szia, Sissi 32: keres rá olyan város fórumán, ahol szokott lenni. Pl. Nyíregyháza, Kaposvár. Elöljáróban: érdemes meglátogatni. Üdv és derűs napokat
TibetiSzerzetes · Tag · szia, Sissi 32: keres rá olyan város fórumán, ahol szokott lenni. Pl. Nyíregyháza, Kaposvár. Elöljáróban: érdemes meglátogatni. Üdv és derűs napokat
nivod85 · Újonc · Hali egy kis beszamolo legutobi kalandokrol:
Ancsa vagy Ancsika35:nem tudom pontosan most pilanatnyilag nem latam h hirdet.Autos Meki kornyeken rendel telos egyestete ,a lakas a celnak meg felel ,a kepeken o van.Egy fel orara mentem a szolgaltatas jo volt csak kar h a NFVSZ az extranak szamit.
Alexa 29:a rendelo a Furedi u van,konyen meg talalhato,a lakasban toben vanak de ez engem ne zavart.A holgy hogy nem 29 az tuti de a 20evesek is meg irigyelhetnek a testet az tuti,a mele silikon a testalkata vekony nekem be jot leszamitva a fejet ahol lacik mar a kor rendesen.A szolgaltatas nekem nagyon be jot minden ugy volt ahogy meg beszetuk profin csinaja a franciat en csak ajalani tudom.
Kedves Roller!
Megkérlek, légyszíves, győződj meg arról a dologról, amiről véleményt alkotsz! Köszönöm! Tekla vagyok, s a megemlített lányokat nem ismerem, semmilyen klónozásban nem vettem részt, s erről Te személyesen is meggyőződhetsz, ha veszed a fáradtságot! Légyszí, nézd meg jobban a fotókat, netán nagyítsd ki! Köszönöm! További szép estét! A legjobbakat Neked és a fórumozóknak! Tekla
Sziasztok.Tud valaki Debrecenbe olyan 40 év alatti hölgyet,aki nem borotvált? köszi.
humm · Kvázi-tag · Az nem szoftver, hanem hardver.
pöcörő · Kvázi-tag · Ird be a keresőbe, hogy IZACSKA és találsz róla jó sok infót...ez ugyanis a ***moderálva*** neve.
misterX · Kvázi-tag · Hanem rá adki nem emlékszik arra kinél volt és kinél nem? :)
OK. Köszi a választ, Alexa33 is érdekelne....
Tisztelt Látogatók!
Kérjük a marakodást szíveskedjenek abba hagyni, vagy a dühöngőben folytassák!
Hali. Egy negativ élményel gazdagottam....a vizto...utca kélybarlang .Aliz18 kapcsolatba, képek jolvannak meg csinálva az biszti...a valóság mást mutat sokal akora sőr-hasa van huuu, a melei ok és kb enyi...szegényes frania , semi oda adás.....de a pénz az kel....NAGYON NEM AJÁLOM....Azok akik tényleg válalják amit igérnek és jol Csilla, Eszter, Lili18 mondjuk Ő telteb de nagyon jo ugy őszbe és olyan fraciat ad...huhu..,Bogi. Érdekelne egy két nagy mellü csajrol vélemény ha van ...pl Hanna , Kitty, Alexa, .....
Tisztelt misterX és Gróf Kurátor!
Kérjük ezt a beszélgetést ne itt folytassák!
Köszönettel, VL Szerkesztőség
Bocsánat, összekevertem ninettkével óóóóóóóóóó
Bocsi én nyomtam rád a telefont mert nem fogtad fel ,hogy ebélelek.Normálisan mondtam ne túlozzál.Szép estét.:)
misterX · Kvázi-tag · Szia Hazudozó! :)
Biztos voltál a Micusnál? Most jól emlékszel? 100%? Ezt nem csak álmodtad vagy kitaláltad mint amibe belebuktál?
Már korábban is kértem hogy támaszd már alá valami ténnyel a kitalációidat miszerint én vagyok Erzsike, Gulya, juci, Ferenc pápa mert az üres rágalmazásod már unalmas.
Sziasztok!
Csak nekem tűnt fel, hogy Csenge (kék hátterű kép a profilkép) Ancsára változtatta a nevét. Most akkor jobb lesz a szitu, hogy Csenge és Ancsa néven is kínálja ugyanazt a "szíínvonalat". Félelmetes.. :)
Fütyülős · Őstag · A heti termés:
5-6 hangposta. 1-2 "A hívott szám jelenleg nem elérhető". Ez mind rendelési időben.
Hívom Sárit, de ismét a barinője veszi fel, és közli, hogy Sári még mindíg nem rendel, így vagy őt (Bianka), vagy Alízt választhatom. Nem kösz. Így ha valaki volt már a hírdetésben lefotózott Sárinál az ossza már meg, mert szerintem ő csak a modell volt a lehúzáshoz.
Réka(18): Az ajtóban a Viki(21) fogadott, nem kis megrökönyödésemre. Aztán megnyugtat, hogy nem ő a célszemély. Beinvitál az oroszlánbarlangba, ahol egy jól megtermett IQ betyár roma'ntikus jány áll. Majd közli a minimadame, hogy így, meg úgy több rózsa lesz. Szinte remegett az öklöm a dühtől. Természetesen itt se az a lány van aki a hírdetésben modell-t állt! Aztán nem kevés jókívánsággal a hátam mögött távoztam.
Micus(35): Felhívom párszor. Majd felveszi, és szinte hisztérikusan közli velem, hogy ő most ebédel ne zavarjam! De ezt mondom, ordenálé módon közli. Ismét köpni nyelni nem tudtam. Majd rámnyomja....
Fanni(19): Mondom, Szia. Erre darálja az étlapot levegő nélkül. Köszönés nuku. Aztán megüti a fülemet valami. Egy kis extra, aztán mehet gumi nélkül. Mondom tessék? Asszongya jól hallottad! Mondom még az alap is csillagászati, meg ez "kis" extra!? "Hát mi folyik itt Gyöngyösön?"
Leszűrve a heti termést:
T. szerk! Felütötte fejét az a tendencia, hogy regisztrál egy konzervatív hírdető fotóval (valós személy), majd nem ő áll munkába, ő csak a csali. Max a hajszín egyezik. Természetesen az ilyen hírdetések mögött egytől-egyig romasztikusok állnak.
Ahogy legutóbb írtam. Ez a debreceni "kínálat" is megérett a pusztulásra, vagy a változásra!?
pöcörő · Kvázi-tag · :-)
Szánalmas próbálkozás volt kedves hírdető....
Nettinek egyetlen képe van fent, de az sem photoshopoltm hanem egy gyenge minőségű (lopott) mobiltelefonos selfie.
Uh, de jó hogy írtad, pedig pont most hétvégén szerettem volna meglátogatni.. mondjuk a képei is gyanúsak mindegyik photoshoppolt...
Nettike képe köszönö viszonyba sincs a valóság és foton látott hölgynél.A nyelv tudása nulla ,az alteste szagos. Rózsa szálak száma az elöadáshoz képest egy fillért sem ér.
Köszönöm.