Először is kellems karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Valakinek van közeli élménye Aletta-val(20)? Nagyon csinos a hölgy, aki tud róla mesélni szívesen meghallgatom.
Először is kellems karácsonyi ünnepeket mindenkinek. Valakinek van közeli élménye Aletta-val(20)? Nagyon csinos a hölgy, aki tud róla mesélni szívesen meghallgatom.
haban · Tag · Kellemes Karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog Új évet kívánok a becsületes hirdetőknek, Szerkesztőség minden dolgozójának, és valamennyi volt, jelenlegi, és lendő makktársamnak.
Sziasztok!
Először is kellemes ünnepeket mindenkinek! Főleg azon hölgyeknek, akik ilyenkor is dolgoznak, távol a szeretteiktől, már ha vannak még egyáltalán ebben a cudar világban. Másodszor: Kíváncsiságból kérdezem, hogy miért kell 'lepontozni' a karácsonyi jókívánságokat? Pl. Ninettke kapott 5 lefordított ujjat???? Nem ismerem, nem tudom milyen lány, de mit vétett szegény, hogy így lepontozták? Még jót sem kívánhat? De a többi jókívánságnál is min. 1 mínusz van.
Bele sem merek gondolni én mennyit fogok kapni ezért a hozzászólásomért...
Kellemes ünnepeket a szerkesztőségnek, fórumozóknak és a hölgyeknek, akik több-kevesebb sikerrel próbálnak a kedvünkre tenni...
kanossrác · Lelkes újonc · Kéjérzésben, ágypartyban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek! :)
Áldott szent estét és békés, boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok Mindenkinek! :)
Neked is,remélem lesz vakondtúrás hamarosan
Patrik7 · Tag · Mindenkinek szeretetben és boldogságban bővelkedő és ködmentes karácsonyt kívánok! :)
BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Ninettke (40)· nyíregyházi szexpartner · Újonc · Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Niki (42)· debreceni szexpartner · Újonc · Békés Boldog Karácsonyt kívánok kedves partnereimnek, az oldal szerkesztőinek, látogatóinak, és hirdetőinek !
haban · Tag · 2015.12.19.10:54.-kori hozzá szólásomban véleményeztem.
haban · Tag · Úgy vélem ez magánügy.
Gyerekek! Eltűntek a Tiffanik, és helyettük megjelentek a Bettinák, ugyanazok és ugyanannyian...nem tanul a *** moderálva ***?
Nem!
Szerintem semmi rosszat nemírtam. Mindegy :P
TibetiSzerzetes · Tag · Jelenleg hírdet Debrecenben: Vivien24
röviden írtam pár szót róla a nyíregyi fórumban. Nálunk egy napig sem volt. Szerintem nem kamu a hírdetés, de privátban többet is írok, akit érdekel.
Illetve aki bejutna hozzá, az ne fogja vissza magát, és ragadjon billentyűzetet!
üdv és derűs napokat
Csak a popsija brazil?:-)
Tisztelt látogatók!
Ezt a "főbérlő" témát szerintem teljesen körbe járták, aki akar ért belőle :)
Kérjük váltsanak témát.
Köszönjük!
Patrik7 · Tag ·
Vagy úgy is lehet mondani,hogy "aki hamarabb lyukra fut,azé az elsőbbség" :)
Bekesseget, boldogsagot,csengoszot es gyertyalangot! Ajandekot, szeretetet smindent, ami fontos neked! Ajtod ele feher barsonyt, Bekes, boldog, szep karacsonyt kivanok mindenkinek. Kellemes unnepeket kivanok!