Úristen!
Bogi 26😍😍😍😍
Hááááát vmi ennivalóan imádnivaló kis finomság! ☺
El kell mennem hozzá!
Úristen!
Bogi 26😍😍😍😍
Hááááát vmi ennivalóan imádnivaló kis finomság! ☺
El kell mennem hozzá!
Helló Mindenkinek!
A sok pofáraesés után...... Kamilla (23) helyszin malomparktól nem messze, az egyetem felé..bejutás egyszerü, semmi kombináció, lakás, fürdő hibátlan,a lányról nem irok,izlés dolga,nekem nagyon bejött.Mintha régóta ismernénk egymást..nem volt körülöttünk fagyos a levegő.......A masszázsa nagyon profi,pláne az erotikus része,részleteket nem irok, részemről ajánlott.
Niki32: Sokat járok hozzá, az egyik legjobb és legkorrektebb szolgáltató a városban. Fényképek a valóságot takarják, egyedül fogad, nagyon kultúrált körülmények között. Nálam a program: közös fürdés, natur francia (van, hogy a zuhanyzóban, zuhanyzás, túsfürdőzés közben, király), masszázs (van, hogy csak szeretet m., van, hogy csuszkálós, nyalogatós, puszilgatós, farok, ánusz kényeztetős). A hozzáállását más szolgáltatóknak tanitani kellene. Minden 10/10.
Bogi31: Hozzá mindig egy kellemes natur franciárra ugrom fel. A fényképekhez képest kicsit vaskosabb, bár ez valamennyire a fotókon is látszik. A körülmények átlagosak, egy helyen több szolgáltató. Nagyon jól bánik a legjobb barátommal, érződik, hogy szereti és élvezi is. A kényeztetésből a környék sem marad ki, lent is szívesen tevékenykedik. Nagyon ***moderálva***, odaadó lelkes szolgáltató. A franciska: 10, kedvesség, hozzáállás: 10. A körülménye és a leányzó alakja: 7.
Egyenlőre ennyi, kérem nézzétek el a nyelvtani hibákat!
Neked is! ;)
Több alkalommal tettem látogatást Alexa 30 néven hirdető hölgynél. Gyönyörű külsejével, kedvességével elbűvől! Vidám és vendégcentrikus! A randik során szép élményekben volt részem!
Tisztelettel köszönöm a férfitársak elismeső szavait, akik dicsérték azt a miőséget, amit Alexa nyújt! Véleményüket csak megerősíteni tudom.
Köszönöm a kedves szavakat! Várlak érzéki forró órára😘! Csók Any😘
Sziasztok
Az újévet Gréti 25-tel indítottam.
Régóta kinéztem magamnak, többször is beszéltem vele telefonon, de időpontot nem sikerült egyeztetni.
Mindig kedves, mosolygós és megnyerő volt számomra.
A helyszín a praktiker környéke.
Egy kis miniruhában és magassarkúban fogadott kisminkelve és a modora a helyszínen sem változott.
Nekem tetszik a lány. A masszázs elég erős és alapos, de még van mit tanulnia.
A csúszka rész számomra igen kellemes volt, közben végig kéjesen mosolygott, látszott, hogy élvezi, hogy
bejön nekem. A kölcsönös franciát így első alkalommal nem engedte, a kapott francia nem volt a legállatabb, de
kézzel ügyesen dolgozott. Tudjátok nem csak így rángatta a brét, hanem jól megdolgozta. A hasára végeztem ki magam.
Én csak ajánlani tudom.
kabos51 · Újonc · Elösször is boldog új évet kívánok mindenkinek!Any 36 nevű hölgyet már én is régen figyelem de még nem volt hozzá szerencsém.A fényképeit nézve nagyon szép,kívánatos teremtés!A városban az egyik,hanem a legszebb leányzó.A képein is látszik,hogy sugárzik belölle a NŐ!!!Remélem mi hamarabb lessz módom meglátogatni!
LambertGyula · Újonc ·
Köszi a beszámolókat! Anett 21-el már én is szerettem volna randizni, de nem jött össze, mert eddig sosem tudtunk szinkronba jönni, nem az ő hibájából. Amúgy szimpatikus, remélem nem vesztette el a türelmét irántam. :)
😘 Szép napot neked virgonc Vili.
