Szia.Kösszi az infot mert én is gondolkoztam hogy meglátogattom.De ezek után nem fogom.
B.PISTI 21053 · Lelkes újonc ·
Szia.Kösszi az infot mert én is gondolkoztam hogy meglátogattom.De ezek után nem fogom.
Helo
Hozzáállása milyen?
Köszönjük
slimjohn · Újonc · Örömmel fedeztem fel, hogy az egyik legszebb - és szerintem nagyon jó - szolgálatója {Maya (21)} újra itt van és elérhető. :D
Igaza volt valamelyik "tanult kollégánknak" (emlékezetem szerint Fütyülősnek, hogy egy-egy lány búcsúja nem mindig szól örök időkre. Várom a lehetőséget, hogy meglátogathassam. S talán nem vagyok egyedül ezzel....
Sziasztok!
Szofi34
Nem ajánlom senkinek. Melle szép a kép és a valóság egyezést mutat . A valáságban nincs olyan szép és csinos mint a képeken .
haban · Tag · Júlia42.
Természetes intim résszel rendelkező, kedves odafigyelő logisztika, rózsacsokor jó. Ajánlott.
Szétnéztem de azt írják hogy elvan hízva:( akkor csaknem olyan mint a képeken.
nivod85 · Újonc · Hali egyi kis beszamolo legutobi kalandomrol:
Niki31-nagyon regota fenem ra a fogamat es a rengeteg pozitiv beszamolo meg gyozot hogy meg kel latogatnom.Hat mit mondhatnek jol tetem.Niki nagyon kedves,dekorativ es profi aban amit csinal.Tugya mi kell a vendegnek es mindenben maximalisan oda teszi magat.Nagyon elveztem a vele toltot idot es mindenben ki elegitet maximalisan.En csak ajalani tudom mindenkinek,meg visza megyek az tuti.
Nándi · Őstag ·
:D Nem megspólotad! Jobb helyre költöd!
Na igen. Ez egy hasznos hozzászólás volt számomra. Megspóroltam egy "kis" pénzt.
Nándi · Őstag ·
Nézz szét a győri fórumon, ott olvashatsz róla.
Patrik7 · Tag · Szia!
Nekem már a telefonban sem volt szimpatikus. Ja és egy kicsit sok a rózsák száma.
Kitti (25): Továbbra is fenntartom a véleményem róla. Kedves, szexi lány, nekem csak kellemes élményeim voltak eddig vele, ha valaki csalódott benne, talán magában keresse a hibát. Mellesleg nem vagyok 0 kilométeres.
kispe · Lelkes újonc · Úgy néz ki, mint a képeken, ha erre vagy kiváncsi.
Én sajnos nem voltam vele egy hullámhosszon, úgyhogy elég felejthetőre sikerült a találkozónk :-(
Sokkal egyszerübb lenne az életünk, ha a lányok adatlapján szerepelne, hogy mit vállalnak. Elég lenne azok közül választani akik megfelelnek az igényeinknek, nem kellene akár 10-15 lányt is felhívni azzal, hogy nálad van ez-vagy az?!
Hurrá született egy kilencvenkettedik beszámoló Ninettkéről...
kispe · Lelkes újonc ·
pl. a vele rendelő Lili 18 vállal.
Most komolyan! Ez téged még érdekel? Ki nem szarja le, hogy ki mit nyomkod unalmában!!
Sziasztok....
Voltam Bogi 30-nál, persze nem 30 éves de aki szereti a teltebb hölgyeket annak ajánlott.Nagyon kedves, készséges..
Tud valali olyan lányokat aki vállal popósexet?
Érdekelne beszámoló Bella19, Ivett 22-ről.
kanossrác · Lelkes újonc · Köszönöm annak a(z)(eddig) 15 embernek aki az unlike (lefelé fordított hüvelykujj) gombot megnyomta így tisztelvén meg az élménybeszámolómat. Nézzenek az ilyen emberek magukba.
Ja és ahogy látom csak a negatív beszámolók a nyerők itt. Mindenesetre nekem tiszta a lelkiismeretem, én mindig azt írom le ami a valóság, és semmi kamu.
Ezek után több beszámolót nem írok, és köszönjük meg ezeknek az embereknek! Megtartom magamnak az infókat, vagy esetleg akit érdekel priviben.
Minden jót!
Köszönjük a Ninettkéről írt beszámolót!
Amit írsz, az mind úgy van, nagyon csinos, jó a hozzáállása . Megjegyzem, maximális a tisztaság is nála.
A fogalmazásodban annyi a gond, hogy neki nincsen segge!
Neki szép, formás popsija van.
Ha már jól érzed magad vele, ennyi tisztelet jár.