Nekem a kedvencem a hadházi úton lévő csajok akiknek a biciglis,simsonos pali a felvigy...ja :)
Nekem a kedvencem a hadházi úton lévő csajok akiknek a biciglis,simsonos pali a felvigy...ja :)
Sziasztok!Ismeri valaki a Szabina 38 nevű hölgyet?Egyszer Debrecenben hirdet,egyszer Nyiregyen?Ha kaphatnék egy kis tapasztalatot valakitől aki volt már nála,megköszönném...Üdv.
humm · Kvázi-tag · Szia
Lottiról: Jobb oldalon a keresőben ha beírod a hölgy nevét, feljön egy jó pár találat. Én még nem voltam nála, ennél többet nem tudok segíteni az ügyben.
misterX · Kvázi-tag · Teljesen nem fogod tudni kiszűrni van a játékban egy jó adag zsákbamacska faktor. Viszont a telefonbeszélgetésből már elég jó következtetéseket lehet levonni, hallgass a megérzéseidre. Ha meg a helyszínen kiderül, hogy gáz lépj le.
Lottival kapcsolatban nem tudok neked segíteni nem voltam még nála. Top kategóriás hölgyet sem tudok neked ajánlani a Debrecenben jelenleg hirdetők közül bár ez nem azt jelenti hogy nincs de nekem nem volt mostanában szerencsém egyhez sem, akit ilyennek tartok jelenleg nem elérhető.
Tessék pár név akikkel én jól éreztem magam
Niki 30, Szilvi 29, Ninettke, Ariel
Ha tudsz valami konkrét dolgot akkor az úgy volna. korrekt ha elmondanád.
Nem voltál világos igen,mert kaptam 1-2 privát üzenetet is a Lara 28 kapcsolatban,és tényleg nagyon nincs rendben valami,elsőnek más fényképével hírdet most meg ontja a képeket,a kutya se jár hozzá azért. Marad Ninettke vagy Szilvi. Ők legalább beváltak mindenkinek. És elég zürős környéken van a csaj a mugy is.
Jópofa a bemutatkozó szövege. Legalább őszinte :)
Még mindig jobb mint az igényes lány ismerkedne :)
Sziasztok, valaki volt már Erika 45 -nél?? mit tudtok róla??
Abszolút igazad van, de akkor sorlolj már fel néhányat az általad felsőő régióba tartozó hülgyek közül... Tény, hogy én úgy válogatok, hogy a képek alapján szimpatikus hölgyeket keresem fel, filigrán, szép keblűek előnyben. Az sem hátrány, ha tényleg legalább 20-30 között van. Ja és persze mindegyik "szép magánlakásomban" hirdeti magát. Persze szoktam böngészni ezt az oldalt, és véletlenül sem látogatok olyan helyre, amit bárki mínuszosnak írt le....de az általam megnevezett hölgyekről írt valaha bárki is rosszat? Akkor honnan lehessen tudni, hogy ez az *lja...? De egyébként igazad van, a saját tapasztalatom alapján is tényleg az alja, mert végül is alig tudtam valami pozitívat írni! Azok, akik meg még jól néznek ki csupa tiltásból állnak ki, már a telefonos beszélgetéskor is...ezt nem, ez **tra, azt megint nem és így tovább! És utána a félórás összeg a csillagos ég, úgy, hogy még nem is biztos, hogy lányka érti a sz*km*t..! És nem a ***moderálva*** van szó, mert a kitűnő sz*lg*lt*tásnak adott az ***moderálva***, de tudod azért elkérni **trákkal 1*-öt egy félóráért, úgy, hogy semmi kedvesség, semmi minőségi sz*lg*ltatás, és a bevállalt F is csak kézimunka..... Tudod ma azért szinte minden területen működik az ***moderálva***-Érték arányítás. Pedig állíthatom, hogy semmi különleges nincs egy KNFSZ igényben. Vagy mégis? Szóval, ha tudsz ebben a sz*lg*lt*tási spektrumban a felső rétegből ajánlani valakit, akkor örömmel venném! Ismételten: van valakinek infója Lottiról. A telenfonban nagyon kellemes a hangja, és a cicik is pompásnak tűnnek (a képeken). Látod? Most is már x-edjére kérdezek Lottiról, senkinek semmi infó, pedig a képek és a hang alapján jó a csajszi....de nem lehetetlen, hogy egy újabb negatív élménnyel leszek "gazdagabb", ha felkeresem.....Hogyan szűrjem ki akkor???
misterX · Kvázi-tag · Szia!
