Sziasztok!!!!!!!!!
Segítséget szeretnék kérni! Kit ajánlanátok születésnapra táncolni, esetleg erotikus műsorra? Remélem fogtok tudni segíteni benne, nagyon fontos lenne!!!!!
Sziasztok!!!!!!!!!
Segítséget szeretnék kérni! Kit ajánlanátok születésnapra táncolni, esetleg erotikus műsorra? Remélem fogtok tudni segíteni benne, nagyon fontos lenne!!!!!
Igazándiból nem nagyobb bátorság, mert rejtett szám ide vagy oda, ha baj történne, a rendőrség megkapja a szolgáltatótól a hívó fél számát és adatait (ha az adatok hamisak, az meg kiírt szám esetén ugyanúgy hamis). Persze más kérdés, hogy kisebb ügyek, bunkóságok is vannak, és akkor jó ha megvan a letiltás lehetősége.
A szőke egyetemista Barbika (23)-ról pontosan ez a véleményem, régebben írtam is róla. Fantáziátlan, sőt kérésre is nehezen teljesít alap ABC-től csak kicsit is eltérő dolgokat, és nem is teszi oda magát. Amúgy én az intelligens csajszikat szeretem, piszkosul elegem van a HP-kból, de Barbika az átlagnál valamelyest több eszével sem tudta kompenzálni alapvető hiányosságait - egyszer és utoljára voltam nála X éve.
Sziasztok. Pár éve (2011, 2012) Kis Sellő, majd Sára néven dolgozott egy 20 év körüli lány a Civis utcán. Már korábban is kérdeztem, de hátha valaki tudja, hogy ő már abbahagyta, vagy máshol más néven dolgozik?
Fütyülős · Őstag · Jessyka vagy Jessica? Tök mindegy. A produkció ugyanaz! De nem csak nála!!!
Vivien 20-ról valakinek van infója? A teste önmagáért beszél.
Egy kis segítség kellene...
Jövő hónapban Bp.-en leszek egy rövid ideig és érdeklődnék(már aki tudja),hogy átlagosan mennyivel számíthatok magasabb tarifára.Úgy tudom vannak itt a fórumon olyanok akik már megfordultak Pesten is és tájékozatabbak ebből a szempontból.
Nyilván tudom,hogy nem ezen a fórumon kellenne ezzel kapcsolatban érdeklődni,de a Bp.-i fórum "teszthalott" állapotban van.
Tóci környékény tudtok valakit?
Szanyka (26)· debreceni szexpartner · Újonc · Sziasztok!
Ma egy fantasztikus dolog történt velem és úgy döntöttem megosztom veletek.
Ma délelőtt egy kedves rejtett számos vendég meglátogatta a lakásom. A szobában megbeszéltük mit szeretne,utánna elment (elvileg) zuhanyozni.Gyakorlatilag csak a vizet engedte meg a fürdőben. Az úriember stílusa mondhatni elég alpári volt.De ez még nem is zavart vonlna,hanem ami utánna jött miútan távozott a lakásból.A fürdő ajtót kinyitva látom hogy az egész úszik a víztől, ugyanis direkt nyitva hagyta a tusolóval a vizet.
Tényleg birka türelmü ember vagyok de ez kiverte a biztosítékomat. Kérdezem én ez mire volt jó???
Lehet engem támadni a kinézetem miatt de a korrektségem miatt nem.Ez az úr pedig szánt szándékkal ártott nekem.
Ezek után soha sem fogom felvenni a rejtett számos hívásokat.
Sokan szidják a lányokat hogy milyenek de a vendégek stílusa is hagy kivetni valókat,tisztelet a kivételeknek.
Egy új élménnyel gazdagodtam.
Fijjúk, sztem a netes telók világában a kis monitoron való bénázó pötyögés soxor szül eccerű szöveget, ez tejjesen normális. Ha a meszidzs (nam találom a hosszú dzs-t) okés, akkor örüjjünk, hogy valaki egyáltalán infót közöl. nacsá
Figyelj, a remény nem halhat meg! A szavakat legalább külön írta, és használt két vesszőt mondattagolásra!! Ne legyünk telhetetlenek!!! :D :D
Üdv mindenkinek Anicska 35-röl szeretnék beszámolni ma reggel voltam nála tegnap délután egyeztetünk mondta hogy most már más helyen van Füredi ut.Reggel ott vagyok a megbeszélt idöre talán még egy kicsit nagyon korábban is hivom mondja tiz perc mire elkészül oké,bejutás egyszerü bemegyek én nekem mindig kimegy a lábamból az erö mikor megláttom öt ,mert már én harmadjára voltam nála,de anyira hasonlit egy volt barátnömre mintha ikrek lennének.Gyors zuhany és irány a szoba egy nagyon szexy kis ruciban várt elkeztünk egy kicsit beszélgetni simongatni egymást csók és utána fr*ncia kölcsönös fr*ncia mikor már elég jó állt a zászló fel a védöruha egy kis lovaglásal kezdtünk majd háturól csináltam utána egy kis feleség pózban majd vissza a pacira és ott lett végem.Egész idö alatt puszilgatott csók és hogy ne siessek nyugotan lazán van idö nem nézte az órát az ember tényleg elhiszi mintha a barátnöjével lett volna.Mikor végeztün még egy kis beszélgetés az élet nagy dolgairól utána irány a zuhany és bucsú puszi.Összefoglalva ez az én tapasztalatom fr*ncia 10/10 action10/10 lakás a célnak tökéletes fogatatás 10/10 itt azt értem hogy megkérdezte hogy iszok valamit vagy egy kis nasit, mindenkinek tudom ajánlani akinek elege van már fiatal adide a bobot és huzál a fenébe lányokból,na üdv mindenkinek. UI.kösszönöm Ancsika ezt szép délelötött igérem hamarosan jelentkezem szia puszika
Az utóbbi 1 hónapot osztanám meg veletek!
