A Mikepércsi úti masszázs szalonba szokott valaki járni? Milyen a felhozatal? Meg csak masszázs van? Jöhet privátba is.
Patrik7 · Tag · A Mikepércsi úti masszázs szalonba szokott valaki járni? Milyen a felhozatal? Meg csak masszázs van? Jöhet privátba is.
haban · Tag · További tájékoztatás Tiffani23-ró 30-as telló számát xxx60** használta még Gréti23 Kármen19 Szilvia19 Laura21 Orsolya23 70-es telló számát használta még xxx72**. Kármen23 20-as telló számát használta még xxx12**. Fanni20 Kimberly19 Amina20 Szegény m*nk*ltatónak nincs ***moderálva*** új telló számra? A lányok cserélődnek a bútor marad, és a telló számot öröklik az új lányok.
Patrik7 · Tag · Még arra lennék kíváncsi,hogy hol d*lgozhatnak a Tiffanik :)
Nándi · Őstag · :D egyhelyre szervezük őket és foci csapattal megyünk!
Sinclair · Tag · Olivia 36 valaki ??? hm?
Sinclair · Tag · tiszta szerencse hogy tiffanibol csak 11 db van :)
Rendezzünk Tiffani bajnokságot! Aki megd*gja az összest, kap még harminckettőt.
Fütyülős · Őstag · Basszus, ezt meg hogyan? :D
Fütyülős · Őstag ·
Amúgy szerinted, ha Rytánál újra "bepróbálkozok", hogy járok? Mercsak már az ő bringája is eléggé tetszik. Tudod, ő is csak akkor veszi fel, ha van telefonja...
Vaze, erre már el kellett húznom a sörös üveget a monitor elől...
Erről az agresszív kismalac jutott eszembe, amikor az erdőben belesik egy gödörbe.
...szóval kiröhögtem magamból a lelkierőt... Miért nem javasoltad neki, olyan telszáma legyen, amit csak akkor vesz fel, ha szabad? Hátha meglájkolja a f*szb*kon.
Összeszorítanám a fogaimat és nem lepődnék meg.
Szegregálni teccik az elvtárs? Nocsak!
Jó az. B*nyalex és a kedvese után még azt hittem, rosszul látok. De koncsitaramirezre már csak legyintettem. Ebben a világban bármit lehet kedvelni b*ntetlenül.
Nomer csak a csinált mellű nők a jó nők? Vagy srácok...
Én meg a kismellű nőkre bukom. Van vagy 10 igen jócsaj, ebből a kategóriából.
Szia Roller! Nem igazan szoktam itt reagalni meg irogatni de valoszinu azert nem vettem fel a telefont mert vendeg volt nallam es olyankor a vendeg az elso :-)
Patrik7 · Tag · :) :) :)
Fütyülős · Őstag · ...és basszus van 16 kedvelője! Brrrrr..... :((
Patrik7 · Tag · Ninettke nálam is a dobogón van :)
Nicole/Selymes engem is érdekelne. Többször is próbáltam hívni az elmúlt hetekben, de soha sem vette fel.
Nándi · Őstag · Egy ismerősöm szerint azé van ennyi mert 1 gépről nyomják a hirdetéseket és mivel 1 valakinek csak egy neve lehet ( ip alapján van bukta) a szerkik írják át a neveket! Strigóknak adott a házifeladat venni kell újgépeket és net előfizetéseket:D Meglátjuk a fejleményeket :D