Te érted amit leírtál?
Te érted amit leírtál?
Szerintem megkéne válogatnod hogy kiről és mit irsz ki Leslie007 mert szerintem te nem ojan látogato vagy mint tekinted magad mivel másokrol nem ilő beszélni. Inkáb néz magadba hogy te min vagy is valojában.
Én is írtam már negatívat is meg "ódákat is", ahogy a kollégák itt megjegyezték. De én ezt nem vettem negatívnak, sőt mosolyogtam rajta, amikor olvastam. Mert nah ... tényleg az lett! :D
Jó ez a fórum, mert tényleg fontosak az infok. Amúgy ne felejtsük el, hogy a lányok is emberek, nekik is lehet jó és rossz napjuk. Egyik nap kedvesebb, ha akkor vagy ott akkor jót írsz róla, másnap nem úgy jönnek össze a dolgok, akkor rossz passzban van, akkor meg mások azt írják róla .. aztán a két tábor összecsap? :D
Ne már :)
Én imádtam Lorát (19), van, aki nem. :) Ennyi ... ha tetszik a fotója, én azt mondom menj el, és döntsd el magad :) (amúgy sztem egy kicsit vékonyabb a valóságban, mint a képen, lehet mert edzeni jár). De ott van Renáta 23, aki régen Paulinaként hirdetett, akkor egy dögös kamuképpel, most elment fotóshoz, képgaranciája van, amin nem látszik, hogy durván foghijas a mosolya, se az üres üveges tekintete, róla jót nem tudtam írni. Ennyi :D
A tök átlagról meg se jót se rosszat nem írok, ahogy sztem ti se, mert nem lépte át az ingerküszöböt (lehet rossz napja volt .. vagy talán éppen jó!) :D
Viszont van ez a leányzó: Melitta 19 .... huhh az a popsi .... van valakinek tapasztalata? Ha igen, ne tartsd vissza! :D
Hello,selymes nevű hölgyről van infó valakinek?????
Nándi · Őstag · Nem szereted az ironikus hangvételt :) Nem vitatom a fórum hasznosságát, sőt azért olvasom hogy levonjak némi tanulságot és kamatoztassam a választásnál. De hagyatkozom saját megérzéseimre is. Kit mi minősít.... :) Téged pl: az, hogy hányszor törlöd még bele a cipődet adott leányzóba! Így veszel, elégtételt? Vedd, már le a kötést az ujjadról hátha kiesik az a beg*nnyedt tüske.
Sziasztok!
Ellent kell mondjak :) En voltam Barby 23-nál (favorit) es Barbi 22-nél is (a most hirdető szőke) Utobbi velem egyáltalán nem volt fadarab. Sőt szerintem meg élvezte is. De írtam róla beszámolót. Lehet szimpatikus voltam neki, de szerintem en meg majd megyek hozzá :)
egy próbát sztem megér egyébként. Nekem külsőre bejött
Nándi, azért jó és hasznos a fórum, mert meg lehet osztani mind a pozitív, mind a negatív tapasztalatokat. Ne akard gúnnyal elfojtani a negítív véleményeket, illetve akarhatod, de nem fog sikerülni. Téged minősít, hogy a negatív véleményeket károgásnak minősíted. Az arisztotelészi logika nem erőséged, megint általánosítasz, már megint gondod van a 100% mibenlétével ( "csak kárognak"). Lehet, hogy lehet a jó vélemyényeket is károgni, de írtam olyanokat is is, sőt ugyanannak a lánynak is leírtam mindig mindkét oldalát (ha volt neki). Ninettkével csak fantáziátlan, gépies, alig hozzáérős szex lett volna lehetséges, ha nem hagytam volna ott a f... csudába a sokadik meg- és kiakasztó megszólalása után az első negyedben. pedig nem kívántam semmi extrát, csak olyat, amit minden, de minden lány teljesített eddig, illetve annyira az együttlét természetéből fakadó, magától értetődő kis dolgokról van szó, hogy senkit nem is kellett ezekre kérni, csak adódtak (ebből következik, hogy nem ujjazásról, még csak nem is pu*ci simiről, nem NFSZV-ről vagy még "extrábbról" lett volna szó, mert OK, ezek nem mennek mindenkinek). Kedves, udvarias voltam vele, bányarém sem vagyok, nem szokott a lányokkal ilyen problémám lenni sem civilben sem ebben az ágazatban... Nem bírom a flegmaságot, a fadarabságot, a fantáziátlanságot, az átveréseket, a higiénia hiányát, stb., ezeket továbbra is szóvá fogpm tenni (jó piachoz információk kellenek -a vásárlókat felvértezi, a kínálatot tisztítja). Díjazom, ha egy lány kedves és érzéki (netán még némileg értelmes és szenvedélyes is, de az már ritkán jön össze az ágazatban). Ez van. Pl. Barby 23-tól, Linda 24-től, sőt még Lilike 26 (már 27? mindenesetre nem a most hirdető Lilike 25-ről van szó - vele nem volt még találkám)-tól kaptam jó élményeket, és ők pedig jó szót kaptak cserébe.