A tavalyi évet Kata (30) nevezetű hölgy szeretkezésével zártam, az idei esztendőt pedig az eddig számomra ismeretlen Any (36) nevezetű hölgynél nyitottam. :) Telefonos egyeztetés során fél órára, de azt követően 1 óra időtartamra maradtam. Anyt az ajtóban egy szívdöglesztő fehérneműben látván, éreztem, hogy ebből komoly sex várható. Fizetést követően, megszabadulva a ruháinktól, Any teljesen elvarázsolt... A kiváló szeretkezésről 1 regényt tudnék elmesélni, de mivel nem születtem Jókainak, ezért csak annyit írnék, köszönöm Any a felejthetetlen pillanatokat. :) Továbbiakban is fenáll pozitív véleményem a következő hölgyekről: Kata, Ninettke, Zara trió után, Any szeretkezését/ teljesítményét is 10 ponttal díjaznám! További kellemes estét kívánok! :)
Nagyon szépen köszönöm ! Várlak újra és újra! BUÉK!!!😘
ghost1 · Újonc · Boldog új évet kívánok,mindenkinek! :)
Boldog új évet kívánok az igényes szolgáltatást nyújtó hölgyeknek és a hiteles beszámolókat küldő uraknak. Folytatás 2018-ban.
humm · Kvázi-tag · A szokásos év végi számvetés. 2017-ben tíz látogatást tettem összesen hét hirdetőnél. Mindannyiuknak köszönöm az együtt töltött perceket, és sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!
Izgatóan szexi és lelkiismeretesen szakszerű! Ezt ígéri Kamilla hirdetése, s mindez valós. Szakszerű a masszázs, de az erotikus rész is igen kellemes. Már háromszor meglátogattam.
Sziasztok!
Az elmult időszak kb.1 év élményei dióhéjban, csak azok a lányok akik jelenleg fent vannak.
Ninettke : Bomba test kedves hozzáállás igényes lakás.Nem szereti a vad dúrva közeledést.Ha kedves vagy vele meghálálja .Csok azt hiszem nincs.Nekem bejött.
Anett 21: Mikor megláttam rájöttem hogy jártam hozzá régebben még mielött ujra feltünt,csak akkor más néven.Most sem csallodtam.Vékony gyönyörű test hamvas bőr.Szemkontaktus csok barátnő fealing.Nagyon ajánlott.
Szofi 40: Fiatalok megirigyelhenték a testét.Vékony finom bőr kedves és mindent megtesz érted.Imádta ha nyelvvel kényeztettem ,gyönyörű popsi.Nagyon ajánlott.
Lara masszázs: Idősebb kategória kicsit olyan szomszédasszonyos nekem a teste is abszolult bejött ,nagyon kedves jol massziroz hadja hogy te is smizd , isteni befelyezés .Megérte felkeresni ajánlom.
Gréti 25 (masszázs):Csodás test kedves figyelmes érdeklődő.Nagyon jol massziroz, engedi hogy simizd,de a befejezés valahogy nem volt az igazi.Kapkodósan csinálta és a francia is olyan egyedi volt , mint már irták mások is ,nem rossz de nekem nen jött be.Összeségében jo volt a gyönyörü test kárpotolt de még tanulnia kell a végét.
Regina 25(masszázs):Mondjuk töle!Azt elmult időszak legcsodálatosadd élményét adta.Bájos arc szép test ,kedves ügyes lelkes .Jol massziroz de ez csak a kezdet,a csuszka és befejezés csodálatos.Vigyázni rá,egy angyalka!
Boldog Újévet Mindenkinek!
ghost1 · Újonc · Boldog karácsonyt kívánok,mindenkinek! :)
Én is Boldog karit kívánok! Még annak(azoknak) is, aki a tegnapi hozzászólásom törlésében közbenjártak :P :P :P
Az összefoglalót köszi.
Annyit hozzátennék, hogy a kiss str. lányai közül bárki lehetett, akivel találkoztál, nem csak Hanna.
Ugyanis náluk bevett szokás, aki ráér, azt kapod.
Nekem ez nem korrekt.
A hozzáálásuk ezek után teljesen mindegy.
Én nem ajánlom a csapatot.