lovagló pózban, nehogymár a cicijeit lássam vagy fogdoshassam közben. Másik póz k*tyában. Ott se láttam semmit se az arcából se a melleiből. Mindenféle ***moderálva*** kívüli élvezés **tra volt, csók nem volt. Közben egy vakarék kutya ott ugatott a másik szobában.
Ettől még az is jobb lett volna ha otthon kiverem magamnak egy p*rnót nézve. Szerencsére a csajról születtek azóta jócskán negatív kritikák úgyhogy legalább a fórumozók tudják, hogy messzire kerülendő.