Ahhoz képest hogy milyen elvárásokat vetettél fel korábban (tisztaság, normális lakás, ápoltság) megjegyzem helyesen a beszámolóidból az derül ki hogy te a sz*lg*lt*tók legalját látogattad eddig. Ehhez aztán bátorság kell vagy egy nagy adag mazohizmus :D. Innen nézve Crystal tényleg felső közép.
Ennek a fórumnak nagyjából az lenne a célja amit te érdekszövetségként fogalmazol meg. Ha rossz tapasztalatod volt valakivel akkor leírod hogy más ne menjen hozzá, így a kereslet kínálat törvénye alapján előbb utóbb kihullik a "f**gese" amihez persze az is kell hogy mi vendégek levetközzük a "ha már ottvagyok mindegy" mentalitást és a kritikán aluli sz*lg*lt*tóknál a sarkonfordulás legyen a normális.
misterX · Kvázi-tag · Hi!
Nem kell egyből farkast kiáltani, de van benne valami :)
Miért nem hagytam ott Zsuzsikát? Igazad vanm azt kellett volna! De a féhomájban apránként derülnek ki a dolgok....Viszont azt nem tudom, hogy a kolléganői is (Kittim, Debora) ennyire igénytelenek. De figyeljetek vannak még bőven vannak olyanok, akiknél az emberfia bízik a "tehetségében" és az első csalódást (nem jön össze a kép a látottakkal pl.) még elviseli, utána meg esetenként már késő! Ilyen pl. a most is hirdető Cukorka 20, aki messze több mint 30, és a képei köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. A stílusa, hozzáállása meg végképpen nem (ezt ne csináld, ezt nem szeretem...ismerős ugye) B..meg ha valaki k**va, akkor ne legyen már finnyás. Illetve akkor legyen már magával szemben is igényes! Sz*lgáljon, mert a sz*lg*lt*tást f**etjük meg...többnyire előre!
Nem tudom figyeltétek-e, hogy az **tra mennyire változó? Van akinek egészen sok minden bele tartozik, van aki mindent **trába számít. Aztán megtudtam, (mert tudatlan vagyok), hogy a madam az ***moderálva*** felét kéri, az **tráért járó ***moderálva*** meg megtarthatja a csajszi...
Nem tudom mi a baja Christallal valamelyik komentelőnek, de nekem jól teljesített, a kégli is rendben volt, bár ő sem annyi amennyit ír magáról, meg egy kissé kimért, de belefér a felső közép kategóriába. Ilyen pl Annácska is, aki a hirdetésébern sohasem ér rá, de mailen lehet vele egyeztetni. Ott sem 100%-os az egyezés a kép, kor és a valóság között, de tiszta és igyekvő. Aranyos egyébként a Maya (19, vqgy 20) ő a Hajdúböszörmény felé vezető úton rendel. Tiszta, odaadó és igyekszik mindent úgy csinálni, ahogyan kéred. persze egy fogát neki is nagyon pótolni kellene. Más a helyzet Melcsivel, aki az apró részen hirdeti magát, a képek kifejezetten jók, a korát 38-nak mondja, szerintem +10 (legalább), és hát nem nagyon jön össze a kép a valósággal. Viszont igyekszik barátnős lenni, és a F-t úgy adja elő ahogyan kéred. Plussz kifejezetten élvezi, ha kényezteted. De itt is az a helyzet, hogy a hirdetés és a tény távol van egymástól. Alakra nem sok olyan lány van, ahol nem ért csalódás. Ryta pl. ilyen, de még tanulnia kell a technikákat, és az *rcát is rendbe tehetné valahogyan.
Tudjátok én úgy látom, hogy a lányokat egy vagy több munk**dó meglelhetősen rövid pórázon tartja. Ami nem baj, de ha k*pi, akkor legyen tényleg az, a k*pira jellemző tisztasággal és sz*lg*lt*tási színvonallal. Kíváncsi lennék, mi lenne akkor, ha mi, FELHASZNÁLÓK is érdekszövettségbe tömörülnénk, és egyszerűen kizárnánk a látogatotti körből azokat a helyeket (nekem pl a síneknél, a nagyon fényes helyen a nagykorú szám) ahol a sz*lg*lt*tás kritikán aluli.
