Kedves Fütyülős!
Ismersz, nem vagyunk sértődős leányzók :) képzeld, a nagyon okos rendszerben nem lehet az and jelet használni:) de ha itt leszel, elmeséljük:))))
várunk szeretettel: Nelly és Kelly
Kedves Fütyülős!
Ismersz, nem vagyunk sértődős leányzók :) képzeld, a nagyon okos rendszerben nem lehet az and jelet használni:) de ha itt leszel, elmeséljük:))))
várunk szeretettel: Nelly és Kelly
Egyébként a két lány közül melyikük a jobb?
Sinclair · Tag · a lenyeg hogy ujra itt vannak :))
Fütyülős · Őstag · Kelly End Nelly avagy Kelly Vége Nelly!? Érdekes elnevezés lányok. Erre az angolra még rá kellene gyúrni picit. :D
Bocs a poénért.
Kelly And Nelly talán.
https://videkilany.hu/kereses/talalat?sortkey=vG4ZZ9wI&megye=9&korig=24&rendezes=kor
Sinclair · Tag · Nelly & Kelly ujra a szinen :D oh yeah!
haban · Tag ·
Szia Orfeusz. Ne aggódj nem a monitoroddal és a szemeddel van baj. Mind három hirdetés ugyanazon személy (nem hármas ikrek) bár már Kyra20 nincs fenn. Egyszerűen több esélyt adott magának, a három több mint az egy, ezzel nem is volna baj, fontosabb milyen szolgáltatást ad és a logisztika. De keresd meg 60-uton közel a postához. Ha lottózol és minél több szelvénnyel játszol annál több az esélyed. Egyébként ugyan ezzel a háttérrel készült Timi nevű hirdető (nem azonos aki még most is fenn van) de pár nap után el tűnt. Mellesleg tudok olyan hirdetőket akiknek jó menő munkaadója több mint féltucat lányt foglalkoztat, lehet kap rá munkahelyteremtő támogatást? Ez onnan sejthető, hogy a lányok fotóin azonos hátterek vannak. Ez sem volna baj csak a törölközők egyre kisebbek, lassan már nagyobb lesz egy zsebkenő mint a törölköző. Kedves munkáltató ezen már ne spóroljon.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
Dia (29)-ről van valakinek infója, beszámolója?
Köszi, előre is!
Szép napot!
"Árpád Lőwy" · Újonc · A képek, vagy nagyon régen készültek, vagy nem valósak. A kora sem egyezik, láthatóan. Sajnos, nem fordultam vissza az ajtóból. Nagy hiba volt! Noémi, már régi játékos, erre későn jöttem rá. A rózsák száma, nagyon magas az elvárhatókhoz képest. A környezet: 2/5, az eksön, jóindulattal is: 2/5. Nem részletezem, mert én hibáztam, azzal, hogy őt választottam. Nagyon felejtős!
Noémi? Ja felejthető! Fogai tendezetlenek, a szülés szembetűnő a hasán, a képek alapján csalódás. Nem hiszem, hogy visszamanjek!
Elvirát (37) egyszerűen nem tudom elérni telefonon. Tudja valaki mikor érdemes hívni? Én délelőtt próbálkoztam.
degye75 · Lelkes újonc · Sziasztok,
Dia (29)-ről van valakinek infója, beszámolója?
Jessy 19
Duci kislány, de arányosan, nekem ezzel nem volt igazán gondom. Kezdő, néhány napja van az "iparban", de a hozzáállása jó, arcra szép. :)
Kisgömböc környékén rendel.
Cső Skaccok !
Az Én monitorom készült ki vagy már a szemész orvosomat kell felkeresnem ? Miért van az, hogy Kyra20, Alexandra18 és Gabriella22-nél is ugyan az a fürdőruha, cipő és környezett van a fényképeken ?
Üdv !
Annyiban tudok Neked segíteni, hogy amikor Én meglátogattam (úgy kb. hat hónapja Ariel-t) még azon a környéken "d*lg*zott" egy csöndes mellék utcában. A diszkréció érdekében nem írnám ki a pontos címét, hiszen
Bell bácsi már régen feltalálta a telefont. :))))
Komolyan senki? Hihetetlen.
