Balu..nincs ennyi nő..sok lányt ismerek akinek több hirdetése van:D
Balu..nincs ennyi nő..sok lányt ismerek akinek több hirdetése van:D
Szerintem úgy kamu az összes, ahogy van (vagy lehet az egyik valódi :D ) :) Életkor, magasság... mind megegyeznek. Akkor minek ennyi belőle?
Patrik7 · Tag ·
Akkor ezek szerint osztódással szaporodik :D
zandras · Tag · Dóri 23 (?) Aki Rebecca lett???
haban · Tag · Debreceni hirdető Tiffani23. 11-et találtam, plusz egy Tiffani23 pécsi, plusz egy Tiffani20 debreceni Pár lánynál a tellót többen használták.
Nándi · Őstag · :D Baccki annál is gyorsabban!! Jelen pillanatban 13 van:D
haban · Tag · Bocsika!!! 2015.05.16. 22:59 -kor a keresőben Tiffani(23) debreceni hirdetők, tizenegyet számoltam meg, más más telló számmal. És még hol vannak akik hétvégén szüneteltetik hirdetésüket? Szaporodnak minta nyulak.
Patrik7 · Tag ·
Nándi :D :D :D
Nándi · Őstag · Lehet hatosikrek na de egy keresztnévre anyakönyvezve:D
Patrik7 · Tag · Ha jól számoltam,akkor hat darab Tiffani(23) is van???
Azért ez nem semmi :))))))))
Patrik7 · Tag · Üdv!
Ha valamelyik kedves kolléga tiszteletét teszi(tette) a Liza(22)-nél,legyen szives megosztani a véleményét :)
Helena 19 nevet változtatott. Most Szandi néven ígérgeti a fenekét. Ne döljetek be neki!!!!! Semmit nem fogtok kapni!!!
Biztos elírta, de azóta már javította. Csodálkoztam is, mert nem néz ki 25-nek, 20-nak már inkább. :)
Fütyülős · Őstag · Köszönjük. Kár hogy Veronika(25) nincs. :)
Üdv!
Egy kis élménybeszámoló:
Veronika (25): Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Pár napig Nati néven volt, de már visszaváltoztatta. Többször is voltam nála a nagyon magas házban. Telefonba kedves hangon beszélt. A lakás a szokásos, papírvékony falak, stb. Ajtónyitás után, szobába lépve megajándékoztam, majd zuhany, ahol nehezen folyt le a víz, megkínált üdítővel, majd belecsaptunk a lecsóba. A leányzó élőben is kedves, értelmes, lehet vele beszélgetni, fiatalabbnak néz ki a koránál. Széparcúnak találtam, vékony, csinos. Mellei átlagosak, a popsi viszont nagyon formás, ahogy a képeken is látszik. Olyan kislányos puncija van, nyami. :) Franciska egész kellemes, jól mozog lovaglás közben is. Ha jól emlékszem, egyáltalán nem nyikorgott az ágy, ez ritka. Összességében 9/10. Azt gondoltam, ennél már nem találok jobbat, csakhogy hétvégén, amikor megint kanos lettem, épp nem volt elérhető, ezért a választásom Zsuzsira esett, következzen hát ő:
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Zsuzsi (18):
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Az iható folyadékkal teli torony környékén jártam nála először, a páratlan oldalon, de azóta kicsivel arrébköltözött valami csilingelős utcába. Ha valaki az adóügyeit intézi, akkor is beugorhat hozzá, mert közel van. :) Telefonba kedves hangon nagyon korrekt tájékoztatást kaptam tőle. A lakásban nagy csend honolt, szerintem egyedül volt, nem kérdeztem. Ahogy megláttam, majd leesett az állam, még csinosabb, mint a képeken, és magassarkúban magasabb nálam, pedig én sem panaszkodhatok a 182 centimmel. Élőben is nagyon kedves, értelmes, beszédes. Szokásos ajándékozás, majd zuhany után kezdődhetett a móka. Egész jó a kecó, csak a vízrendszer kicsit fura, alig jött a melegvíz. Ha jól számoltam, 14 törölköző közül választhattam. :) Csini ruhácska volt rajta, azt hiszem azt hívják babydollnak. Kértem, hogy maradjon rajta, így még izgatóbb volt. Bájos arca és beszédje van, feszes hasa, már amennyire a ruhácskától, félhomályban láttam, és nagyon formás, gömbölyded popsija. Mellei nem túl nagyok, de feszesek, tenyérbe foghatóak. Az ágy nagy, kényelmes, csak ha jobban mozogtam, kicsit nyikorgott, de szólt a zene, az elnyomta nagyjából. Franciska szintén kellemes. Első alkalommal nagyon jól mozgott lovaglásnál, legutóbb már kevésbé, mert izomláza volt, de ezt megbocsátom neki. Az a bizonyos testrése szintén szép, kislányos, és jó szűk! Kutyuskánál ha összezárta a térdét, úgy szorított, alig tudtam mozogni, de én pont ezt szeretem. Összességében 10/10.
Mindkét lány a hasán feküdt, összezárt lábakkal, én meg felül, mikor kiengedtem a tárat, Zsuzsinál a szűkös hely miatt nagyon nagyot élveztem. :) Időt nem nézik, én mindig félidőre mentem. Ilyen jó kombót egymás után életemben nem fogtam ki eddig, bátran tudom őket ajánlani, teljesen kezdőknek is, kár hogy nem egy helyen tartózkodnak.
Remélem tudtam segíteni a választásban, tessék vigyázni rájuk! :)
haban · Tag · Hiába találja meg, nem használ, a hülyeség nem gyógyítható.
haban · Tag · Jó az ízlésed, hasonló a véleményem, ajánlott sz*lg*lt*tók.
Patrik7 · Tag · Na ja,hát nagy a konkurencia :D
Fütyülős · Őstag · Ajaj, úgy látom valakinek elgurult a gyógyszere. :)
Arc nélküli megnyílvánulók titokban hirditek a milyenségüket, zárt ajtók nehézkes bejutás, Mint ahogy ők se tudnak megnyílvánulni, nőiesen felvállalva p*nz*rt k**válkodnak.
Ez a tuti nekik, drága jó pasikkal ezt teszik. Az biztos ha nincs senkije az embernek akkor ez természetesnek tűnik ,hogy választ egy szép csinos fiatal lányt és elmegy hozzá. Tisztelet a kivételnek, de VAn ilyen ?