Minden lánynál csak fél órát voltam és fr*nciát kértem.
Bogi (30): Életem egyik legjobb fr*nciája volt és a hölgy is nagyon kellemes társaság volt, csak nekem kicsit nagy darab (képeken véknyabbnak tűnt). Ilyen alaposan nem tudom mikor ny*lták körbe a f*rkam. Helyszín Water Tower.
Lotti (18): Kicsit kapkodós, sietős, órát nézős, de azért élvezeten fr*ncia. Helyszín ugyanaz mint Boginál, még a szoba is (kicsit ő is nagyobb a kelleténél).
Fanni/Fannika/Crystal: fejre nagyon nem jött be és a teste is nagyon puhácska. Ajtóban szokásos megfelelek-e szöveggel várt. Fr*ncia lassú, nyugodt, de én pont így szeretem. Lakás korrekt, viszont kutyaszag van.
Lora: Többször is voltam nála. Nagyon csinos, nagyon kedves lány. Fr*ncia nagyon kellemes lassú élvezetes. Nincs mellé felesleges ny*gés, viszont húzós *r.
Detti (25): Nála is többször voltam. Tökéletes, lassú, élvezetes fr*ncia kevés k*zezés. A hölgy kicsit pocakos, de nem vészes. Bell str-en található, lakás elmegy. 1x mindenképp ajánlatos kipróbálni.
Lara (28): Nála is többször voltam. Dettivel együtt vannak. Fr*ncia hasonló mint Dettinél kicsit több kezezéssel. De azok a m*llek teljesen megbabonáztak, imádtam őket fogni :)
Enikő (23): Hát nagy csalódás volt. A lány külseje egyáltalán nem fogott meg kicsit német súlyemelőnő kategória, de azért maradtam. Fr*ncia harmat gyenge nagyon sok kezezéssel. Óra trükkös, mert már a kapuban álláskor nullázta. Sajnos nem tudom ajánlani. Még beszélgetni se tudtam vele semmiről. ótós mekivel ***moderálva***.
Eszter régen Ruby: A sok komment miatt muszáj volt kipróbálni. Arcra kicsit több mint 25, eléggé megviselt. Lakás korrekt és a városi shell kút környéke. Fr*ncia elmegy. kicsit erősen rángatja és a z*csival sem foglalkozik.
Minden lánynál volt NFVSZ
Most hirtelen ennyi jutott eszembe. 1 hónap múlva folyt köv.
Köszi a választ.
Fütyülős · Őstag · A mockosz kisz hobbitkák elvették a drágaszágomat, azaz a szerkesztőség levette a szövegszerkesztőböl a színeket.
Sajnos! :(
Bár nem tudom kit zavart ennyire. A mai napig nem válaszoltak...
Zsuzsika 20 iránt érdeklődnék. Régebben jártam nála, akkor lehangoló volt, kívülről érkezett és a rigolettója hozta a másik lánnyal együtt, ha esetleg kettőt szeretnék...Akkor a lány teste szinte egybefüggő folt volt, ami masszív bőrgyógyászati eset, de szerinte más...Egyébként csinos, kedves arca van, de a zuhanyzásra is rá kell beszélni, és a kégli, ha ugyanaz, akkor együtt kell szuszogni a kutyussal...Van valami derűsebb infó?
Sikerült-e már valakinek felhívni Zsófi 20-t? Létezik? Tapasztalat?
pöcörő · Kvázi-tag · Nekem annyi a hasonlóság, hogy szőke-szőke mindkettő, de a képen lévő lány mosolyog és alapvetően kellemes benyomást kelt, míg az általam meglátogatott Barbi folyamatosan búskomor és csendes volt. Akció közben is inkább a plafont nézte, vagy ha nem, akkor is teljesen semleges volt a tekintete. Egyébként nem buta lány, még az is lehet, hogy tényleg egyetemista, mint ahogy reklámozza magát, de a hozzáállása és az aktivitása ehhez a szakmához nem passzol - mondhatnám úgy is, hogy nulla.
Nem azt várom egy lánytól, hogy bújjon hozzám mint a barátnőm és nyaljon-faljon, de ha valaki ezt csinálja, akkor minimális elvárás, hogy arra a fél órára, amíg a szolgáltatását igénybe veszem, hitesse el velem, hogy jól érzi magát és hitesse el, hogy mindent az én kényem kedvem szerint szeretne csinálni. (Hogy magában anyáz közben, az már más kérdés... :-))
Az igazi Barbi is csinos egyébként, az átlagnál kicsit magasabb is, de továbbra is azt vallom, hogy köszönő viszonyban sincs a feltett képekkel.
Más hogy látja, aki szintén volt már nála?
Sára fent van kb 3 hónapja, nem volt itt másik sára!!! Viszont 2 perc alatt (új e-mail,regisztráció )és máris új hírdető vagy!
Ezért változtatja a nevét gyakran.. Kár érte, pedig kis finomnak tűnt...
"Angryboy - Újonc (1 hozzászólás) írta Csütörtök, 23:52
Sziasztok!
Ez a lany, a neve Lara, debrecenben lakik. Jött hozzam, kerte tölem ***moderálva*** forint, oda hagyta a g*mit. Es mondta hogy "megyek fönökömhoz, ott var engem kint, adok a ***moderálva*** es jövök vissza. Csak egy perc." vartam 2-3 perc aztan nem hivta vagy nem csengötte a ajtot. Hivtam de meg mindig elfoglalt van. Annyira utalom ilyen emberektöl! "