ahogy látom ő már nem itt rendel
ahogy látom ő már nem itt rendel
Jó, hogy van ez a fórum és a negatív tapasztalatokat is megosztjátok. Durva, hogy mennyi lehúzó lányról lehet olvasni!
Igen, persze :-) ;-)
nagymellű, jóseggű, közvetlen lányt keresek aki egyedül dolgozik, azaz akció közben nem hallok kívülről motoszkálást. Tudnátok ajnálani vkit?
Dia (29)-ről valaki dobjon meg infóval legyen szíves. Nem vagyok telt párti, de bejönne, csak nem szeretnék nagy kapufát rúgni...
Túl jók a képei, a valóságban kifejezetten csúnyácska, zörögnek a csontjai, olyan vékony.
Nekem Dönizzel eddig csak annyi a tapasztalatom hogy a nap semelyik szakában nem veszi fel a telefont.
Döníznél járt már valaki?
BUÉK!
olyan lànyt keresnék debrecenbe aki 24nèl fiatalabb és vàllal an@lt is
Sziasztok!
Ritkán járok debrecenbe ezért info kellene.Olyan lányt keresnék akinek nincs borotválva az intime.
Írhattok privátra is!
Üdv és BUÉK:)
Van itt a hírdetések közt egy hölgy: 34éves igényes nő, kényeztettne, számmal hívjatok. így szól a hírdetése.
A száma 30/790-**** a képes hírdetések végén szokott fent lenni, de csak néha.
Erröl a nőröl kéne nekem infó!!
Köszönet
Boldog új évet,mindenkinek!
Az első, és talán a legfontosabb, a testi lelki jólét, az egész-ség; tehát kívánom az összes hirdetőnek, barátaimnak, és persze magamnak is, hogy az új esztendő egész-séget adjon, abban bővelkedjünk Kívánom, hogy növekedjék a mindenki szívében a szeretet, a harmónia, a béke, és vidámság. Kívánok mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet! :) Jázmin
Boldog új évet kivánok minden kedves hölgynek akik megszinesítették az évemet,de akit kiemelnék BOGI 30,MELICICA ,SZILVI 29 !
Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!
Év végi számvetés: idén 7 hirdetőnél jártam, összesen 24 alkalommal. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött órákat, és szerecsés boldog új évet kívánok! (Főleg egyiküknek, aki már befejezte ezt a dolgot, de talán még olvassa ezt...)
hát köszi az együtérzéseket :-). szerintem itt nem fogok többé próbálkozni senkinél, eléggé elvette a kedvem ez a retek! pedig izgalmas volt .
Hello !
Elvira 23 az kamu hirdetés nem veszi fel meg kinyomja, sms-re nem válaszol...
hello mindnekinek! elvira 20 rol esetleg van valami infoje,es meg is osztana itt velunk? biztos voltak mar tobben is nala,elore is koszonom,boldog uj evet!!