Anita 19;; a képek számomra egy nagyobb kaliberü nőt üzentek mint amilyen valójában, de azért ezért a húsért még érdemes lehetne pénzt kiadni. De nem... A telefonon való eggyeztetés után a megbeszéltekhez képest még egy negyedórát várakoztatott aztán megcsörgetett és odarendelt két házzal arrébbra,ahol kb 5 percig kellett álnom megint. Már azt mérlegeltem becsengetek ide amikor észre vettem hogy két házzal arrébb nyitott ajtóban ő. Az udvarban csak ők ők vannak és hárman rendelnek az épületben. Bent kiderült, hogy nem vele beszéltem telefonon és az is . hogy amit kértem az aktuson kívül az neki nagyon almás. \a lányok kb fele simán beválalja\
Miután felajánlom neki a stornó megoldást végül rááll az eredeti forgatókönyvre de nincs benne köszönet, érezni mekkora gyökér vagyok mert ilyet kértem.A lány végig kellettlen egy szavas válaszok jönnek ha nem eggyeztetsz előre mértani pontossággal bármiről kiderülhet . hogy megint rózsát kér.
Összességében azt mondom nagy formajavulásra lenne itt szükség de ilyet én még ebben a műfajban nem láttam.