Evelin 22. A hightowerben rendel az állomás mellett. Gyanús a kis csaj, ugyanis már többször jártam úgy, hogy abban a kéróban nem az fogadott akivel beszéltem Tegnap egyeztettem vele, és jeleztem, hogy kifejezetten a képeken látható cickókra indultam be. Persze állítrotta, hogy az övéi, meg ő nyit ajtót.....Amikor konkretizáltam volna az időpontot, akkor már ő nem ért rá, és a barátnőjét ajánlotta. Aki Panni 24, és egy egyébként kitűnően teljesítő, sorozatélvezésre képes odadó nő, de engem a változatosság is gyönyörködtet, és jeleztem neki, hogy engem ő érdekelne, ha tényleg ő van a képeken......de van időnként zűr ennél a címnél, mert sajátos okok miatt változnak a lányok nevei (Panni pl, Hanna volt) és nem kifejezetten piac-hódítási szándékkal...... Ugyanitt, pl. Nati sem olyan, mint amilyennek a képeken látszik, a teljesítménye meg nem igazán érdemes említésre, pedig van benne fabtázia azok részére akik a 35-40 kg-os csöpp lányokat kedvelik, és itt is igaz az, hogy tényleg Nati-e az, aki annak adta ki magát? Ugyanitt mondták, hogy azért hirdetnek másnak a testével, hogy ne legyenek felismerhetők..........Akkor mire is cuppanunk mi rá?????