A víztorony és környékén valóban vannak jók is, pl. Bogiék. Viszont bentebb az a bizonyos k*pi a nagyívben kerülendő. Sokszor szó esett már róla. Oda ne menjen senki akármennyire is csábos a hirdető hölgyike.
Ott azt kapod aki épp szabad, a telefonban soha nem azzal beszélsz aki fogad és jó esélllyel még másik vendéggel is összefutsz. Akad egy két kedves lány ott időnként de a hely maga, a diszkréció teljes hiánya és a futószalagszerű rendszer (ami elsősorban nem a lányok hibája amúgy) teljesen leh*zza az egész helyet. Őket kéne kip*colni onnan mert elsősorban ők csinálják a negatív reklámot a környéknek.
sziasztok. gondoltam irok pár sort.mert felháboritó ami már itt megy . voltam egy hölgynél. kinéztem az oldalrol. vékony szép cici szoli barna és 49 kilora volt irva. oda megyek. egy j*ti nyitott ajtót. kb 90 kilo. fehér börű. átverés ami a viztorony környékén megy. nem ajánlom senkinek a környéki csajokat. telefonon elmondottakkal is pont ellentétes mi9nden.
Sziasztok
Pár infó következik.
Trixi, régebben Vanda:Fiatal kiscsaj (inkább 16nak néznéd), a füredi út környékéről, pici, és nagyon csinos, széparcú, legalábbis nekem nagyon bejött.
Extrákat nem igazán vállal, de talán mert megvolt a kölcsönös szimpátia, csókolózással teljesen barátnőszerű volt.
Bianka(19): a polír végéről. erről a nőről nem gondolnád az utcán, hogy ezt csinálja. Nem csúnya, testre átlagos, de teszi a dolgát, a reklámszövegnek megfelelően.
Szandy(19):füredi meki mellett.Aranyos kiscsaj, mikor mosolyog az jól áll neki.Nem tuudok se túl jókat, se túl rosszakat írni, azért összességében rendben volt.
Alíz(23):valaki kérdezte. Régebben voltam nála, akkor a malompark környékén volt. A képek köszönőviszonyban sincsennek a valósággal.
Nem rossz nő, de egyszerűen nem így néz ki.(talán régi fotók) Amúgy hozzáállás ok.
Krisztin(19):szintén a polír végéről, ahol Bianka is van. Na róla sem gondolnád civilben, hogy mivel foglalkozik. Magas, aranyos csaj, francia tudásán még csiszolni kell. Erre a helyre jellemző, hogy azt kapod, aki pont ráér, sokszor beugranak egymás helyett.
Ketrin:sajnos kétszer is megváratott, aztán nem jött össze a dolog, talán megpróbálkozook mégegyszer.
Hogy őszinte legyek legyek osztom a véleményedet. Érkezéskor, és távozáskor is kedves volt, viszont eléggé távolságtartó. Az első menet után így:nah... majd szójjál mikor készenálsz a következőre. Aztán feküdt mellettem tv-t nézett. Valóban a volt egykis poci, engem ez nem zavart, viszont a képek jól fel vennek tunningolva.
Viszont szorít mint a satu... :-)
Kata (19): Nekem jobb tapasztalatom volt vele, sőt, nagyon jól éreztem magam vele! Lehet, hogy jobb napját fogtam ki, vagy jobban bejöttem neki. Valóban a polírudvar ismert házában rendel, itt talán másik rendelő is van, ami rosszabb hírű. Ebben a k@piban már volt jó élményem más lánnyal.
Az arca, igen, az érdekes. A teste csinos, kifejezettem bajnokesélyes cicik, bár a bimbói nagyobbak a szokásosnál, érdekes. Szép formás popó. Kedves volt, csók is van, közben a szemedbe néz. A franciskában irányítható, figyelt arra, hogy mi esik jól nekem. Az action-t minden irányból szereti, a p@ncija szép, mint egy rózsa, izgató volt közben nézni. Orbitális élvezés lett belőle. Még megyek.
Szandy (19): Na ő egy "veszélyes" kis ribi, olyan jól csinálja a franciskát, hogy ha nem vigyázol, 5 perc alatt kész leszel, mint a mateklecke. Jól néz ki, kedvvel csinálja a dolgát, beszédes. Még megyek hozzá is.
Na, mára ennyi.