Egyszerre van fent két hirdetése az egyiken 18 a másikon 19 éves :)
Ez már bennem kétségeket ébreszt. Bár egyebet nem tudok róla.
ok, nemfogom... ;)
Ne etesd a trollt :)
Nem tudom lehet,Alexandra 19 -ről kéne infó?
Te aztán nagy ember vagy, hogy most jól megmondtad a tutit!
A gyengébbek kedvéért irtam sorkihagyással, mert látom itt abból van bőven sajnos. :D
Pozítív véleményt valóban rég írtam, mivel nem volt sajnos. Semmi nem jó? Az nemjó ,hogy b*dös a csaj és felhívtam rá a figyelmet? :D Te nem gondolkodtál még rajta, hogy ne szólj bele más dolgába ?
Menj el az a szóbanforgó hölgyekhez és kívánom kapd azt amit én! Az írásod alapján szerintem imádni fogod! :D
Nem lázadoztam egy percet se, kicsit félreértettél és tudod mit? Mégsem lépek le! :D De csak a te kedvedért...
A frankót nem mondtam meg, azt másképp írtam volna, igazság bajnokának sem érzem magam azzal,hogy azt írom mindenki azt hisz el amit akar, vagy nemérdekel,hogy ki mit hisz.
Ezt pont rólad lehetne egyébként elmondani a hsz-ed alapján, aki most jól megmondta a Sergio gyereknek a frankót. :D
Annyira örültem volna ha tényleg lelépsz, nem csak ezzel is fenyegetőzöl (jujj, megijedtem)! Itt vered magad, de miért is? Egy normális pozitív véleményed nem volt. Nem gondolkodtál el még rajta, ha semmi nem jó, lehet benned van valami gáz? Attól, mert sorkihagyással írsz, még nem leszel nagy ember :) A hozzászólásaid, lázadozásaid is elég sokat mondóak.
Inkább igyál egy sört, mindenki jobban jár :D Nem a hőzöngőkre és az "igazság bajnokaira" van itt szükség, akik megmondják a frankót.
nem vezettem félre senkit! Aki nem hiszi járjon utánna...
nagyon ismered azokat az embereket akik sz*lg*lt*tóhoz járnak.. ez elárul mindent
azt pedig nem irom le ,hogy te hova tartozol mert ugyis lemoderálják...
Hála a jó istennek! Te csak hülyeségeket irogattál ezek szerint s félrevezetté,l sok embert.
2 féle ember jár sz*lg*lt*tókhoz szerintem.
1. aki keres valami pluszt vagy valamit ami hiányzik az életéből illetve
2. aki csak ilyen körülmények között tud "érvényesülni" mert az életben amúgy sikeretelen, elnyomott kis kukac.
valószínűsítem hogy Te a 2.-ba tartozol.
Bocs ;-)
Nándi · Őstag · Mert azt hiszi egy rossz izetlen tortából több szelet jobb és többet ér, mint a kiválóból egy.
moderáljatok!
Semmi trágárt nem írtam, ja, hogy igazat mondok és ez nem tetszik egyeseknek ? :D
Gratulálok az oldal ***moderálva*** is és minden ***moderálva***!
ezt is lehet törölni
leléptem ,sok sikert a továbbiakhoz
béke
Úgy bizony :)
Nem Barby23-nál járt a spanod? A két lány neve néha ugyanaz volt, csak a kor csúszott el ide oda 1 évet. A másik Barby jelenleg nem hirdet, ő egy fekete hajú csinos lány. Ő valóban más kategória, róla sok jó beszámoló született.
Az egyik spanom járt már barbinál nekem ezt monta idézem:Én mindig kifogom a flegma csúnya lányokat, de most jó volt minden.Nagyon dícsérte,nemtudom lehet szinpatikus volt neki!Mindenkinek annyi az annyi bányon mindenkivel egyformán!;)