Igen ott r*nd*l. Megtennéd hogy leírod mennyiben más a képekhez képest? Valamint hogy megéri-e meglátogatni. Köszönöm.
Igen ott r*nd*l. Megtennéd hogy leírod mennyiben más a képekhez képest? Valamint hogy megéri-e meglátogatni. Köszönöm.
Már csak a Greenhouse és már itt használatos dolgokkal nem vagyok tisztában mire utalnak :D
Valaki leírhatná a Füredi és egyetem ***moderálva*** mik használatosak :D
Sziasztok.
Pár napja meglátogattam a Barbie18 nevű lányt. Hát nagyon pozitív csalódás ért. Egyeztetés könnyű, bejutás is. Greenhouse. Nagyon fiatal vékony lány nyitott ajtót, aki mellesleg szép is. Alapban csók, ami engem meglepett, az árhoz képest. *xtrában van popsi. Lényeg a lényeg én személy szerint meg voltam elégedve a sz*lg*ltatással. Beszélgetni is lehet vele nem egy hülye picsáról van szó. Kicsit pösze talán de ez nem gond. Remélem valakinek hasznára lesz a hozzászólásom. Mással nem találkoztam, de a szobák elrendezése érdekes. Jó időben mentem. Ár 10/10 Megközelíthetőség 10/10 parkolás ingyenes, szolgáltatás 8/10 Hozzáállás 9/10
Üdv kedves makktársak!
Most jöttem el és miatta regisztráltam be újra. Olvasgatom a fórumot egy "kemény" hozzászolásom volt rég elfelejtettem a profilom, nem gondoltam volna, hogy újra használom, de csöppet tele a f*szom.
Csaj arc: szép, test ami a képen: csinos vékony. (izlések is pofonok ez az esetem) Rendel: Autós meki ház
x:23 kor telefon,majd be a házba fel a magasba x:37 kor már újra kint a ház előtt... WTF??!!!
S.O.S fr*ncia: technika okés (nekem bejött) feeling: 3-4 perc után mikor élvez már el ez a f*sz... így bármennyire is élvezetes volt nem élveztem ki :(
DE Mi a !%+"%2 vállaltok S.O.S fr*nciát?! akkor mond a telefonba maradj otthon p*raszt és verd ki a képemre, de ez VICC. + Ez másnál is előfordult, aki fórumozik nem kell bemutatni mennyire R*T*K SZ*R a debreceni felhozatal, így nálam a teszt egy gyors fr*ncia első körben és ha okés akkor mehet a második harmadik stb forduló.
2-3 szor megkérdezte minden oké (láthatta, hogy kurvára nem repesek a boldogságtól). Nem álltam le vele élményeim kielemezni (hogy bírtam volna még ha szopsz, mert élveztem) tipli. 20-30at bukott rajtam, mert szívesen visszamentem volna de felejtős. Majd máson behozza, lassan egykezén megtudja számolni az ember azokat a csajokat akik érnek valamit és 163 van jelenleg!!!!! Ilyen kínálatnál képesek ilyen fosom sz*r sz*lg*ltatosokat csinálni (nem fér a fejembe)
Jó éjt
Mert nincsenek? :P
"Jah, és kérem vissza a színeket! :P" Fütyülős
dr Bigyó · Tag · Te Fütyi, miért nem használsz színeket egy ideje?
Fütyülős · Őstag · A legtöbb lány olvassa a fórumot, még ha élőben le is tagadja, és sok esetben változtatnak is. Sajnos általában nevet, telefonszámot, életkort...stb.
De tényleg.
Vannak lányok (1-2) akik megszívlelik az építő kritikát, és beépítik a "produkcióba". Vagy ha nem a jányka, akkor a rigolettó nézi, és amelyiknek nagyobb az IQ-ja a cipőméreténél az szól hogy
- "HE! Mostantóól moss fogat, és füröggyé le, ha jöna kuncsaft TEE!"
Aztán mindenki boldog lesz, és elégedett.....
Lehet elnéztem, bocsi.
Egy lányról beszélünk?
Elvileg a hirdető első megjelenése március 16, Gergő pedig február 27-én írta a véleményét.
A mi kis Aminánk elpályázott nyugatra a jobb élet reményében :)
Milyen érdekes csevegések! Ez rossz az rossz, nem jó ,lakás ,fürdik nem fürdik, tud sz,pni nem tud. Kinek mi az az igénye, Van aki a kávét hidegen szereti nem melegen. Van akinek nagy a f.rka annak minden p.nci szűk.
