ninettke (30):
Az egyeztetés gyorsan ,könnyedén ment szinte azonnal felvette a telefont.
Maga a helyszín egy eléggé lepukkant épület a belvárosban viszont a lakás nagyon rendben van. Mintha új lenne az egész lakás úgy néz ki belül.
Gyors ismerkedés, majd meg beszéltük mit szeretnék. Mivel még nem voltam nála így egy extrák nélküli órácskát kértem.
Az utamat gyorsan a zuhany irányába vettem majd vissza térve ráhuppantam a szép nagy ágyikóra.
Ninettkének nagyon dögös teste van, ezt látod a képeken is. Van pár tetkója bár engem ez érdekelt akkor és ott a legkevésbé.
Fel ajánlotta a kölcsönös franciát amivel éltem is lévén hogy ilyen dögösen néz ki mindenképpen ki akartam nyalni.
Érzékien szopta a farkamat a kis drága. Ezután kértem hogy lovagoljon meg, kaptam is a farkamra egy gumit ő pedig szépen lassan ráült.
Nagyon jó volt ahogy lovagolt a farkamon és nyögdécsel nem is bírtam sokáig ebben a pózban táraztam ki :)
A második körben már volt egy kis papás-mamás felállás is . Ez szerintem nem csak nekem jött be mert Ninettke hangján is hallani lehetett hogy élvezi a dolgot, legalábbis remélem.
Közben néztem gyönyörű melleit ahogy minden lökésre ringanak nem akartam hogy hamar végem legyen ezért kértem hogy pucsítson be mert úgy szeretném tovább dugni.
Ahogy bepucsitott előttem Ninettke azt nem lehet le írni , eszméletlen látvány. Megmarkoltam feszes kis seggét és ráhúztam a farkamra, egyre ütemesebben dugtam hátulról és ő egyre sűrűbben nyögdécselt.
Ezt nem is bírtam sokáig hátulról élveztem bele a puncijába.
Jól éreztem magamat a nála töltött idő alatt hozzá állásával szerintem nincsen gond, van pár extra amit érdemes lehet ki próbálni.
#
https://www.videkilany.hu/32129-ninettke