Továbbra sincs semmi infó Lottiról?
zandras · Tag · Üdv! Teljesen egyet értek veled. Sajna ha ide irsz egy komoly beszt. néhányan lehurrognak, pedig ez lenne a fórum célja. Sajnos nagyon kevés "szolgáltató" van itt. A higiéniáról csak anyit hogy az átutazásom során szerettem volna meglátogatni az egyik kedvencemet, közölte gyökérkezelés miatt a héten már nem elérhetö........
Fütyülős · Őstag · Amanda a Tóciból, szőke hajjal?
igazi üzletember ez a müszike:P gondolom szaglik ő is rendesen mi?
misterX · Kvázi-tag · Üdv!
A Crystalos részt leszámítva lájkolom a hozzászólásodat. Jó lenne ha az ilyen körülmények és vendéglátás lenne az általános és nem ritkaság számba menne.
A másik beszámolód kapcsán viszont téged sem értelek. Miért nem hagytad ott Zsuzsikát ha ennyire necces volt?
Lehet nem voltam elég világos amikor róla irtam. Röviden; érdemes.
Tudjátok, a helyzet az, hogy a jó és a rossz infóknak is el kell jutni az érdeklődőkhöz. Mellesleg nem is tudtam ezekről a jó-rossz oldalakról. Azokkal értek egyet, akik nem tartják jónak a debreceni lányok által nyújtott szolgáltatásokat, tisztelet persze a kivételeknek, mert van 1-2.
Komolyan gondolkodom azon, hogy közreadjam a hölgyekkel kapcsolatos tapasztalataimat. Először, csak úgy általában: a fő gond az, hogy többnyire köszönő viszonyban sincsenek egymással a képek és a valóság. Úgy értékelem, hogy ha egy lány ragaszkodik a számkijelzéshez, akkor mi miért ne ragaszkodhatnánk pl. az arc megmutatásához. Ha már ezt a munkát választotta, akkor ne legyen már szégyellős! Nem kevés döbbenet ért már az ajtónyitáskor is a látvány miatt. Egy, a konzervgyár környékén, egy lepukkant házban dolgozó lánynak minden foga csonkig rohadva, fekete volt elől. Nagyon gyors volt a hátra arc! Szóval azért valaki elmondhatná ezeknek a hölgyeknek, hogy az ő szakmájukban a tisztaság legalább olyan követelmény, mint egy műtősnek. És hát áldozhatnának a környezetre is. Ez mondjuk a madam feladata lenne. Pl. Christal kifejezett rendet tart, a lakásban és a lányok "fejében" is (ezt senki ne tekintse reklámnak)! A kor! Sokszor még + 10 év is kevésnek tűnik a hirdetésben megadotthoz! Apropó! Van valakinek infója Lotti-ról?
Vannak azért persze kellemes emlékek is. Az Amanda nevű lány aki most talán Svájcban dolgozik, ő kifejezetten barátnős volt, csini és mindemellett ügyes is. Nem lenne haszontalan, az arra érdemes lányoknak valamiféle tanfolyamot tartani, hogy hogyan kell csinálni az érzéki F-t. Hirdetik, de gőzük sincs róla. A madamnak, meg fünfzig percent a fontos, miközben azért taníthaná is a gyermekeit. Tudjátok az is lelombozó, ha az ember elmegy valahova és azt tapasztalja, hogy a leányzótól meg egy harkályodus fadarabb is érzékenyebb, pláne, ha még ezt közli is! Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de engem kifejezettem feldob, ha a partner élvezi (és nem megjátsza) az örömöt. Ezt persze futószalagon nem lehet, de az ami sajnos általános az sem az igazi.
Legközelebb, ha lesz egy kis időm csokorra szedve leírom a tapasztalataimat, mindenki okulására.
Üdv. Lara 28 tud valaki,értelmeset mondani ?? Futószalagon jőnnek ki a képei,érdemes meglátogatni?? A hasán látszik,hogy nem 28 éves,egy kicsit gyűrött,de ettől még tudja űzni a mesterséget.
Tökéletesen igazad van , de a Mádám okosabbnak érzi magát arra hogy kioktassan másokat.