Jó lenne ha a hölgyek is felszólalnának ténylegesen mit vállalnak be ! Régóta olvasom a felszólalásokat de panaszból az van bőven. Kedves hölgyek tőletek is kérdezek biztos olvassátok hisz nektek is fontos az itt leírtak.( Ha ezt csinálnám én is olvasnám). Kedves hölgyek van köztetek olyan aki igazán műveli a m*ly torkos, fr*nciát? HA igen és szimpi is vagy meglátogatlak! És utána le is írom mit éltem meg! Bevállalod?
Üdv néktek!
" gergö1122 - Újonc (2 hozzászólás) írta Február 27, 16:59
10
sZIASZTOK NEMREG JARTAM SARA NEVU HOLGY NEL DEBRECENBEN ES AZT KELL MONDANOM HOGY NAGYON NEM VOLTAM MEGELEGEDVE VELE IGENYTELEN NEM ZUHANYZOTT LE AMIKOR MONDTAM NEKI HOGY EN UGY SZERETNEM HA ELOTE LE ZUHANYZUNK A LAKAS EGY *** moderálva ***. "
Az oldalon hirdet Debrecenben Sára (20) volt már valaki nála?
Negatív ill. pozitív tapasztalatok, észrevételek, élmények?
Dr Adri (apróból): Aki szereti a vékony alkatú de mégis formás lányokat azoknak bátran ajánlom. Nagyon kedves, kommunikatív, figyelmes szolgáltató. Korábban olvastam róla hogy "nem a napon barnult le", ezt cáfolnám, magyar nemzetiségű. Egy félórára fizettem be, meglepő módon a pénzt nem kérte el előre, csak az asztalra tettük le. Az időt egyáltalán nem nézi, nem sürget.
pöcörő · Kvázi-tag · Barbika(23) képei brutálisan jók. Jól sejtem, hogy ez a Barbi ugyanaz, mint aki az Árpád tér környékén egy kis utcában, egy újabb építésű kis társasház földszintján r*nd*l? Nekem csak annyi a bajom vele, hogy ha tényleg ő az, akkor valami nem stimmel, mert én mikor kb. egy éve voltam nála, akkor teljesen más volt a lány külseje. A photoshop és egy jó fotós ennyit jelentene?
Izácska (42)· debreceni szexpartner · Kvázi-tag · Igen elég nyomós oka lehet... Megunta... :-) nem jött be a dolog neki. Ha kétes lenne akkor se veszi le a szerkesztőség a hirdetest csak rá nyomnak egy kétes hirdető cimkét
😉 a hirdetést csak saját maga vagy valakije tudja le venni 😉
Múlt héten új lányként felkerült egy Jenny (22) nevű lány, aztán nagyon hamar el is tűnt az oldalról. Esetleg tud valaki róla valamit? Akár egy vendég (aki hívta telefonon, vagy volt nála), akár a szerkesztőségnek van valami infója, hogy miért került le? Esetleg kiderült, hogy kétes hirdető?
Azért furcsa számomra, mivel másik 2 oldalra szintén frissen felkerült lányról van szó, és azokon még megtalálható a hirdetése, gondolom valami nyomós oka lehet, hogy itt már nincs.
Detti 25 / Bogi 30 / Dya 40 / Tünde 40 / Regina 33
van valakinek róluk tapasztalata? privátban is jöhet
Sziasztok!
Nem szeretném megzavarni a diskurzust, de az új lányokról van valakinek valamilyen infója!?
Enikő23-ról:
A teste, akár a miloi Vénuszé. Az alakja tökéletes, ideális, a bőre selymes (szolis), de keze nincs.
A francia bemutatónál ez még különleges is volt! De később sem kaptam semmi ölelést, simogatást. Az ígért csók sem az volt, amire számítottam. Ő célirányosan dolgozik, és szoborként tűri, ha simogatom. Menjek el, aztán menjek el! Nem is zaklattam sokáig. Aki csak franciára vágyik annak talán jó választás lehet.
Én több törődést várok a szolgáltatótól.
Szóval a hozzáállását nullára tudom értékelni. Akár hunyja be a szemét, de egy kicsit tegye oda jobban magát, ha már ezzel foglalkozik, és ilyen fantasztikus testi adottságai vannak.
Mentse meg egy milliomos, és tegye vitrinbe.
Lilla 25 jutott az eszembe, akinél hasonlókat tapasztaltam annak idején.
Én meg hanyagolom továbbra is a fiatalabb korosztályt. Az érettebb korosztály több kedvességgel, természetességgel csinálja. Judit41-nél többször megfordultam.
Ebben a kategóriában is volt mellényúlásom:
Dóra37 – ről a képek alapján kialakult elvárásaim nem váltak valóra. Ő van a képeken, de azok nem a mai valóságot ábrázolják, ami miatt becsapva érzetem magam. A hozzáállásával nem volt baj, a hardver hangolt le.