Nem haragszom én csillagvirág,picit összekuszáltad a szálakat:))de nem baj, nem is az eszetekért tartunk bennetek mi vendégek.
Nem haragszom én csillagvirág,picit összekuszáltad a szálakat:))de nem baj, nem is az eszetekért tartunk bennetek mi vendégek.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Már ne haragudj,de nem ettől függ egy szolgáltató hogy gyenge mert nem fogadtalak egyszer a éjszaka kellős közepén :) szerintem az nem itt kezdődik és ezt te is tudod hisz nagyon rég már voltál nálam ;)Honnan tud hogy egyeztetni kell?Ki van irva a másik minden lánynál egyeztetni kell időt nem? :)És nem magyarázkodok csak válaszolok! :) Puszi Kedves Robogó! :)
MILFHUNTER · Tag · jav.: láTTalak :D
Szia.
Biztos van valami "logisztikai háttér" .
A strigók mozgatják őket az ország egyik sarkából a másikba, és viszont.
Ebben mi a jó ? kinek jó ez ? Szerintem azoknak a nőknek akik nagyon gyengék
a szeren, és két hét alatt "kitelik a becsület " . Akkor továbbállnak.
Tiszta lappal indulnak egy másik helyen, megint lehúzzák akit lehet,és mennek tovább.
Olyanok mint a vándorcigányok.
Kedves Izácskám Te kis vámpír!! Csak arra a következtetésre jutottam hogy igen gyenge szolgáltató vagy. Persze hogy pihenned kell , de akkor miért nem írod ki a hírdetésedben???? Én honnan tudjam hogy egyeztetni kell???? Hmmm?? és ne magyarázkodj mert felesleges. Pussz! Azért is meg..lak!!!!
de ezeket vmi klán működteti hogy hetente importálnak új munkásokat?
Sziasztok.
Szerintem a most Debrecenben hirdető nők zöme annyit sem ér
hogy a nevüket megjegyezzük, vagy a számukat elmentsük.
(Persze tisztelet a csekélyszámú kivételnek...)
Háromnaponta új név, új szám,új képek,, követhetetlen az egész.Lehet hogy ez a cél.
Emlékeztek, néhány napja Lara néven hirdetett egy csaj a régi LETI29 képeivel ?
Kamu volt az egész.
A színvonal a bányászbéka segge alatt van.Ezek a jöttment semmirevaló néhánynapos nők
meg sem közelítik a régiek színvonalát.
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Kedves Robogó arra nem gondoltál esetleg vendégem van :) a másik arra nem gondolsz hogy mi is szoktunk aludni,piheni?Ha valaki késön szeretne jönni ugy müködik hogy este 11 ig egyeztett velem hogy szeretne jönni és akkor tud jönni!Nem vámpir vagyok hogy minden percen várom a te hívásodat mert te jönni akarsz estleg az éjszaka kellős közepén.
Köszi!
Gondolhattam volna, ugyanaz a a fehérnemű van rajta, mint a régi képein. Mostmár csak masszázst vállal, talán jobb is így. Lehet akkor pont rossz napja volt, mikor nála jártam, kivehetett volna egy szabadnapot inkább. -.-
Gabriella 20 - azok a mellek... majdnem olyanok mint ez a szmájli fejjel lefele: o.O
Kedves Bogi36,Izácska,és a többi 0-24-ben hirdető lány! Ne hirdessettek non stoppot ha nem tudjátok teljesíteni, mert becsapva érzi-érezzük magunkat mi vendégek. Az összes csajt felhívtam 01.30-tól,kb 6-7 szolgáltatót,senki nem vette fel. Ló.....sz a pi.....tokba:)))))))
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Kikérhetem mások véleményét, körülvehetem magam megbízható tanácsadókkal, mit tegyek, mit ne tegyek, de végül a döntés úgyis az enyém! Csakis az enyém! és mikor döntésre kerül a sor, egyedül maradok, a hátamat a falnak vetem, és az egyetlen hang, ami számít, az az, ami a fejemben van... Az, ami azt mondja, amit valószínűleg végig tudtanl. Az, aminek szinte mindig igaza van... így a véleményed érvényét veszti... :)
nem hiszem hogy lekarna járatni. Ugyan miért tenné? Nem zörög a haraszt... Én elhiszem h csokis lett a pöcörője és nagyon örülök h megosztotta. A negatívat is meg kell hogy az ember ne dobja ki a pénzét az ablakon..
