Ez nem vicc Fütyülős,ez a színtiszta,kendőzetlen valóság. :D
Ez nem vicc Fütyülős,ez a színtiszta,kendőzetlen valóság. :D
Én már meg se merek szólalni ezzel kapcsolatban. A múltkor is ki lettem osztva, hogy miért jártom le szegényt :) De akkor nem csak én érzem úgy, hogy ez már finoman szólva is gáz.
haban · Tag · Szia, privibe megy, Haban.
haban · Tag · Undorító, jobban tenné ha a gombás pállott combját kezeltetné, mint hogy közszemlére tegye. Van valakinek gusztusa hozzá? Pfuj!!!
Fütyülős · Őstag · ÁÁÁ!
Dundika megtriplázódott, és egyre durvább képekkel nyomul. Ugye ez csak valami rossz vicc! :(
Képek alapján elég vérmesnek tűnik. :)
Átutazóban beugrottam a kaposvári Virág-hoz egy órára. Legszívesebben hazahoztam volna magammal! Ha arra van dolga valakinek bűn kihagyni :)
Dorka33! Mostmár csak szerdánként vagy elérhető??
A kétes hirdető felirat gondolom csak adminisztrációs tévedés lesz...
pöcörő · Kvázi-tag · Jópáran megkerestem priviben, hogy írjam le nekik a masszázsos csajokról a beszámolót, mert lemaradtak róla. Akit érdekel annak a mai nap még elküldöm a kimoderált írást, aztán nem akarok ezzel tovább foglalkozni.
degye75 · Lelkes újonc · Elvira nem elérhetetlen... :-) Én beszéltem ma vele. Elsőre. Nagyon kedves és készséges volt, mindent megtudtam, amire kíváncsi voltam. :-)
Ja, van egy titka a dolognak: korán kell hívni. No nem hajnal négykor....;-)
Hogy lehet hozzád bejutni Elvira. Telefonon elérhetetlen vagy :(
Fütyülős · Őstag · Na akkor a masszázs story újra kivesézve. (remélem) :D
Metroman! A Baywatch-os képzelgésed tetszik! :)) Amúgy nekem is volt annak idején egy egyéjszakás kalandom egy harminc feletti hölggyel,de nem nézett ki valami jól. :) És mikor az actionre került sor éreztem,hogyha rá gondolok nem fogok elmenni,így azon törtem a fejem,hogy kire hasonlít legalább egy picit. És arra jutottam miközben hátulról toltam neki,hogy a Barátok Köztből Nórára. :)) (persze erős túlzással) :)) Na és arra gondoltam kb,hogy én vagyok a Berényi Miki és jól elrendezem az ügyvédnőt. :)))) 1 perc alatt végem lett így már. :)) Szóval fejben dől el valóban. ;)
Helyes Elvira,ahogy kell! :) Előre is boldog szülinapot akkor! ;)
Úgy tűnik nem Gabica(26)-nál hanem a most megjelent Niki(22)-nél voltál... a háttér hasonló, a lány a leírásodnak megfelelő és a hirdetés szövege alapján úgy tűnik megfogadta a zenére vonatkozó tanácsodat :)
jobista · Újonc · Sziasztok
Debrecen járok a napokban. Kéne egy kis helyismereti segítség. Doberdó utca k*rny*kén tudtok megbízható sz*lg*lt*t*t?
Előre is köszönöm a segítséget. Jöhet privátban is a válasz.
Hát igen, erről jut eszembe Gabicánál zene sem volt... pedig a lány rendben lenne, de hát ha semmit nem tesz bele ebbe az afférba... Hátha most tanul valamit és javít a dolgok állásán és menetén.
Kedves Elvira, köszönöm a know-how-t:) .(Érdekes, ilyesmi mécseseket - mécsesházikókat - eddig csak illóolajjal kötöttem össze agyilag...)
Az úgy a jó előmelegítve. Van is rá eszköz mint ahogyan az előttem felszólaló is mondja. Mikróval elég igénytelen lenne. Gondold el, hogy miközbe szól a meditációs zene,( igényesebb helyeken, és nem a MUSICTV) pittyeg a mikró, hogy lejárt az idő.... a "masször" meg rohan a konyhába érte...
Voltam már olyan helyen, hogy írt magáról mindenfélét, mikor meg odamentem kérdezte, hogy jó lesz e az ágyon mert masszázságya mincs összerakva....(sztem nem is volt)
Persze jóérzés volt a lópokrócra pucér testtel lefeküdni...
És még egy dolog: szeretem, ha a masszázsolaj kellemesen elő van melegítve (nem tudom hogy csinálják, talán mikroban - mindesetre nem lehet nagy ördöngősség, mert sokszor volt benne részem) - nos ezt még kérésre sem kaptam meg - "majd a kezemmel"... nos, így nem működik...