Sziasztok! Nelly (26)-ról tud valaki mondani valamit?
Zeuszkahh · Újonc · Sziasztok! Nelly (26)-ról tud valaki mondani valamit?
Fütyülős · Őstag · Egyetértek, csak a haja ami megzavart. Amúgy már én is meg akartam írni. Ha tényleg ő az nem ajánlom!
Sinclair · Tag · hello! nagy valoszinuseggel Anita 19 uj hirdeto = Amina 18 al.csipo hasonlosag,monroes kepek,testsuly,magassag, fogadasi idopont,na es persze az anyajegyek
haban · Tag · Tapasztalatom szeretném megosztani. Bettyke (23) fotói alapján vonzó és ígéretesnek tűnt. Tegnap egyeztettünk hogy ma 08:30-kor tiszteletem teszem. Adatlapja alapján rendelési ideje 07-20-ig. Távoli vidékről járok be így az előzetes időpont egyeztetés nekem fontos. Megérkezés előtt és után is 09:10-ig számtalanszor hívtam ki volt kapcsolva, így azonnal kénytelen voltam más szolgáltatót keresni szerencsémre Dobozi lakótelep és környékkén több számomra vonzó lány van és azonnal találtam is amit nem bántam meg. Észrevételem később hogy ne tudják beazonosítani ki vagyok. Szélhámosságnak tartom Bettykétől ez a magatartás rontja hitelét, bár más néven újból tud regizni.
Patrik7 · Tag ·
Na ez tényleg érdekes!
Remélem az nem igaz,hogy Lettike már nincs :(
Sziasztok!
Igen én voltam, már kétszer. Nekem bejön, aranyosnak tartom. Jó vele. Nem akarom dicsérni, mert tényleg jó vele.
Köszi, megértettem, csörgök amint tudok. puszi
Gréti (48)· debreceni szexpartner · Újonc · Szia!
Zsúfolt volt a mai napom :) Legközelebb holnap tudunk beszélni;) bocsi.
Grétit telefonon hogy lehet elérni?
Nekem ma nem sikerült sajnos.
Fütyülős · Őstag · Köszönöm. :)
haban · Tag · Jó ízlésed van, támogatom észrevételed és véleményed a lányokról és a szalonról. Bár én nem voltam mindegyik lánynál mert lehetőségeim korlátozottak. A város számos területein vannak gyönyörű vonzó lányok és azokból is szemezgetek, bár a nagy zöld házat tartom én is az egyik legjobb kupinak. Azonkívül elég sűrűn cserélődnek a lányok, javukra legyen írva munkáltatójuk mindig fiatal és csinos lányokat alkalmaz.
Próbáld ki Barbit is....és akkor nem győzöl majd irigykedni..egyébként Lettivel kapcsolatosan igazad van!
Patriknak! Igen, és a tapasztalataim alapján állítom, hogy a "Zöld ház" az egyik legjobb, ha nem a legjobb szolgáltató társaság, ahol mindegyik lány a maga nemében tündéri. És -persze ez izlés dolga-, de kivétel nélkül mindegyik esztétikai élményt is nyújt, ami pl. nálam nem mellékes!
Patrik7 · Tag · A Maya(35)-öt sikerült meglátogatni már valakinek? :)
Patrik7 · Tag · Akkor ezek szerint az összes hölgyhöz volt szerencséd :)
Én még (csak) Lettikénél voltam a zöld házban. Az biztos,hogy őt senkinek nem ajánlom mert irígy vagyok :)
Ancsa 19. Zöld ház...aranyos lány, a cickókkal nem lehet üveget karcolni, viszont korántsem tacskófül....átlagosan jó. Az ott tevékenykedő lánykák közül egyedül Lili cickója "gyengébb" a szülés/sz*ptatás miatt. A legkislányosabb cicije Lettinek, és Briginek van, Csilláé kifejezetten nagyba hajló és feszes, Barbié szép nőies.... A két legszebb, akár barátnőként is elfogadható nő Letti és Barbi, de mindegyikkel végig lehetne meni az utcán!
Sziasztok !
Kamilla(19)nél járt már valaki ? Ha igen mik a tapasztalatok ? :))
Fütyülős · Őstag · Na csá!
Nem tűntem el, vagy haltam meg. A munka elszólított egy időre, de sebaj. :)
Más.
Ritkán kérdezzek, de egy dolgot azért csak megkockáztatok.
Ancsa(19): Zöld ház. OK. Szép, meg jó. OK. Mi van a cickókkal? Mert a képek alapján tacskó füle.
Köszke.
Helló !
Gondolom nem panaszkodhat.
jártam nála én is volt egy pár órám Debrecenbe és gondoltam meg is látogatom a hölgyet és nem bántam meg egy kedves és szép szőke fiatal lány fogadott és a képen is ő van az igaz hogy az időt azt nézi de attól függetlenül kedves és helyes lány.
morgonc · Újonc · Cynthia 25 néven volt fent egy szőke csaj.