Hello! Mesi (21) felcsigázott. Van-e valakinek érdemleges beszámolója, amit meg is osztana?
Hello! Mesi (21) felcsigázott. Van-e valakinek érdemleges beszámolója, amit meg is osztana?
Nem tudok privin üzenni neked, egyébként sem részletezném az eseményt, legyen annyi elég nagyon tudom ajánlani a leányzót! :D Menj és szerezz saját tapasztalatot Nála!!
Írnál nekem privátbe egy kicsit részletesebb beszámolót? Köszi
Ma sokadik alkalommal ismét Nóránál jártam, és elkel mondjam egyre jobban kedvelem a csajszit! :D
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Holnap szeretnék meglátogatni valakit Debrecenbe, kérdés hogy kihez lenne érdemes elmenni, kit tudnátok ajánlani!? ide is írhatokk, de prvátba is beszámolot! Köszi a segítséget!
Sinclair · Tag · hello mindenkinek, Nelly& Kelly visszatertek szeretet Debrecenunkbe .csak mas neven ?:D
Anikó(21), Regina(20) -ról valakinek infoja? Mintha év elején más néven tolták volna... A most érkezett Bettina(23) nyam-nyam képek, valaki toljon már egy próbát. :)
Anett ez esetben Anett 40? Most Győr...
Az igazság nem lehet rossz hír!.....
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Ezen nem vitatkozok mert amit mondok, azt válalok és annyiért amennyiért mondom a telefonba!Nem gondolom magam orcátlanak se :D Kerüljél, ilyen ember ne is jöjön felém aki csak rossz hírbe akar hozni!!
izácska:"..hol tudtok még belém kötni"?
Elég sok helyen. Igazi ***moderálva*** csaj!
Teloban vállaltakat a személyes ottlétkor
***raként számolja! Ezenkivül orcátlan!
Messze kerülendő!
Sziasztok Csilla 35 érdekelne.
Nagyon keresi! De ha nem talál, köt majd rá egyet és az bizony úgy van. :D
Keresed a kákán a csomót? Vannak akiket f*ttatnak és vannak olyanok is akiket meg nem. Ennyi járj utánna:D
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Megint rosz helyen tapogatozol! :D
Sziasztok!
Huuuuu .... a nagy semmin aztán ti is eltudtok vitatkozni!:)
Inkább azt mondjátok meg , hogy kit érdemes mostanában meglátogatni!
Olyanra gondolok, aki visít az ágyban / mostanában erre gerjedek:)/, mélytorkozik és van
mit fogni rajta!
ilyen müszike fecóka vagy vmi egyéb dzsúlióra gondolok, akinek dolgozol
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Milyen jó lenne ha néha el is olvasnátok és akkor nem minden sz... belénk kötnétek..És mi az hogy fogadnod kell!!? Attól hogy szolgáltató vagyok nem kötelező mindenkit fogadnom ,nincs ki kötelezen erre!!! ;)
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag ·
H a elolvastad volna az adatlapomat ki van irva!Szoval hol tudtok még belém köttni? :D
de ha azt írod ki ha 0-24 ig akkor ez azt jelenti h az éjszaka kellős közepén is lehet veled egyeztetni és fogadnod kell az embert. Ha ezt nem sikerül felfognod akkor írd ki azt pl hogy egyeztetni: 23:00ig