Én is azt tanácsolnám hogy ha érzed a furkót inkább ne vállald be olyankor...
Dorina 22 - két hirdetés, ugyanazok a képek, egyik Debrecenben, másik Nyíregyházán+fénykép garancia mindkét adatlapnál. A csaj nagyon tud valamit, ha mást nem, teleportálni vagy osztódni... talán ikertesók :D Lehet holnap felhívom mindkettőt, ha már külön számjuk van, hogy mit mondanak erre. VL adminok véleményére is kíváncsi lennék ezügyben.
Üdv!
Alíz 19 véletlenül nem azonos a korábban hirdető Georginával, akiről írtam is itt korábban? Képek alapján bejövős, csak nem akarok meglepődni ha meglátom élőben, hogy mégis ő az. Aki járt már nála, írja már meg legyen szíves legalább azt hogy merre található a leányzó, úgy talán ki tudnám szűrni.
pöcörő · Kvázi-tag · Rokon lelkekl vagyunk. Nóri22 nekem is bejövős volt képek alapján.
Ment a privi a bővebb infókkal, nehogy megint lejáratás vagy sztárolás szaga legyen a dolognak...
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Nekem nem írt senki semmit sem.. ezek csak kitalációk.. Engem nem érdekel, hogy te mivel és hogyan próbálsz lejáratni.. Én tudom az igazat, a többi meg csak üres betű.. Soha egyetlen negatívumot sem kaptam még.. de te biztosan igazat mondasz? ugyebár.. Mindenesetre köszönöm, hogy írtál rólam :) így legalább népszerűbb lettem.. neked hála.. :) ... nem unatkozom.. :P
pöcörő · Kvázi-tag · idézem: "...és ha te úgy éltél meg bizonyos dolgokat, meg a másik hozzászóló akkor nem kell felkeresni..."
Nyílván ezt első alkalommal nem tudod. Ha megtörtént és megtapasztalod, akkor pedig úgy teszünk ahogy kéreted, vagyis nem megyünk többet - de ezt mindketten le is írtuk neked korábban.
Kata (45)· székesfehérvári szexpartner · Újonc · Kérem a lejáratás mellőzését pöcörő!!! Én nem járatok le senkit, elvárom, hogy te se tedd és ha te úgy éltél meg bizonyos dolgokat, meg a másik hozzászóló akkor nem kell felkeresni engem.. A higiénia itt rendben van.. és a ha magyarázkodni akarnék akkor sem neked.. Ja, és köszi a jó tanácsot.. mert ez inkább lejáratás.. minthogy tanács..
Tudjatok mi az abszolut ciki? Amikor a nod es a szeretod egyszerre m*nstr**lnak....hat nem borzalmas?:) es leginkabb ilyenkor tevedek fel erre az oldalra olvasgatni nezelodni..de hat...nem sok ujsag van. En inkabb dzereto felet keresnek, mert nem sikerult rakapnom annak az izere, hogy elmegyek ***moderálva*** es mintha fodraszhoz mennek megcsinalnak es mar mehetek is.... de ahogy latom itt tobbnyire futoszalag szeru lanyok vannak:( van valmi titkos tipp kihez jarhatnek rendszeresen? Aki nagyon megbizhato es nem perc alapu ***moderálva*** van? Mivel nem szeretem ha a holgy az idot nezi, igy en sem nezek oda annyira a ***moderálva***. A szeretomnek az elmult harom evbe pl hat nullas ***moderálva*** adtam es nem egyessel kezdodik a szam. Nora22 tipus nagyon bejon jokat is irnak rola...de nem tudom...bizalmatlan vagyok....valami tipp van? Nem ismerem az itt levo lanyokat.
Több esetben is egyhangú lett a vélemény? Én egy beszámolót látok róla, Pistikétől. :o De mindegy is, péró miatt szóltam hozzá. :) Új lány, szép külsővel, az mindig felkavarja a langyos vizet meg a vendégeket és a többi üzletet is. ;)